Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksueel overdraagbare aandoeningen > Genitale wratten,Hoe kom ik er van af ??!!
Auteur Onderwerp: Genitale wratten,Hoe kom ik er van af ??!!
justme40
BerichtGeplaatst: 10-07-2013 21:06 Reageer met quote

Ik heb nu bijna een jaar GW, eerst aldara geprobeerd voor 4 maanden, daarna 7 weken laten aanstippen bij dermatoloog. Kreeg telkens nieuwe... 3 juni voor het eerst behandeld door wegbranden onder volledige narcose. Heel erg afgezien, niet normaal! De meesten zaten anaal, ook inwendig waardoor toiletbezoek een hel was na de behandeling. 3 Weken later weer op controle geweest en ja hoor, der waren er weer... Afgelopen vrijdag, een maand na de eerste keer, de volgende behandeling gehad onder narcose... weer afzien, al is het een stuk minder nu.. vandaag alweer de eerste nieuwe geconstateerd..
Ik hou dit echt niet langer Sad telkens maar uitvluchten op het werk voor je afwezigheid want je verteld dit natuurlijk niet tegen iedereen.. voel me zo vies..
appelsiderazijn heb k tussendoor ook wel eens gebruikt , leken weg te gaan maar kwamen even snel weer terug
Ad
plainwithtees
BerichtGeplaatst: 25-07-2013 11:22 Reageer met quote

Ik heb in het verleden altijd wartec gebruikt als ik Gw had..werkte voor mijn veel beter dan aldara en desnoods kan je ze ook laten weglaseren, wat niet zo pijnlijk is als het klinkt. En mijn beste advies om ze niet meer te krijgen is gewoon voldoende slapen en jezelf niet teveel uitputten, bv niet teveel sport doen want dat gaat je immuunsysteem verzwakken..ik heb dit zelf indervonden want ik had de reflex om plotseling heel gezond te gaan leven nadat ik ze de eerste keer gekregen had en massaal te gaan sporten, want juist het omgekeerde effect had. Dus vooral gezond eten en voldoende slapen zijn de twee belangrijkste dingen die je kan doen om nieuwe uitbraken te voorkomen.
plainwithtees
BerichtGeplaatst: 25-07-2013 11:26 Reageer met quote

en verder besef ik ook dat het mentaal best zwaar kan zijn maar soms moet je gewoon dingen in perspectief zien en ik weet dat dat makkelijker gezegd is dan gedaan, maar als je dit niet doet ga je jezelf gek maken en voor je het weet geraak je volledig gëisoleerde en ben je jaren van je leven kwijt door deze rotdingen..ik kan het weten, maar heb nu besloten dat deze pietlullige dingen mijn leven niet meer gaan domineren plus er is ook een vaccin voor eventuele toekmostige partnersn zeker voor vrouwen en ze testen het nu ook op mannen..dus misschien dat dat een extra geruststelling kan zijn voor het daten.

K.
rotwratten
BerichtGeplaatst: 06-08-2013 23:03 Reageer met quote

Ik probeer nu toch met azijn van die rotwratten af te komen. Vanmorgen met een inlegkruisje gedrenkt in natuurazijn ertegen aan en voor evt doorlekken nog een stuk maandverband in mijn slip. Werkte prima. Ik kon niet echt wratten zien maar na de azijn zag ik ze wit verkleuren. Ik heb vanmiddag bij de plus Appelciderazijn gehaald en daar ga ik morgen mee aan de slag. Dit omdat ik veel over appelciderazijn lees en niet over natuurazijn. Ben benieuwd.....

Hoe vervelend ik dit alles vind, het houdt me niet meer continue bezig. Het is nu eenmaal zo en er zijn ergere dingen. Wel ben ik iedere dag bewust van het feit dat ik ze heb en dat ik het beslist weg wil hebben.
tsjonge
BerichtGeplaatst: 09-08-2013 0:27 Reageer met quote

hallo vrienden,heb ze nu van nov.2006 tot heden,dus kleine 7jaar,gelukkig alleen aan de anus,en ben hetero,ga een feestje geven met myn anale vrienden,en bedank de medische wetenschap nergens voor,heb geen prioriteit, want wratjes is niet ernstig genoeg,
rotwratten
BerichtGeplaatst: 13-11-2013 12:38 Reageer met quote

