Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Tandheelkunde > nieuw gebit
Auteur Onderwerp: nieuw gebit
iris_1961
BerichtGeplaatst: 09-10-2014 13:51 Reageer met quote

hoi gerdy, had ik in t begin ook hoor dat ik moest kokhalzen en een vol gevoel heb in me onderkaak en nog steeds trouwens, ben al verschillende keren terug geweest en nu moet ik over 6 weken terugkomen, de wondjes waren genezen nu en ik mag plakken dus ga dat morgen proberen want ik wil maandag toch gaan werken. Heel veel succes en ik lees wel hoe t gegaan is bij de tandarts. gr Iris
Gerdy
BerichtGeplaatst: 10-10-2014 17:55 Reageer met quote

Hoi iris, de tandarts heeft de te hoge kies wat korter gemaakt.. ik kan nu beter praten zonder als te erg te kokken..hij is nog wel wat te hoog maar moet maandag weer terug komen bij de tandarts .. ik ben wel blij met mijn nieuwe tanden maar het gevoel vind ik toch echt minder.. straks proberen wat soep te eten..hoelang heb jij je gebit nu
iris_1961
BerichtGeplaatst: 10-10-2014 18:44 Reageer met quote

e hebt zeker een vol gevoel in je mond he, dat heb ik ook met me ondergebit hoor maar daar moet je aan wennen. ik raak er nog niet aan gewend. Ik heb me gebit pas 2 weken maar eten kan ik er echt nog niet en plakken was geen succes merkte dat me wond aan de linkerkant open ging dus dat maar ff laten. wil ook gewoon veel te snel denk ik. wens je veel sterkte en succes gerdy
Netteke 43
BerichtGeplaatst: 18-12-2014 8:54 Reageer met quote

Hallo allemaal,
Ik ben Netteke,43 jaar tot nu na 20 jaar gelukkig getrouwd en heb een zonemans van bijna 21.

Ook ik hoor sinds afgelopen maandag de 15de december onder de gebit dragers.

Opzicht is er bij mij in 3x getrokken worden. Eerst alles boven en onder linkerkant weekje later de andere kant. Daarna terug voor paar x de beet en afgelopen maandag kreeg ik alle voortanden boven en onder getrokken. Totaal in 3 weken tijd 21 stuks. (De rest was van te voren al es getrokken of vanzelf uitgevallen)

Opzicht is alles vlotjes en zonder napijn goed gegaan.
Maar
Ja Maar het ondergebit drukt aan alle kanten en laat het los eten kan ik niks met mijn gebit in, zelfs geen pudding met een lepel zodra ik mijn monde open doe rammelt die.Praten is ook moeilijk want het glipt me zo door mijn mond heen. Bovenaan zit die wel goed. Ik mocht de volgende dag mijn gebit uitdoen voor de nacht dat het tandvlees op rust kon komen.

Opzicht zo helemaal geen pijn alleen daar waar het drukt en dat alleen bij het onderste gebit.

wanneer hadden jullie dat softlaagje gekregen. Krijg je dat ook bij de tandarts want ik heb alles bij mijn eigen tandarts laten doen.

Straks bel ik nog es mijn tandarts op want die druk is afschuwelijk. Afgelopen dinsdag was ik ook al geweest maar daar had hij niks met het gebit gedaan. Hopelijk vandaag wel. Want vanaf volgende week heeft hij vakantie. .
suus07
BerichtGeplaatst: 01-10-2015 15:22 Reageer met quote

Lieve mensen, hierbij de tip van mijn huisarts voor de behandeling al spoelen met corsodyl ( ook bij vullen gaatjes)zelf heb ik gevraagd om het te hechten. Ben nu 2 dgn verder en heb op vieze smaak na (dus weer spoelen met corsodyl) en een paar schuurplekjes die vanmorgen zijn weggehaald bijna geen klachten. Allen veel succes.
duveltje1982
BerichtGeplaatst: 31-10-2015 22:02 Reageer met quote

Hallo allemaal,

Nieuw op dit forum.
Ik heb sinds woensdag een kunstgebit. Eerst zijn mijn kiezen getrokken en drie a 4 maand daarna(woensdag dus) de laatste tanden onder en boven en daarna gelijk het gebit er in.
Had gehoopt wat te kunnen eten, want door de tijd zonder kiezen ben ik inmiddels bijna 15 kilo afgevallen. Moet zeggen dat dat op zich ook wel mocht hoor hihi.
Boven zit het gebit best wel goed, maar onder doet het nog best pijn. Eten wil dus ook nog niet, alleen vloeibaar.
De vieze smaak is ook niet te harden brrr. Dus vanaf vandaag ook Corsodyl gekocht. Er staat op de verpakking 2 x daags gebruiken, maar zou het liever wat vaker gebruiken. Doen jullie dit ook vaker?
Vanaf welk moment konden jullie weer normaal wat eten/kauwen?
Zal vast nog wel even duren, ben ik bang.
Overigens wel heel blij met het nieuwe aanzicht.... ben ookm pas 33 jaar, dus ben er ook erg vroeg bij.

Liefs Rinske
Theo58
BerichtGeplaatst: 03-11-2016 20:10 Reageer met quote

Ijs eten lijkt me niet echt verstandig. Mij was verteld om juist geen zuivel te eten voorlopig omdat eiwitten bacterie├źn aantrekken.
Index > Tandheelkunde > nieuw gebit Bookmark and Share
Pagina 53 van 53  

Vorige  1, 2, 3 ... 51, 52, 53

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016