Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Spier- en gewrichtsklachten > Syndroom van de quervain
Auteur Onderwerp: Syndroom van de quervain
chantalenjada
BerichtGeplaatst: 07-05-2011 6:42 Reageer met quote

hallo allemaal,
na een tijdje even niet op deze forum geweest te zijn laat ik maar weer eens een berichtje achter. Er is wel is waar geen verandering in de tussen tijd maar wel een afspraak op 6 juni in het AMC bij een plastisch chirurg. Aan de hand van dit gesprek en hopelijk de juiste informatie en ook een second opinion want de klachten breiden zich nu ook uit naar andere delen van mijn hand waarvan ik me afvraag of dit wel te maken heeft met quervain wil ik dit toch nog een keer helemaal laten onderzoeken en aan de hand van de diagnose mits nodig een operatie aangaan want ik wil nu toch echt eens van die dagelijkse pijn af en al die onbegrip van buiten af. Ik werk al 4 jaar niet meer en zou dit toch wel heel graag willen doen al is het maar voor een aantal uurtjes in de week. Maar goed dan word je dus bestempeld als lui nou mijn nekharen stonden rechtovereind degene die dit dus zegt heeft geen idee wat quervain inhoud om dit te hebben en de dagelijkse pijn te dragen soms nachten wakker liggen omdat ik niet kan slapen van de pijn en gefrustreerd zijn doordat ik weer eens iets niet kan bijv. een simpele fles opdraaien. Af en toe weet ik echt niet meer wat ik ermee aan moet het nadeel blijft dat er dus voor de medemens blijkbaar iets zichtbaars moet zijn behalve een brace want dat is lang niet genoeg om aan te tonen dat je wel degelijk iets hebt. Zijn er nog meer mensen die onbegrip van de medemens hebben ervaren?
Nou ik kijk in ieder geval uit naar 6 juni en het kan me niet snel genoeg gaan want het is niet 1 pols maar 2 polsen kortom voorlopig zijn we nog niet uitgedokterd ben ik bang.
Een fijne dag allemaal
groetjes chantal
Ad
RobMartin
BerichtGeplaatst: 03-06-2011 19:55 Reageer met quote

Hoi Chantal,
Ik begrijp dat je uitkijkt naar maandag.
Ik heb zelf vorig jaar eind september de operatie laten uitvoeren onder plaatselijke verdoving (alleen de pols was verdoofd). Met 20 minuten was het klaar, daarna 2 weken thuis en weer aan het werk, het heeft wel ruim 2 maanden geduurd voordat ik de pols weer volledig kon belasten en soms is het nog wat branderig na een drukke dag. Maar het belangrijkste is de pijn is weg. Ik heb 5 jaar lopen krukken met aangepaste muizen voor mijn computer, pijnstillers en 2 x een cortisone injectie. Ik heb gelukkig wel kunnen werken in de tussentijd. Maar nu is dat gelukkig voorbij. Ik hoop dat ook voor jou de ellende spoedig voorbij zal zijn. Die vervelende mensen moet je negeren. ik ben inmiddels zo ver dat ik mijn "kennissen en vrienden" kring volledig gesaneerd heb en mensen die geen begrip tonen en alleen maar met zichzelf bezig zijn WEG ERMEE.
Ik moet zeggen het bevalt prima.
Nogmaals succes en sterkte maandag.
Groet
Rob
sunshine68
BerichtGeplaatst: 12-09-2011 11:26 Reageer met quote

Ik ben nieuw hier op het forum.
Heb alles door gelezen en ben tot de conclusie gekomen dat de klachten die ik heb veel over een komen met wat jullie hier beschrijven.

Ik zit sinds 15 maart dit jaar thuis met klachten van mijn linker hand.. Ik ben rechtshandig.