Ik heb een poosje niets gedaan. Omdat ik denk dat het mede door scheren verergerd sla ik dat zoveel mogelijk over. Sinds sept dacht ik dat het goed ging....zo nu en dan een paar wratjes. Stuk of 3. Na een scheerbeurt weer veel meer. Nu draag ik smorgens een in appelciderazijn gedrenkt inlegkruisje en stip dan einde van de middag aan met condyline. Door de azijn zie ik ze duidelijk zitten dus aanstippen gaat gemakkelijker. Eens kijken hoe dat gaat. Ben nu ruim een jaar onder de pannen. Als dit niet werkt dan toch eens naar de dermatoloog?
billy12
BerichtGeplaatst: 28-01-2014 17:07 Reageer met quote

Hallo iedereen..

Ik heb sinds een half jaar genitale wratten gekregen.. geen idee hoe? mijn partner heeft ze niet. Ik ben wel onder behandeling bij een gynaecoloog misschien dat ik het via het ziekenhuis heb gekregen ?

Het begon er met 1, een half jaar dus schenkte er geen aandacht aan.. tot ik laatst er opeens wel 9 zag. ik was meteen in PANIEK !! heb veel gelezen en wilde absoluut niet naar de dokter ( Schaamte )

Had gelezen over Appel cider Azijn, en de veel enthousiaste reacties.. ik dacht is het proberen waard. Ik kan dit iedereen aanraden !!!, heb een wattenstaafje in de fles appelciderazijn gehouden en voorzichtig op de wrat gehouden 5 min. de wratten werden wit. de andere ochtend waren ze voor de helft weg ! .. dit nogmaals herhaald volgende dag waren ze allemaal weg !

Ongelooflijk ! het is een wondermiddel, het kan een branderig gevoel geven.. maar ik heb er na het behandelen sudoco creme opgesmeerd, wat ze op babybilletjes smeren.. Alles ziet er weer precies zo uit zoals het vroeger was. En de azijn maakt geen open wondjes ! je huid blijft gaaf.

Succes iedereen !
rotwratten
BerichtGeplaatst: 29-01-2014 12:44 Reageer met quote

@billy12, ik bedenk me dat ik ook daarvoor bij de gynaecoloog ben geweest! Heb ook aan sauna gedacht...turks stoombad, natte handdoeken tegen elkaar...

Ik moddder nog steeds door. Het zijn niet heel veel, soms zelfs even niks. Maar ze blijven mondjesmaat komen. Moet beken en dat ik er ook niet meer volop mee bezig ben. Mijn man krijgt ze niet en hij ziet ze eigenlijk niet. Alleen als ik weer fanatiek aanstip dan mag hij even niks.

blij dat het bij jou goed gaat. Zal je manier ook eens proberen.
Ploppeke
BerichtGeplaatst: 03-02-2014 22:32 Reageer met quote

Ben ook de klos, genitale wratten. Ik gebruik condiline, maar kan dat geen drie dagen doen, ik doe het anderhalve dag, dus drie keer smeren en dan een hele week niet, want mijn huid gaat ervan stuk, en van te voren de huid eromheen insmeren met vaseline of wat dan ook, helpt niets bij mij.

Maar ik heb wel een supergoeie tip om na de drie dagen je huid heel snel weer pijnvrij en heel te maken, en die wil ik niemand onthouden. Ik gebruik na de laatste " behandeling" van elke " week" een biogaze van novum pharma. Dit kun je kopen bij de drogist. Het zijn gazen die bedoeld zijn voor brandwonden en lichte huidbeschadigingen, maar het helpt ook heel erg goed om de brand uit je kontje te trekken Razz Ik stop het " snachts tussen de billen en dan is de pijn vrij snel, na een paar uur , helemaal weg. Plassen e.d. doet daarna wel weer pijn, maar lang niet meer zo erg als zonder die gazen.

Biogaze is wel aan de prijzige kant, maar ik heb ze ook altijd in huis voor kleine brandwonden.
Eenvraagje
BerichtGeplaatst: 10-02-2014 8:55 Reageer met quote

Hallo!

