Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Zwangerschap > 6 weken zwanger, 's nachts steken in rechterlies
Auteur Onderwerp: 6 weken zwanger, 's nachts steken in rechterlies
Kris2009
BerichtGeplaatst: 02-12-2009 7:12 Reageer met quote

Dag iedereen. Mijn vrouw is nu zes weken zwanger. Sinds een dag of twee wordt ze iedere nacht rond 4 uur wakker van de buikpijn en heeft steken in haar rechterlies. Is dit normaal, te verwachten rond deze tijd in de zwangerschap?

We hebben een afspraak by de gynaecoloog binnen twee weken, maar ik bel straks eens of we eventueel vanavond al eens kunnen langsgaan.

(nu vragen jullie misschien, kan je vrouw dat hier zelf niet vragen, wel ja en nee, mijn vrouw is Chinese en spreekt weinig Nederlands, vandaar)
Ad
Kris2009
BerichtGeplaatst: 02-12-2009 14:07 Reageer met quote

Update...

Wij zijn deze morgen onmiddellijk overgegaan tot actie, weinig zin en niet gezond om twee weken ongerust rond te lopen tot onze eerste echo. Dus gebeld naar onze supergeweldige gynaecoloog en we konden deze voormiddag nog eens, zonder afspraak, langskomen.

Dus een echo genomen en alles is OK !! Very Happy Op de echo zagen we het hartje kloppen !!! Very Happy Very Happy Very Happy Het was de eerst dag dat het hartje klopt, waren we gisteren gekomen, zei de gyanecoloog, hadden we het nog niet gezien! Super spannend allemaal, dat kleine lichtvlekje op de monitor dat aan en uit gaat...

De pijnen in haar liesstreek worden veroorzaakt door spier- en gewrichtspijnen en hebben niets met gynaecologie te maken. Gynaecoloog raadt aan om, als deze aanhouden, eens langs te gaan bij de huisarts en eventueel naar een orthopedist te gaan voor wat massage.

Nu mijn vrouw weet dat met het kindje alles OK is en dat het hartje klopt, zijn die liespijnen natuurlijk ook weer veel makkerlijker te dragen (en de papa-to-be zal ook geruster slapen, uiteraard).

Niks dan goed nieuws vandaag dus. Fijne namiddag iedereen!
Kris
Nieske123
BerichtGeplaatst: 02-01-2010 21:27 Reageer met quote

Hoi Kris,
Ik ben zelf 14 weken zwanger en die steken heb ik ook gehad. Vooral de eerste 8 weken. Ze noemen het bandenpijn. De baarmoeder rekt uit en groeit en dat voel je.
Fijn dat alles goed is en jullie het hartje hebben gezien, mooi he!
Er zitten nu veel hormonen in het lichaam van je vrouw, de sterkte Wink en genietze!
jel68
BerichtGeplaatst: 07-01-2010 7:42 Reageer met quote

hoi allemaal,
ik ben ook 6 weken en voel lichte krampjes in mijn onderbuik. kan me niet meer voor de geest halen of ik dat bij mijn andere 2 zwangerschappen ook heb gehad dus nieske komt jou dit bekend voor?
groetjes jel
Index > Zwangerschap > 6 weken zwanger, 's nachts steken in rechterlies Bookmark and Share
Pagina 1 van 1  

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016