Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksuologie > Mijn vrouw heeft nooit echt zin in sex.
Auteur Onderwerp: Mijn vrouw heeft nooit echt zin in sex.
Toffe kadé
BerichtGeplaatst: 13-03-2012 15:29 Reageer met quote

Heb mijn vrouw 14 jaar geleden leren kennen en zijn getrouwd in 2002. Ikzelf ben een vrij verlegen man van 36.Wat me zeer aantrok aan mijn vrouw( nu 33 jaar) toen ik haar leerde kennen was dat ook zij geen groot lawaai was en dus eerder verlegen en haar uiterlijk. We hebben ook veel dezelfde interesses, behalve op sexueel vlak. Van in het begin was het mij al zeer duidelijk dat ze niet nieuwschierig was naar sex. Zij was toen 17 en ik 20 jaar.Toen dacht ik steeds bij mezelf dat het vanzelf wel zou beteren... Ik schat dat wij de eerste keer sex hadden nadat we elkaar ongeveer 2 jaar kenden. In sex en al hetgeen er mee te maken heeft is ze niet geinteresseerd. Ikzelf hou van sex, spijtig genoeg kan ik er veelal enkel van dromen. Resultaat: ik masturbeer ongeveer 4 keer per week.
"Als" wij sex hebben is dat ALTIJD op mijn vraag en doet zij het omdat het zo hoort. Gebeurt enkel steeds in bed voor het slapengaan met licht uit. De enige vraag die dan meestal gesteld wordt is: "Ik of jij vanboven"? Ik begrijp niet waarom zij zo weinig zin heeft in sex. Ikzelf verlang van haar niet veel, 1 keer heb ik haar ooit gevraagd of ze me eens niet zou willen oraal bevredigen. Heeft daar natuurlijk nee op geantwoord want dat vind ze vies. Daar had ik alle respect voor en het hoefde dan ook helaas niet voor mij.Ik vind het zeer leuk om haar oraal "proberen"te bevredigen als we eens aan het vrijen geraakt zijn. Ik ben toch ook niet vies van haar? Zij zegt dat het veel viezer is om te pijpen dan te beffen. Ik vind dit net hetzelfde, want ik heb haar beloofd niet klaar te komen in haar mond of gezicht.
Nu is het weeral zo'n maand geleden denk ik en is het hier veel beeld zonder klank. Zij weet dat ik sex mis maar het doet haar niks vind ik.
Ad
Melissa91
BerichtGeplaatst: 13-03-2012 17:21 Reageer met quote

Ik heb nu 7 jaar een relatie en merk ook dat mijn drang naar seks tamelijk is gedaald.. heb me vaak afgevraagd of het komt doordat ik hem al zo lang ken en de spanning er misschien van af is.
Ik weet ook dat het kan komen door een storing in de hormoonhuishouding. Hiervoor ga ik binnekort naar de dokter en vraag hoe ik mijn libido weer op peil kan krijgen! Misschien even een gesprekje aangaan met je vrouw, waarom het precies op deze manier gaat?
Hoe ze zich erbij voelt en vooral ook open zijn hoe jij erover denkt. Ik moet zeggen dat je erg begripvol overkomt naar je vrouw toe dus laat dat begrip ook wederzijds zijn en praat er gewoon over.
Probeer tot een oplossing te komen en misschien ook even langs de dokter te gaan.. want het is menselijk drang naar seks te hebben.
Succes!
Toffe kadé
BerichtGeplaatst: 13-03-2012 19:55 Reageer met quote

Bedankt voor je reactie, ik las dat jouw libido gedaald is maar daaruit begrijp ik dat je het eerder wel had. Bij mijn vrouw heb ik helaas nooit ondervonden dat ze een goed libido had. Heb gedurende de 13 jaar dat we elkaar kennen al dikwijls een gesprek aangegaan daaromtrent,helaas...Ze zegt dan meestal dat ik denk dat het er overal aan toe gaat zoals in "de filmkes".Heb ook al voorgesteld om samen ns bij een dr. te gaan maar dat vind ze flauwe kul want zij ziet geen probleem en vind dat ik overdrijf. Ik denk dat het een hopeloze situatie is en dat ik me er ofwel moet bij neerleggen ofwel....maar dat wil ik niet want ik heb ook kinderen en wil hen dat niet aandoen, ook al ben ik niet echt gelukkig.Ik vind het positief dat jij het "probleem" inziet en dat jij hulp zoekt. Ik wens jullie het allerbeste toe.
Melissa91
BerichtGeplaatst: 14-03-2012 13:28 Reageer met quote