Ik ben sinds kort erachter gekomen dat ik een genitale wrat heb! Ik heb er 1!
Ik ben naar de huisarts geweest en die heeft me doorverwezen naar de gyno!
Ik heb uiteraard mijn huisarts gevraagd hoe ik eraan kan komen en hij zei: dat het al in mij zit omdat mijn ouders (familie) het ook hebben! Dus vanaf het moment dat ik geboren werd was ik al een drager een stille drager tot kort geleden dan!
Maar mijn vraag is: ik heb al vijf jaar dezelfde partner en hij heeft er tot nu toe geen last van! Vanaf het moment dat ik zag dat ik het had hebben we ook geen sex meer gehad! Is het dan zo dat hij het al zoiezo ook heeft? Want miss heb ik het al langer maar zag ik het nu pas!
Bukkake
BerichtGeplaatst: 25-05-2014 13:14 Reageer met quote

Eenvraagje schreef:
Hallo!

Ik ben sinds kort erachter gekomen dat ik een genitale wrat heb! Ik heb er 1!
Ik ben naar de huisarts geweest en die heeft me doorverwezen naar de gyno!
Ik heb uiteraard mijn huisarts gevraagd hoe ik eraan kan komen en hij zei: dat het al in mij zit omdat mijn ouders (familie) het ook hebben! Dus vanaf het moment dat ik geboren werd was ik al een drager een stille drager tot kort geleden dan!
Maar mijn vraag is: ik heb al vijf jaar dezelfde partner en hij heeft er tot nu toe geen last van! Vanaf het moment dat ik zag dat ik het had hebben we ook geen sex meer gehad! Is het dan zo dat hij het al zoiezo ook heeft? Want miss heb ik het al langer maar zag ik het nu pas!

Kun je even een foto posten, dan kunnen we zien wat voor wrat het is.
Hopeful!
BerichtGeplaatst: 10-04-2015 21:26 Reageer met quote

Er is al n tijdje niks meer gepost zie ik, zelf heb ik ze ook gehad, vervelende wratten.. In het begin dacht ik, joh ze gaan vast vanzelf weg.. Na n maand werd me hoop wat minder en ben ik goed op internet gaan kijken naar ervaringen, veel gelezen over aldara creme en wartec. Uiteindelijk besloten de wartec te proberen.. Heel naief ben ik meteen begonnen met smeren zonder de huid er om heen te beschermen met vaseline.. Auw!! Maak die fout alsjeblieft niet, ik had wonden die kei veel vocht af scheiden en je bent echt na ieder wc bezoek bang voor n infectie dus dan maar weer douchen en n schone boxer aandoen.. En die pijn!!! Uiteindelijk heeft heel die ellende niks geholpen.. Sterk genoeg er kwamen er alleen maar meer bij... Inmiddels was ik alweer n half jaar verder.. Ten einde raad werd ik zelfs zo hopenloos dat ik die appel cider azijn ben gaan proberen.. Naar de albert heijn gegaan flesje biologisch appelciderazijn gekocht en begonnen.. De eerste avond deed ik het watje er 2 uur op, daarna 4 uur en daarna hele nachten. Alleen de eerste 2 x deden pijn, of voelde vervelend.. Daarna sliep ik er gewoon door heen.. Je ziet de wratten echt wit worden , sommige werden zwart en die vielen er na verloop van tijd af, andere verdwenen naar mijn gevoel gewoon, niet dat t erafviel maar alsof de huis gewoon langzaam weer normAal werd.. Dit duurde ongeveer 2 weken, daarna stopte ik ermee, maar merkte al snel dat er weer wat bultjes kwamen. Toen nog n week met de azijn gedaan, gewoon hele nachten en ze zijn weg gegaan. Ik ben nu n jaar verder en heb er nooit meer eentje gezien. Nu heb ik n wratje op n vinger, eigelijk heb ik die al heel lang.. Paar keer aan laten stippen maar komt steeds terug, na 2 dagen met de appel azijn en is ook die bijna weg... I know, t klinkt raar, azijn op wratten en t gaat weg, maar t is echt zo, kost je 2 euro ofzo... Worth a try!!
nilisss
BerichtGeplaatst: 03-06-2015 12:04 Reageer met quote

