Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Zwangerschap > zwanger voorvocht???
Auteur Onderwerp: zwanger voorvocht???
belangrijk123
BerichtGeplaatst: 23-01-2012 21:58 Reageer met quote

hallo, ik heb even een vraag waar ik graag zsm antwoord op zou willen!

ik werd 27 december ongesteld en dat duurde zo'n vijf dagen. 2 dagen na mijn ongesteldheid (dus op de 7e dag van mijn cyclus) werd ik gevingerd, maar hij had voorvocht aan zijn hand zitten! hij is niet direct in mij geweest, gewoon over mijn vagina heen, maar dus wel over de opening alhoewel het meer in de buurt van de clitoris was.

drie dagen daarna zag ik laat s avonds een hoopje wit voorvocht in mijn vagina (de volgende dag was het er niet meer) toen een tijdje niks en toen precies 2 weken na ik gevingerd werd (ik werd op 3 januari gevingerd en op 17 januari denk ik dat ik mijn eisprong heb gehad, of zou dit die vrijdag kunnen zijn geweest??) op 16 en 17 januari had ik in ieder geval veel afscheiding (wel veeel dunner dan normaal) maar het kwam wel gewoon echt uit mijn vagina wat dus een natte onderbroek opleverde. ze zeggen dat de baarmoedermond na de eisprong weer hard en laag gaat zitten maar het is nu alweer een week later en het is nog steeds vrij zacht en hoog en een beetje wijd. ook heb ik nog wel een heel klein beetje afscheiding. ook heb ik het idee dat ik last heb van daar beneden (misschien komt dit gewoon doordat ik er zoveel aan denk)

zou dit kunnen betekenen dat ik nu zwanger ben doordat mijn baarmoedermond nog steeds niet hard is geworden en laag is gaan zitten???

ik zit niet aan de pil en ben doodsbang! als het klopt dat je precies 14 dagen na je eisprong ongesteld wordt zou ik dus de 31ste ongesteld moeten worden, maar stres kan het ook uitstellen dus zoek graag wat comfort, maar eerlijkheid gaat natuurlijk voor. wie weet mij te kunnen helpen???
Ad
belangrijk123
BerichtGeplaatst: 23-01-2012 22:25 Reageer met quote

nog meer info!

hij had dus gevoeld aan zijn penis waar voorvocht op zat en ging direct zonder af te wegen en dus niet veel seconden (1 a 3) aan mij zitten.

ik weet niet of hij recent had afgetrokken ofzo, maar hij had wel nog voordat het gebeurde iig geplast en had wel wat baco's op en een aantal sigaretten..
Index > Zwangerschap > zwanger voorvocht??? Bookmark and Share
Pagina 1 van 1  

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016