Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Overige ziekten > Schokkerige bewegingen, zenuwtics, hartklopping hele lichaam
Auteur Onderwerp: Schokkerige bewegingen, zenuwtics, hartklopping hele lichaam
Eggs
BerichtGeplaatst: 05-12-2011 22:19 Reageer met quote

Beste forum

Mijn huisdokter had er geen antwoord op, nog meer vraagtekens..

Ik heb nu al ong. 2 jaar last van:

- schokkerige bewegingen: Elke beweging die ik maak (handen, armen, benen, voeten, ...) zijn niet vloeiend en verlopen zeer schokkerig. Er is ook sprake van constant trillen, niet overdreven, maar ben er wel al vele malen over aangesproken. Het trillen verergert sterk bij een inspanning.

- zenuwtics: Ondervindt deze overal op m'n lichaam. Meestal in m'n armen, soms eens boven m'n oog, soms andere plaatsen.

- hartklopping over m'n hele lichaam: Net zoals elk hart klopt (hopelijk :p), is deze van mij erg voelbaar. Bij de normale mens voelt men aan de hartslagader om de hartslag te meten, bij mij kan dit eender waar op m'n lichaam.

- druk in mijn hoofd: Sinds kort heb ik ook momenten wanneer mijn hoofd wat 'druk' wordt. Heel vreemd.. Het is alsof ik uit m'n hoofd wil springen! Voel ik nu een weekje en gebeurt toch wel éénmaal per dag.

Ik weet dat dit niet veel vertelt, hopelijk genoeg zodat iemand dit herkent of mij hier meer over kan vertellen. Het baart me sterk zorgen.. Advies is zeker welkom!

Bijkomende info:
*ga 1x per week zwemmen;
*zit vaak voor de computer;
*sinds kort gestopt met roken, ca. 5 sigaretten per dag;
*bloed laten testen, alles is inorde;

Alvast bedankt!

Nico
Ad
Kenneth2014
BerichtGeplaatst: 15-02-2014 13:02 Reageer met quote

Heey nico, ik heb precies dezelfde problemen, het begint erg vervelend te worden en ben ook nog steeds niet achter de oorzaak.
Heb een hersenscan laten nemen en moet nog wachten op de uitslag hiervan. Ik moet ook nog een mri-scan doen binnenkort en als ik iets meer weet zal ik het je laten weten! Ik ben trouwens 17 jaar
hayedb
BerichtGeplaatst: 10-03-2014 8:27 Reageer met quote

Ik ben 16 jaar, heb ook de problemen met druk in hoofd en hartkloppingen.. Zenuwtics en schokkerige bewegingen heb ik ook regelmatig, maar soms is het een hele tijd niet en dat opeens een hele dag.
Index > Overige ziekten > Schokkerige bewegingen, zenuwtics, hartklopping hele lichaam Bookmark and Share
Pagina 1 van 1  

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016