Hi all,
Ik ben een m van 36 en bij mij zijn helaas ook GW geconstateerd. Ik liep er 3/4 jaar mee alvorens ik erachter kwam. Doordat ik een paar maanden gereisd had en malariapillen had gebruikt, dacht ik dat de irritatie rondom mijn anus daarmee te maken had. Pas toen ik ruim na mijn reis meer last kreeg, ben ik eens goed gaan kijken door een foto te nemen van het oorlogsgebied, zoals velen het hier zijn gaan noemen Smile
Ik schrok me rot, dit waren geen irritaties of mss zelfs aambeitjes, maar GW! Dus, via huisarts naar dermatoloog, die dit beaamde. Inmiddels waren er ook een paar kleintjes te zien op de penis zelf. Ik vind het vreselijk, ben tot de behandeling altijd sexueel actief geweest, maar nu even niet.
Ik behandel met wartex, ik denk dat dit product inmiddels effectiever is dan een paar jaar geleden door andere samenstellingen(?).
Ik zit nu in de 4e week behandeling, rond de anus lijkt het (vooral aan 1 zijde waar ze niet de bloemkoolvorm hebben) iets te minderen, maar weg zijn ze nog niet. Zoals iedereen hier wil ik er zo snel mogelijk vanaf. Appelciderazijn kende ik jiet, maar via dit forum wel. Ik neem dat mee als vraag bij de afspraak dermatoloog eind juni. Ik ben bang dat de wartex behandeling iets langer gaat duren. Echter, zolang ik iets van resultaat denk te zien, ga ik ermee door. Een virus aanpakken vanuit de bron, via 1 behandeling heeft gewoon wat tijd nodig, zeker aangezien het virus er al een jaar actief is...denk ik dan.
Behandeling is echt kut. Goed schoonhouden en drogen voor en na de behandeling helpt iets. Eeste week, derde dag smeren en eerste dag rust, die waren het ergst. Kon amper zitten, op je buik liggen was het best. Gelukkig kan mijn partner er de humor van inzien. Niet vertellen thuis is niet wat ik aanraad, je hebt er namelijk gewoon last van. Geen idee hoe ik eraan ben gekomen. Ik vermoed via de sauna, of een onhygienisch toilet in Afrika, maar who cares?
As ik mezelf insmeer, zorgt mijn vriendin dat ze een uurtje niet in de buurt is, zodat ik rustig met mijn benen omhoog, knieen vasthoudend, op mijn rug, kan insmeren en even laten drogen. Dit werkt het best, dan komt er wat lucht bij, het zit tenslotte tussen je billen, rond de anus. In de tweede behandelweek heb ik voordat ik in de avond smeerde, 20 min met mijn kont in een emmertje soda gezeten. Wordt het schoon van zonder moeite. Dan even laten drogen (beentjes in de lucht...) en dan smeren en weer drogen. Dat het brandt en jeukt is onvermijdelijk. Daar moet je doorheen. Goed je anus schoonhouden tijdens het jeukproces is aan te raden, dus ipv krabben even een papiertje in je anus, goed echoon zover kan, dat voorkomt meer jeuk. Ik ga na een toiletbezoek direct douchen. Douche op je anus zetten, niet te hard (!!) en schoonspoelen. Scheelt ellende met je kont afvegen terwijl je zo gevoelig bent na de tweede dag smeren, iedere week weer.
Ik brabbel hier maar wat tips, omdat dat, plus ervaringen van anderen, precies is waar je naar op zoek bent als je een forum als deze raadpleegt.
Ik heb ook een andere sexuele partner, naast mijn vriendin. Ook die heb ik het verteld, met moeite vooraf, maar toch maar gebeld. Als men het weet, hoef je ook niet geheimzinnig te doen, dat scheelt enorm. Dus tip, stap over je schaamte heen en vertel het aan wie je sex mee hebt. Verder hoeft hiemand het te weten. Ik ben blij dat ik dat gedaan heb en we lachen er een beetje om. Beter lachen dan schaamte voelen die steeds frustrerender wordt!
Ik kan alleen maar hopen dat het volgende week echt weer minder is geworden. Meestal is het weekresultaat ook pas het beste te concluderen, op de laatste rustdag, dus voor je de nieuwe weekbehandeling weer start. Ik zal me weer melden hier met het resultaat, want dan is de voorgeschreven 4 weken behandeling voorbij met wartex. Ik heb nog de goede hoop dat de bijsluiter tekst bevat die ergens op slaat Shocked Laughing
Gr. N.
Ladieda
BerichtGeplaatst: 14-06-2015 15:03 Reageer met quote

