Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Huidaandoeningen > ronde witte vlekken en roodheid op de armen en handen
Auteur Onderwerp: ronde witte vlekken en roodheid op de armen en handen
devon
BerichtGeplaatst: 23-07-2009 18:29 Reageer met quote

hey allemaal,

ik heb al maanden last van ronde witte vlekken op mijn armen en handen. ook heb ik om de zoveel tijd last van jeuk aan mijn eikel.
ik dacht dat het een soa was maar dit is het zeker niet.
Ben al zeker 8 keer naar een dokter geweest, 2 keer naar het instituut voor tropische geneeskunde en 1 keer naar een dermatoloog. in totaal 3 keer een bloedonderzoek naar zo goed als alle soa's en ze verzekerde me dat ik geen soa heb. zelfs mijn eiwitwaarden zijn normaal

de jeuk(stekende jeuk) aan mijn eikel is ook al verder gaan evolueren dieper in mijn penis,blaas, onderbuik en heel men lichaam. deze komt vooral voor al ik moe ben en s'morgens bij het ontwaken. soms dagen na elkaar, soms weken er tussen. tegenwoordig zijn er grotere tussenpozen.

ik voel mij algemeen meer moe dan vroeger.
mijn handen zien er keiraar uit met momenten(rode strepen en vlekken en precies wratachtige bulten op mijn vingerkootjes die soms sporadisch eruit vallen). om de zoveel tijd steekt die jeuk weer de kop op en telkens komen er nieuwe vlekken bij.

het zotste van al is dat ik dit bij andere mensen ook zie. zij hebben dit vooral op hun ellebogen gepaard met rode vlekken. al deze mensen alsook ik hebben wel wat seksuele contacten gehad, daarom dat ik ook aan een soa dacht.

een tijd geleden kwam de jeuk weer en toen zag ik allemaal zeer helder witte vlekken. ik bedoel ook echt zien. als op mijn netvlies!! bij een ander persoon waarvan ik weet dat hij ook die vlekken heeft gebeurde dit ook.
hij was aan het werken en ineens stopte hij en zei hij totaal verbaasd; wooow!! ik zie allemaal witte vlekken verschijnen, waarop hij alle kanten uitkeek.

ik kan dit alleen toeschrijven aan een (onbekende)bacterie die mijn lichaam aant overnemen is. zo voelt dit ook aan.

ik ben er 1000% zeker van dat ik een bacterie heb opgelopen.
het gekste van allemaal is dat ik een paar pornofilms heb waarin de mannelijke acteurs ook allemaal roodheid hebben op hun handen en ellebogen gepaard met ronde witte vlekken.vooral hun handen zien er echt smerig uit.

het beste is denk ik dat ik met die films is naar een dokter moet gaan en zeggen: wat in hemelsnaam is dat!!! kijkt is naar mijn handen en kijkt is naar de mensen in die film. probeer mij is uit te leggen waarom die mensen allemaal dezelfde symptomen hebben als ik

zijn er hier ook mensen die dit ook hebben of hebben gezien bij andere.
ik voel mij echt aftakelen en bij die mensen waarvan ik weet dat zij dit ook hebben zie ik ze ook aftakelen.
weetje, mensen met het down- syndroom zien er een beetje hetzelfde uit(met alle respect). nu... dit valt ook voor bij de mensen die ik ken. vooral smorgens zie je bepaalde vermoeidheids contouren die allen die mensen hebben(waaronder ik ook). precies of die bacterie bij iedereen dezelfde neurologische schade aan richten waardoor ze er het zelfde uit zien. ik kan het alleen omschrijven als dat bij iedereen de typische individuele gezichtskarakteristieken wegvallen(zoals dat bij down is)

Heb dit verhaal ook gedaan in het instituut voor tropisch geneeskunde en het enigste wat ze konden zeggen was: mja mischien heb je een bacterie die nog onbekend is voor de wetenschap maar daar kunnen wij niets aan doen. ?????

het viel me wel op dat ik geen rode vlekken heb op mij ellebogen en de rest wel. nu surprise surprise... ik begin dat nu ook te krijgen

wie weet wat in hemelsnaam dit is??????,,,
Ad
Index > Huidaandoeningen > ronde witte vlekken en roodheid op de armen en handen Bookmark and Share
Pagina 1 van 1  

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016