Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Spier- en gewrichtsklachten > Terugkomende pijn binnenkant knie.
Auteur Onderwerp: Terugkomende pijn binnenkant knie.
PssPss
BerichtGeplaatst: 30-07-2010 17:28 Reageer met quote

Ik heb de laatste tijd na het sporten erg last aan het gebied onder mijn knieschijf van mijn linker knie. De pijn bevind zich echter wel diep in het gewricht en is tot de achterzijde van mijn knie merkbaar. De pijn is alleen aanwezig na sporten maar kan dan zo 3 dagen hevig voortzetten (elke vorm van belasting voelt dan zeer onaangenaam) Na een week rust voelt de knie weer goed.

Heb een bezoek aan de huisarts gedaan, die adviseerde mij mijn linkerbeen goed te trainen en gaf wat oefeningen. De huisarts meende dat de pijn veroorzaakt wordt door slijtage, echter ben ik pas 21.

De vraag is, is er bij deze beschrijving mogelijk iets anders aan de hand dan simpelweg slijtage? klinkt dit iemand bekend? eigenlijk is alle raad welkom.

m.v.g

Sean
Ad
MUSJE2
BerichtGeplaatst: 01-08-2010 17:13 Reageer met quote

Hoi Sean,
Ik heb/had deze klachten ook (al 10 jr. of langer). Na onderzoek door orthopeed destijds bleek dat m'n L.knie niet helemaal 'spoorde'. De achterkant van de knieschijf is te ruw; een fysiotherapeut heeft vervolgens door bewegen v.d. knieschijf de ruwe plekjes weggepolijst.

Nu heb ik er alleen nog last van na een lange/zware fietstocht, of als ik een paar X achter elkaar de trap op/af ga. Verder versterk ik de knieƩn door te 'lungen': 1 been een stap naar voren zetten en dan doorbuigen, 10 X achter elkaar in 3 series(afwisselend ene en andere been).
Als ik dit bijna dagelijks doe, heb ik er weinig tot geen last van, tenzij... ik 'm dus forceer! Dan komen de klachten weer terug: onder de knie, aan de binnenzijkant en soms in de knieholte.

Groetjes, Musje.
Index > Spier- en gewrichtsklachten > Terugkomende pijn binnenkant knie. Bookmark and Share
Pagina 1 van 1  

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016