Ik ben hiervoor al bij een neuroloog geweest in 2 verschillende ziekenhuizen.
De verdenking was eerst carpaal tunnel syndroom. Na een injectie in mijn linker pols zijn de klachten nog steeds hetzelfde gebleven. Na de injectie kon ik dezelfde middag niets meer beginnen met mijn hand buigen en strekken was erg pijnlijk dat heeft een week geduurd. Heb contact gehad met de neuroloog in Meppel maar die kon niets meer voor me doen. Heb een second opinion aangevraagd in een ander ziekenhuis dus eerst weer een wachttijd van 6 weken. En niet veel kunnen doen.
De neurologen weten niet wat er aan de hand is dus door verwezen naar de fysio in het ziekenhuis.En ik moest maar een brace gaan dragen eerst voor de nachten en van de fysio ook zoveel mogelijk overdag. want zonder brace kan ik helemaal niets beginnen. Na een paar behandelingen weer terug naar de neuroloog 10 augustus ben ik daar dus weer geweest en ben nu doorgestuurd naar de reumatoloog..
Nu is de verdenking op peesontsteking en
Fibromyalgie...
Ik ben nu weer voor 4 1/2 uur aan het werk maar dat valt reuze tegen aangezien ik normaal gesproken 24 uur per week werk als data analiste dus de hele dag achter de computer.
A.s donderdag krijg ik mijn eerste behandeling bij d fysio hier in de buurt ben benieuwd wat hij ervan gaat zeggen..
Zoals ik kan lezen over DeQuervain-syndroom. ben ik bang dat dat de klachten zijn die ik ook heb, het komt zeker erg overeen met mijn klachten.. Nu heb ik gelezen dat jullie allemaal al een tijd van te voren wisten wat er aan de hand was..
nnana1
BerichtGeplaatst: 16-09-2011 6:39 Reageer met quote

Hoi, ik ben ook nieuw hier.

Ik ben eergisteren geopereerd aan de quervain.
Had al ruim een jaar last van polsen. Huisarts geweest en injektie gehad in rechter pols, die was het ergst.
Niks geholpen en doorgestuurd naar neuroloog, getest op RSI, was het ook niet. Doorgestuurd naar reumatoloog, allerlei onderzoeken, conclusie: Hypermobiel. Kreeg bracen voor links en rechts. Kreeg later de rekening!
Zo een aantal maanden doorgegaan en steeds meer last. Nu ook duidelijk aan de duimzijde, Rechts erger als links.
Nu 2 maanden geleden plastisch chirurg geweest.
eerst injektie en 6 weken spalk. Niks geholpen en dus eergisteren geopereed.
Dus ik wist ook niet lang van te voren wat er aan de 'hand' was.
CindyvS
BerichtGeplaatst: 03-10-2011 17:27 Reageer met quote

Hallo, ook ik ben nieuw op dit forum.
Ik heb sinds de geboorte van mijn dochter, 1.5 jaar geleden het quervain syndroom. Zeer pijnlijk en van de buitenkant zie je niet veel waardoor mensen geen rekening me je houden.
Ik heb 2 keer een cortisone injectie gehad. Deze hielpen mij zeer goed, alleen van korte duur. 12 dagen geleden ben ik geopereerd. Mijn hele arm is toen verdoofd via een blokverdoving die in mijn hals is gegeven. Ik vond de operatie erg meevallen, alleen wel vervelend dat mijn arm bijna 24uur gevoelloos was. ik heb 2 dagen een drukverband en mitella gehad. De wond is super mooi genezen, ik denk dat ik er amper een litteken aan overhoud. Alleen heb ik nu na 12 dagen nog heel veel pijn in mijn pols en duim, en lijkt erger te worden. ook de rug van mijn hand brand heel erg. Weet iemand of dit erbij hoord? A.s. woensdag moet ik op controle en worden ook de hechtingen verwijderd. ik zal effe laten weten hoe het ging. groeten Cindy.
nnana1
BerichtGeplaatst: 04-10-2011 9:08 Reageer met quote

Hoi Cindy, doe je misschien al teveel met je hand?
Ik herken het branden niet, maar wel de pijn.
Bij mij is het nu 3 weken geleden en ook nog veel pijn, maar ik doe er te veel mee.
Zit nu in een gipsspalk, dat geeft meer rust.
Je moet wel regelmatig je duim richting pink bewegen he...