Nou.. 47 jaar, vorig jaar nieuwe relatie, SOA tests gedaan, niks aan de hand. En dan nu wratjes. (je bent ook echt nergens te oud voor)

Ik had ze al zeker 4 weken voordat ik überhaupt bedacht dat het GW zouden kunnen zijn, en ik ben bij de huisarts terecht gekomen. Condyline - daar ben ik nu 6 weken mee bezig. Dacht ik dat ze weg waren, ging ik me scheren.. komen ze in volle hevigheid terug. Het nadeel van die Condyline vind ik dat je huid (zeker tussen je schaamlippen) gewoon stuk gaat. Dus wat blij ben ik om hier te lezen over die appelciderazijn - ik stip vanavond voor het laatst met condyline, dan laat ik het rusten en dan gaat vrijdag de azijn er tegenaan!

Inmiddels heeft mijn partner de eerste 3 wratjes ook ontdekt - en ik voel me daar schuldig over; hebben jullie dat niet?
EN... ik mis zo enorm de seks - na 6 weken celibatair vind ik het niet leuk meer.. en als ik dan lees van mensen die maaaanden tot jaren bezig zijn hiermee - word ik zwaar ongelukkig Sad
Lonilare
BerichtGeplaatst: 15-06-2015 10:15 Reageer met quote

Ladieda schreef:
Nou.. 47 jaar, vorig jaar nieuwe relatie, SOA tests gedaan, niks aan de hand. En dan nu wratjes. (je bent ook echt nergens te oud voor)

Ik had ze al zeker 4 weken voordat ik überhaupt bedacht dat het GW zouden kunnen zijn, en ik ben bij de huisarts terecht gekomen. Condyline - daar ben ik nu 6 weken mee bezig. Dacht ik dat ze weg waren, ging ik me scheren.. komen ze in volle hevigheid terug. Het nadeel van die Condyline vind ik dat je huid (zeker tussen je schaamlippen) gewoon stuk gaat. Dus wat blij ben ik om hier te lezen over die appelciderazijn - ik stip vanavond voor het laatst met condyline, dan laat ik het rusten en dan gaat vrijdag de azijn er tegenaan!

Inmiddels heeft mijn partner de eerste 3 wratjes ook ontdekt - en ik voel me daar schuldig over; hebben jullie dat niet?
EN... ik mis zo enorm de seks - na 6 weken celibatair vind ik het niet leuk meer.. en als ik dan lees van mensen die maaaanden tot jaren bezig zijn hiermee - word ik zwaar ongelukkig Sad


Het is een behoorlijke opluchting voor mij te lezen dat zo recent nog iemand last heeft ervan. Ikzelf heb voor volgende week woensdag een afspraak in het ziekenhuis waar ze eerst even gaan kijken en uitstrijkje maken. Weet vrijwel zeker dat het gw zijn maar wil liever toch nog even wachten met een aanpak zonder bevestiging. Graag wordt ik op de hoogte gehouden over jouw proces met het appel azijn als je dat zou willen doen?? Dan weet ik of dat het overwegen waard is.. Was zelf ook van plan mezelf te beperken tot geen seks maar het wordt nu zo langzamerhand na een paar maand verschrikkelijk moeilijk , masturberen heeft een net zo negatief effect als scheren omdat je zo goed als het virus verspreidt wanneer je masturbeert, voel me langzamerhand een wanhopig nonnetje.
Ladieda
BerichtGeplaatst: 15-06-2015 11:27 Reageer met quote

Ja erg toch he? Volledige onthouding :-/. Ik lees veel mensen die gewoon doorgaan met vrijen maar dat verergert de boel volgens mij alleen maar..


