Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Huidaandoeningen > Rob van den Haak natuurgenezer
Auteur Onderwerp: Rob van den Haak natuurgenezer
Citroen
BerichtGeplaatst: 25-02-2012 17:52 Reageer met quote

Goede middag!

Ik vroeg me af of er hier misschien iemand is die ervaring heeft met praktijk Het licht in jezelf, van Rob van den haak?
Ik las hier een aantal dingen over op internet, en zou graag meer willen weten! Positieve of negatieve ervaring, alles wat je me kunt vertellen is welkom!

Vriendelijke groet,
Citroen
Babbelglas
BerichtGeplaatst: 30-06-2016 22:48 Reageer met quote

Ik ken rob van den haak sinds 1994 tot en met mid 2005. Ik ging maandelijks. Veel hoop in ruil voor veel maandelijkse betalingen. Eigenlijk was ik vrijwillig naar de ggz gegaan twee weken na mijn eerste ontmoeting en consult bij rob, omdat ik een psychose kreeg van zijn woorden en medicatie. Hij weigert nog steeds de ggz. Als ik eerder alleen naar de ggz gegaan was, was mijn leven heel anders geweest. Beter, rustiger en met minder psychoses. Ik kan alleen zeggen dat hij super veel fouten gemaakt heeft in zijn verleden, waar hij geen spijt van heeft, omdat hij toen niet beter wist. Nu ken ik hem niet omdat ik sinds 2005 niet naar hem ga en hem niet betaal. Hij is nog steeds in mijn geest, sturend zijn eigen zaken behartigend net zoals zijn uitvindingen die hij oppakt van zijn patiƫnten. Ik wist volgens rob veel af van een stof en ontwerp van een nieuwe energie bron waar een auto moeiteloos op rijden kan zonder benzine. Ik was geschokt, net zoals je eerst het laatste hoofdstuk leest van een boek. Hup weer een psychose.
Kijk uit als je naar hem gaat, want hij heeft een verleden die niet zo mooi is met kwetsbare betalende mensen die hem alles gaven, omdat hij het beter wist dan de ggz.


Met vriendelijke groet, Babbelglas
Elize8888
BerichtGeplaatst: 30-07-2016 11:34 Reageer met quote

Wij kennen Rob sinds 2012 en hebben erg goede ervaringen met hem. Onze zoon is ernstig ziek, Rob heeft ervoor gezorgd dat hij comfortabel is en geen medicijnen meer nodig heeft. Het is altijd een eigen keuze om naar Rob te gaan!
Babbelglas
BerichtGeplaatst: 05-08-2016 19:08 Reageer met quote

Ja je bent blij met haak vooral als je het zelf niet kan .hij kan het ook niet alleen hoop geven door aanzuigende ogen. Zestig van zijn kuren gevolgd: het was allemaal lariekoek, maar ik had vleugels door ingehaakt te zijn in zijn charisma. Ik voelde mij direct extreem minderwaardig ten opzichte van hem. Je weet NOOIT wat je allemaal weggeeft aan zo iemand in zijn praktijk en wat voor iets lulligs je daarvoor in de plaats hebt gekregen. Het is allemaal eigen belang van iemand die ongecontroleerd zeer kwetsbare mensen uitzuigt. Let wel op comfortabel voor welke grote prijs?
Hij is een mislukkeling.
Babbelglas
BerichtGeplaatst: 06-08-2016 12:37 Reageer met quote

hij heeft groupies die hem verheerlijken en hand en span diensten voor hem doen, de familie Platteel. Yvonne vervult de rol van receptioniste, slaafs en geen woord tussen te krijgen hoe groot hij is. rob kan alles. Zielig eigenlijk
Babbelglas
BerichtGeplaatst: 22-10-2016 16:44 Reageer met quote

En dan is het sletje Astrid Muijs, die 20 of 30 jaar jonger is dan Rob en hoop op diensten die rob steelt van zijn betalende patienten.
Babbelglas
BerichtGeplaatst: 15-11-2016 19:25 Reageer met quote

Mail naar Babbelglas@xs4all.nl voor al je vragen of opmerkingen over rob van den haak
Index > Huidaandoeningen > Rob van den Haak natuurgenezer Bookmark and Share
Pagina 1 van 1  

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016