Ik had alleen verdoving in onderarm en heb oplosbare hechtingen, wat een verschil he?
Succes morgen bbij de controle.
sociale31
BerichtGeplaatst: 13-10-2011 20:23 Reageer met quote

Ik ben op 12/07 geopereerd aan Quervain. Absoluut geen last in de 2 à 3 weken na de operatie.
En toen voelde ik het terug "knakken" en de pijnscheuten, zeurende pijnen. Nu terug aan het werk (sociaal assistente en dus veel typen en schrijven) en wordt steeds erger. Heb nu lidocaïne pleisters (versatis) voorgeschreven gekregen van huisarts (echt peperduur) en volgende week donderdag terug naar orthopedist die me geopereerd heeft. Ben eens benieuwd. Op het werk koel ik dus veel met een cold-pack om het draaglijk te houden.
CindyvS
BerichtGeplaatst: 17-10-2011 17:30 Reageer met quote

Hallo, een beetje een late reactie maar ik zou laten weten hoe het op controle bij de orthopeet was. Ik had een vervangende arts die heel lomp met zijn handen de hechtingen eruit trok en mij voor geen meter serieus nam. Hij had erg veel haast en luisterde niet goed naar wat ik te zeggen had, hij gaf mij het advies om nog meer te bewegen en ik mocht alles doen ook tillen. Zo gezegd zo gedaan, maar daarvan kreeg ik nog meer pijn. Nu ben ik vorige week weer bij mijn eigen orthopeet geweest en deze heeft gezegd dat ik toch maar wat rustiger aan moet doen en nog een zeer pijnlijke cortisone prik gegeven. Voor de operatie had ik altijd erg veel baat bij deze spuiten, helaas nu niet!! Het brandende en schurende gevoel op de bovenkant van mijn hand is gelukkig al wel iets minder geworden. De pijn in mijn duim/pols lijkt steeds erger en erger te worden. Ik draag nu een duimbrace, ik weet niet of dat goed is, maar het geeft me wel steun. Verder doe ik ook regelmatig wat oefeningen om te voorkomen dat alles stijf word. Als ik de klachten over een paar weken nog heb verwijzen ze me door naar het handenteam. Ik houd jullie op de hoogte en intussen lees ik graag jullie ervaringen! Succes iedereen en beterschap! Ps nnana1 hoe is het nu met je? gr Cindy.
sociale31
BerichtGeplaatst: 19-10-2011 7:11 Reageer met quote

Mijn versatis pleisters helpen voor geen meter. Ik heb nu dus nog veel meer pijn dan vorige week. Continu steken zijkant pols, naar duim toe. Een vreemd pijnlijke gevoel boven op mijn hand, naar de richting van mijn vingers.
De zone waar ik op 12/07 geopereerd ben is hard en pijnlijk als je er aan komt.
Ik kan mijn huishouden niet te goei doen...mijn eigen aandoen en wassen is ook niet van de poes door de pijn.... Pfff...ik word er een beetje moedeloos van....
Morgenavond terug naar orthopedist die me geopereerd heeft.... Ben benieuwd... ik ga niet terug onder het mes, want dat heeft het alleen maar erger gemaakt...pfff....
chantalenjada
BerichtGeplaatst: 01-11-2011 16:25 Reageer met quote