Hoi,

Mijn libido is inderdaad gedaald, maar voorheen altijd aanwezig geweest ja.
Het is ook zo dat wij mensen per persoon verschillen en sommige hebben een te hoog libido en sommige een heel erg laag libido. Beiden lijken me erg lastig aangezien het prettiger is er tussen in te zitten.
Ik denk dat het belangrijk is je vrouw bewust te maken van een groot probleem. Want als jij al aangeeft dat je het op deze manier niet wil of verder kan is dat namelijk ook een heel groot probleem.
Als jouw vrouw 'nooit' zin heeft gehad in seks is het erg moeilijk jouw seksuele lusten te overleggen.
Ga daarom inderdaad langs bij de dokter dan verteld niet alleen u maar ook de dokter zal uw vrouw gaan vragen en uitleggen dat het hartstikke normaal is op z'n tijd seks te hebben en er enigszins opgewonden van te raken. Misschien is een goed gesprek nodig en daarmate misschien wel een aantil pillen waar een vrouw opgewonden van kan raken als uw vrouw daar voor open staat. Ik vind dat je samen moet vechten voor je huwelijk en beiden hier aan moet werken.
Maak je vrouw daarom ook echt bewust dat dit voor jouw gevoel eigenlijk niet langer kan en het je erg ongelukkig maakt omdat je van haar houd en slechts de liefde wil bedrijven met jouw vrouw.

Ik wens jou ook heel veel succes en hulp is er altijd!
natazzz28
BerichtGeplaatst: 14-03-2012 14:19 Reageer met quote

Hi,

Hebje wel eens gegoogled naar een mogelijke oorzaak. Ik heb er een paar voor je gevonden
Enkele mogelijke oorzaken op een rijtje:
Stress
Depressie
Zorgen
Laag zelfbeeld
Slecht beeld van het eigen lichaam
Vermoeidheid en slaaptekort
Hormoontekorten
Prostaatproblemen
Baarmoederverwijdering
De overgang zowel bij vrouwen als bij mannen
Slecht functionerende eierstokken/teelballen
Ervaring met seskueel misbruik in het verleden
Relatieproblemen
Roken
Medicijnen
Alcohol en drugs
Slechte eetgewoonten
Gebrek aan lichaamsbeweging
Vaste gewoonten


Wat ik zelf denk is het misschien een gebrek aan interesse in zichzelf. Want ja .. als je sex hebt en je kan er zelf neit van genieten ... wat ik bedoel te zeggen is dat jij schrijft dat ze altijd al een beetje verlegen e.d.. geweest is. Dit kan natuurlijk een belangrijke oorzaak zijn. Heb je haar eens voorgesteld om met iemand hierover te praten. Want je kan wel zeggen ik hou er niet van maar dan vind ik wel dat je er alles aan gedaan moet hebben om een mogelijke oorzaak uit te sluiten. Maar dit is puur mijn mening. Orale seks vinden niet alle vrouwen even lekker dus daar zou ik geen libido aan vastknopen.

Het blijft een lastig probleem die voor frustratie zorgt. Want hoeveel je ook van iemand houdt de behoefte is en blijft. Heb je wel eens voorgesteld om seks met een andere vrouw te hebben? Klinkt misschien raar maar sommige vrouwen hebben liever dat ze met een ander seksen dan dat zij zelf moeten. En dit heeft niets met liefde te maken. Wanneer zij heftig reageert kan je er vanuit gaan dat het dieper zit dan een verlaagd libido want dan speelt onzekerheid een grotere rol. Breng het wel tactisch anders heeft zij straks nog meer tegenzin.
natazzz28
BerichtGeplaatst: 14-03-2012 14:24 Reageer met quote

Nog een reactie ter aanvulling.