Gisteren 3e dag stippen gehad (gaat t er ook niet beter van uit zien) dus ik geef mijn huid even rust en ga woensdagavond aan de klieder met azijn. Moet nog even kijken hoe ik dat ga doen

Jij succes in t ziekenhuis!
Lonilare
BerichtGeplaatst: 17-06-2015 20:45 Reageer met quote

Ladieda schreef:
Ja erg toch he? Volledige onthouding :-/. Ik lees veel mensen die gewoon doorgaan met vrijen maar dat verergert de boel volgens mij alleen maar..


Gisteren 3e dag stippen gehad (gaat t er ook niet beter van uit zien) dus ik geef mijn huid even rust en ga woensdagavond aan de klieder met azijn. Moet nog even kijken hoe ik dat ga doen

Jij succes in t ziekenhuis!


Ook condyline (podofyllotoxine) crème voorgeschreven gekregen. Nu dat maar eens gaan uitproberen ondanks dat ik mijn bedenkingen zo heb aan de ervaringen te lezen dat het behoorlijk agressief spul is.
De werking van de crème is in principe niets anders dan de remming van celgroei, dus het is zo goed als symptoombestrijding maar verbeterd de situatie in zijn geheel natuurlijk niets.
Ik heb gevraagd naar de appelazijn methode maar dokter was hiervan niet op de hoogte en zei dat het waarschijnlijk niet zou helpen. Maar als dokter zijnde is het natuurlijk je taak medische middelen voor te schrijven die hebben bewezen hun werk te doen. Maargoed ik kijk het even aan welke kant het op loopt met de crème en anders gaan ze binnen twee jaar vanzelf weg, op de natuurlijke manier. Dat is het dan maar waard denk ik dan want ik wil ook niet teveel ermee bezig zijn. 70% vd bevolking loopt met het virus rond waarvan het bij een kleine 1% tot uiting komt, jammergenoeg zit ik net bij die 1% maar voor mij is het in ieder geval een geruststelling dat mocht ik iemand er ongewild mee besmetten, dat er een kleine kans is dat het bij die persoon ook tot uiting komt.
Veel sterkte!!
Ladieda
BerichtGeplaatst: 17-06-2015 22:23 Reageer met quote

Een creme dus, ipv aanstipspul. Ik vind t zo bijzonder dat er zoveel verschillende verhalen over de behandeling zijn!

Ik heb vanavond eerst met doordrenkte watteschijfjes 5 minuten t hele gebied bedekt. Er waren 2 witte wratjes zichtbaar en daar heb ik vervolgens nog een uur een watje azijn tegenaan geplakt. Vrijdag check ik weer. Heb er met n vriendin vreselijk om gelachen.

Dat van die percentages.. Zou t met weerstand te maken hebben?
Overigens heeft mijn partner ze inmiddels ook.. Dus die 1%.. Ik heb zo mijn twijfels.

Laat je hier weten of de creme aanslaat?
Lonilare
BerichtGeplaatst: 23-06-2015 9:47 Reageer met quote

Ja de percentages verbaasden mij ook maar zijn me verteld door de arts. Het zou goed met weerstand te maken kunnen hebben ik probeer dan ook zo gezond mogelijk te eten laatste tijd ( veel vitaminen etc) Hoe sta je erin nu, heeft het al geholpen? Ben hartstikke benieuwd ! De crème heeft nog niet zijn werk gedaan,.
Ladieda
BerichtGeplaatst: 23-06-2015 17:19 Reageer met quote

Ik heb woe/do/vrij/za steeds 3 uur met azijndpordrenkte watteschijfjes op de wratten gelopen.
En ik dacht: laat ik ook aanstippen (niet slim Surprised )
Dus zondag zo n pijn dat ik t even heb gelaten.
Zojuist met spiegel de boel onderzocht: ze gaan weg!!!! Sommige lijken gewoon los te komen van de huid, anderen zijn foetsie!!

Ik geef mijn huid even rust en dan doe ik vrijdagavond opnieuw inspectie
Maar het lijkt dus echt op een werkende remedie!

Hoe werkt die creme? Dagelijks?

En ja, die weerstand.. Ik slik me een versuffing aan vitaminen, minder koffie en suiker.
Index > Seksueel overdraagbare aandoeningen > Genitale wratten,Hoe kom ik er van af ??!! Bookmark and Share
Pagina 42 van 45  

Vorige  1, 2, 3 ... 41, 42, 43, 44, 45  Volgende

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016