Het is weer even geleden dat ik op deze forum ben geweest en zie dat er inmiddels een paar nieuwe mensen bij zijn gekomen welkom bij de club zal ik maar zo zeggen. Zoals ook te lezen is stuit iedereen wel zo een beetje op dezelfde problemen misschien op een aantal uitzonderingen na. Blijvende of terugkerende pijn en na behandeling zelf erger dan voorheen,onbegrip van artsen en omgeving niet serieus genomen voelen het niet helpen van behandelingen of medicatie al dat soort dingen. Nou in de tussen tijd dat ik niet op deze forum ben geweest is er het 1 en ander ondernomen en gebeurt namelijk het volgende. Ik ben voor second opinion naar het amc gegaan met als diagnose quervain. Kom ik daar bij een plastisch chirurg die binnen 5 minuten zegt nee hoor mevrouw u heeft geen quervain nou was ik eindelijk blij dat ik een naam bij mijn klachten had werd deze net zo hard weer van tafel geveegd al ben ik er nog steeds van overtuigd dat ik dit wel heb.Na wat onderzoeken en drukken op mijn bovenzijde tussen duim en wijsvinger gewricht werd ik kots misselijk van de pijn de pijnscheuten gingen door me duimzijde aan de bovenzijde pols door me onderarm tot bijna in de holte dit aan beide zijdes van mijn polsen Maar goed er is een hele reeks foto's gemaakt van beide polsen hier was niks op te zien wat in het vorig ziekenhuis ook het geval was. Daarna een zeer pijnlijke mri scan van beide polsen gehad ook hier niks op te zien nu blijkt ook uit ervaring dat dit dus ook niet altijd te zien is bij quervain. Toen waren de opties daar op door naar de pijnbestrijding aangezien die steeds ondraaglijker aan het worden is en ik werk niet eens ook in rust word ik gek van de pijn krachtverlies kan veel dingen niet door te weinig kracht of teveel aan pijn.Bij pijnbestrijding leek hun de beste optie de tens apparaat dit zijn elektroden stroompjes dit moet 4x per dag een half uur beide polsen ik kon tijdens deze sessies nog minder al me vingers gingen tintelen en kreeg minder gevoel coördinatie werd minder na 4 weken stoppen werd het resultaat beken toen begon de tintelingen waardoor alles wat verdooft aanvoelde uit te werken en werd de pijn des te heftiger ik had links minder pijn dan rechts voor de tens maar nu is het andersom en heb ik daar ook een brace voor nodig. Kortom ik word er een beetje hopeloos van ook roept daarbij me sollicitatie plicht terwijl ik thuis al amper iets kan en de hele dag met pijn zit. Een heel traject bij het uwv doorlopen in de hoop op een wia maar helaas volgens de computer want die beslist het tegenwoordig kwam er zeker wel 4 dingen uit die ik wel zou kunnen uitoefenen dus voor 0% arbeidsongeschikt wel een hele lijst erbij met allerlei beperkingen wat ik niet kan of heel weinig kan nu moet ik solliciteren naar een baan als pondjes bestuurder, portier, verkeerswachter en samensteller wat dat ook mag inhouden dus dat word flink solliciteren Sad naar een veelbelovende baan met een pijnlijk vooruit zicht ben ik bang heb het idee dat ik me zelf alleen maar meer de vernieling in help aangezien mijn klachten al vanaf 2005 zijn pfffffffffff. Nou dat was wel zo een beetje mijn update ik ga er weer mee stoppen want de pijn is aardig hevig aan het worden succes allemaal!!! En laat jullie nieuwe vorderingen even weten mocht er nog iemand in geïnteresseerd zijn om door te praten op msn laat het maar weten
groetjes chantal
stefke87
BerichtGeplaatst: 07-11-2011 2:47 Reageer met quote

Hallo allemaal,
Mijn naam is steffy, 24 jaar en nieuw hier.
De meeste berichten heb ik gelezen.
Zelf heb ik sinds een half jaartje last van mijn pols en duim.
Mijn klachten zijn nog niet zo erg, dat ik niet meer kan werken.
Van de week voor het eerst echt heel erg last gekregen van mijn pols, trok door tot aan mijn boven arm. Meestal gaat het bij mij binnen 2 dagen wel weg. Komt dan wel weer terug. Van de week toch maar naar de huisarts geweest. Je zult altijd net zien bij mij, dat als ik bij de dokter ben, de klachten een stuk minder zijn. Nu kon ik ook pas dagen later bij de dokter terecht, dus ook nu was het moeilijk aan te geven waar de pijn precies zat. Uiteindelijk kwam de dokter na wat bewegings testjes tot de conclusie dat ik quervain syndroom heb. Ik kreeg een folder mee en moet nu pijnstillers slikken. Daar moet ik het voorlopig dus mee doen. Ik heb dit natuurlijk al vaker geprobeerd, maar het helpt niet. Nu lees ik bij meerdere dat ze een brace hebben. Mijn vraag is eigenlijk of dit wel bij iemand helpt. Ik lees namelijk bij meerdere terug dat ze daar gek van worden en toch iets anders moeten gaan proberen. Ik zeg al, ik zit nog in de beginfase en ik vind spuiten echt zooo akelig! Ook vanavond lig ik weer wakker ivm pijn. Groetjes steffy
chantalenjada
BerichtGeplaatst: 27-11-2011 16:15 Reageer met quote

@steffie
Hoi steffy Zoals je bij mijn stukjes kan lezen heb ik er al langere tijd last van vanaf 2005 ook heb ik al van alles geprobeerd en niks helpt eigenlijk. Een brace geeft mijn pols wel veel rust bij hevige pijn klachten dit moet je overigens niet de gehele dag door dragen aangezien alles dan stijf word. De brace neemt overigens de oorsprong van de klachten niet weg maar verlicht de pijn wel. Dus wel het proberen waard denk ik. Verder is het uitproberen wat bij jou helpt sommige hebben veel baat bij injecties,fysio, weer een ander heeft een operatie nodig (soms wel meerdere vanwege verklevingen) niks geeft een garantie dat het helpt maar is wel allemaal het proberen waard aangezien je nog in de begin fase zit. Succes ermee!!
groetjes chantal
Tamme
BerichtGeplaatst: 08-01-2012 19:59 Reageer met quote