Hoe zit eht met strelen en knuffelen? Doen jullie dat wel? Probeer dat anders eens. en je zal in het begin moeite hebben om jezelf in bedwang te houden maar ik wil je dan de tip geven om het rustig op te bouwen. Misschien merk je na een tijdje dat ze toch wel opgewonden kan raken bij bepaalde strelingen (let wel niet over borsten en vagina) Misschien is zij dit wel niet gewend en weet gewoon nietwat seks echt is. Probeer haar te laten genieten en laat haar een bewustwording meemaken. Wellicht helpt het. Want de nadruk op het doen ... tja dan zou ik ook geen zin meer hebben Smile
Kelly93
BerichtGeplaatst: 21-05-2012 21:52 Reageer met quote

Ik sluit me 100 procent aan bij natazzz, bij mij ex had ik nooit zin in seks maar toen ik een andere vriend kreeg kon ik er niet genoeg van krijgen!
We zoenden en strelen eerst wel uur en dit was voor mij heel erg opwindend!
Rene Geniet
BerichtGeplaatst: 16-06-2012 5:57 Reageer met quote

Stap 1. Ontspanningsmassage
Zorg voor een warme, aangenaam ruikende (bijv. geurkaarsjes of wierrook ed) slaapkamer.
Op de achtergrond een ontspannend muziekje. Geef complimentjes.
Tijdens de massage daalt de bloeddruk en ontspannen de spieren. Een algeheel gevoel van welbehagen.

Stap 2 Erotische massage
Zodra de vrouw volledig ontspannen is start de man de erotische massage.
Masseer de erogene zones (met name de ruggemerg, haren, nek/hals, schouders/rug, achterzijde knien, binnendijen, voeten, buik/navel).
Door de ontspannen sfeer en de prettige aanraking start het lichaam de productie van
oxytocine.. De vrouw is relaxed, ontspannen en geniet.
De vrouw ontvangt liefdevolle aandacht en erotische spanning wordt langzaam opgebouwd.
Het lange voorspel maakt het lichaam klaar voor ontvangst van de man.
Doorbloeding is optimaal. Vagina is opgezwollen en vochtig.

Stap3 Intiem contact
Tijdens het vrijen wordt de huid gevoeliger; hartritme en ademhaling stijgen; bloedtoevoer
naar genitalieen en borsten wordt verhoogd.
Oxytocine concentraties stijgen tot maximale hoogte.
De sexuele spanning bereikt een climax en leidt tot een ongecontroleerde samentrekking van de bekkenbodemspieren .Tijdens het orgasme wordt het lichaam overspoelt met endorfines; een gevoel van totale gelukzaligheid overspoelt de vrouw.

De moeite van het proberen waard. Succes!
blacksun
BerichtGeplaatst: 13-07-2012 4:18 Reageer met quote

hallo,
ik ben een man van 40 en mijn vrouw is 26 en ook zoals de meeste hier zit ik met dat probleem dat zei geen zin meer heeft in sex!
in het begin wel deed ze alles zonder te aarzelen...
maar toen ze ons eerste kindje kreeg ging het bergaf en nu ons tweede kindje er is ging het nog meer bergaf en nu is de jongste 3 jaar en nu verteld mijn vrouw dat ze er niets meer aan vind aan sex en dat het haar niets doet, vrijen gebeurd alleen als ik lang zaag of ik lastig begin te worden dan snapt ze wel dat het nodig is soms gaan er weken voorbij zonder ook maar iets van sex te hebben gehad...
wij praten erover maar ze belooft er mee aan te werken maar dan na een paar dagen merk ik da ze het niet door zet en naar de dokter gaan doet ze niet.
ik heb haar ook al verteld dat ik niet vreemd wil gaan en da op een ander wil gaan zoeken.. maar het word nu wel heel erg om mij daar niet aan gewonnen te geven, zei zegt dat het door de pil komt! en het is raar want wij zien elkaar heel graag en in het begin geen enkel probleem en nu één van de grootste probleem in een huwelijk !!!! wie heeft er raad ik wil niet kapot gaan onder die druk
flarisa
BerichtGeplaatst: 16-09-2012 12:00 Reageer met quote

Hoi. Ik heb het probleem zelf. het eerste jaar ging het goed.. toen vond ik het spannend en eng enzo. maar na een paar minuten was mijn libido alweeg weg.. nu heb ik hem helemaal niet.. we zijn bijna 10 jaar samen.. Me man heeft hier veel moeite mee.. Ik geniet er gewoon niet van.. maakt niks uit of ik er wat mee doe of hij.. we hebben ALLES geprobeert..

Alleen de stap naar de huisarts nog niet genomen. Omdat ik me daarvoor schaam..

Succes en sterkte.
Onthou wel dat het voor jouw vriendin/vrouw ook HEEL vervelend is dat ze geen libido heeft.. Ik vind dat ook heel erg vervelend..
Index > Seksuologie > Mijn vrouw heeft nooit echt zin in sex. Bookmark and Share
Pagina 1 van 1  

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016