Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Overige ziekten > Pijn / steken in rechterborst / long
Auteur Onderwerp: Pijn / steken in rechterborst / long
Robbert S.
BerichtGeplaatst: 19-02-2010 9:18 Reageer met quote

Ik ben een actieve sporter (squashen/hardlopen) en heb sinds een week behoorlijke pijn in mijn rechterborst. Met slapen en bewegen heb ik er vooral last van. Het lijkt erop of mijn rechterlong klem zit of ergens tegen aan drukt. Het is een soort pijn die je hebt als je een gekneusde rib heb, echter heb ik met diep ademhalen er geen last van. Ik heb niet het idee dat dit vanzelf overgaat. Zou de huisarts mij kunnen helpen? Zou het kunnen dat er met squashen bijvoorbeeld iets verschoven is in mijn rug en dat bv een chiropractor mij zou kunnen helpen?

Bedankt voor de reacties.
Ad
keet
BerichtGeplaatst: 17-02-2011 9:25 Reageer met quote

Robbert...ik zou toch even naar de huisarts gaan...hetgeen je omschrijft lijkt heeeeel veel op de symptonen die ik had toen ik een klaplong kreeg!
Ik heb er vijf dagen mee gewacht waardoor ik meer dan een maand in het ziekenhuis heb gelegen. Hoe eerder je erbij bent, hoe sneller de genezing verloopt (als je niet geopereerd hoeft te worden)

Sterkte!
Index > Overige ziekten > Pijn / steken in rechterborst / long Bookmark and Share
Pagina 1 van 1  

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016