Hallo,

ik ben een vrouw van 55 jaar en nieuw op dit forum omdat ik informatie zocht over de Quervain. En hier staat aardig wat, zo te lezen! Ik heb ook al bijna een jaar last van mijn pols/duim. Mijn huisarts stuurde me naar de fysio die een brace bestelde en waar ik allerlei oefeningen moest doen. Dit hielp niet. Toen hebben ze het ingetaped, heel strak, en moest ik een paar weken rust houden. Ik kon niet veel meer doen aangezien het rechts is en ik uitgesproken rechts ben! Uiteindelijk hielp dit alles niet en bleef de pijn, flinke steken en branden aan de zijkant van de pols dat doorloopt in de duim en bovenop de pols. Daarbij blokkeert mijn duim als ik hem zijwaarts wil strekken, dit lukt absoluut niet en is zeer pijnlijk. De finkelstein is ook duidelijk positief, ik ga zowat door de grond, en aan de zijkant bij mijn pols zit een dikke bult. Mijn huisarts wilde geen injectie geven omdat ze daar geen voorstander van is en daar ben ik het zeker mee eens. Uiteindelijk ben ik doorgestuurd naar de orthopeed. Hij heeft een foto en een echo gemaakt en kwam tot de conclusie dat het duidelijk quervain is. Hij stelde meteen een operatie voor want dat is het enige wat helpt. Hierover ben ik wel tevreden alleen zei hij dat ik daarna 3 weken in het gips moest. Nu lees ik overal dat bij deze operatie 2 dagen drukverband nodig is en dan zo snel mogelijk weer bewegen! Zijn die 3 weken dan wel goed en heeft iemand ervaring hiermee? Ik word 8 februari geopereerd. Graag jullie reactie! Alvast bedankt!
CindyvS
BerichtGeplaatst: 30-01-2012 22:19 Reageer met quote

Hallo hier weer even een update van mij ....... Na 4x een cortisone injectie en een operatie nog steeds dezelfde klachten! Ben doorverwezen naar de plastisch chirurg , volgens hem is de peesschede de vorige keer niet ver genoeg gekliefd. Vandaar dat ik morgen weer geopereerd word. Deze keer gaan ze het alleen plaatselijk verdoven en gebeurd het poliklinisch! Geen idee waarom ik nu geen blokverdoving krijg en niet naar de o.k. hoef, maar ben er wel blij mee! De vorige keer was mijn arm 24 uur geheel verdoofd, niet echt fijn! Ik zal blij zijn als het morgen weer achter de rug is en ik hoop dat het deze keer gaat lukken. Ik laat binnenkort wel weer effe weten hoe het is gegaan.Succes en beterschap iedereen!
CindyvS
BerichtGeplaatst: 31-01-2012 0:15 Reageer met quote

Hallo hier weer even een update van mij ....... Na 4x een cortisone injectie en een operatie nog steeds dezelfde klachten! Ben doorverwezen naar de plastisch chirurg , volgens hem is de peesschede de vorige keer niet ver genoeg gekliefd. Vandaar dat ik morgen weer geopereerd word. Deze keer gaan ze het alleen plaatselijk verdoven en gebeurd het poliklinisch! Geen idee waarom ik nu geen blokverdoving krijg en niet naar de o.k. hoef, maar ben er wel blij mee! De vorige keer was mijn arm 24 uur geheel verdoofd, niet echt fijn! Ik zal blij zijn als het morgen weer achter de rug is en ik hoop dat het deze keer gaat lukken. Ik laat binnenkort wel weer effe weten hoe het is gegaan.Succes en beterschap iedereen!
Fayela
BerichtGeplaatst: 31-01-2012 12:56 Reageer met quote

Hallo Allemaal,

Ik lees een hoop problemen en lasten d.m.v quervain syndroom.
Gisteren heb ik de diagnose quervain duim gekregen na de finkelsteintest. Ik kon inderdaad wel door de grond gaan van de pijn.
Het advies van de huisarts is een pols/duim spalk/brace die ik zelf moet gaan kopen uiterraad.
Ik heb dit gekregen door de hond van de buurvrouw die plotseling weg schoot achter een kat aan en vol aan mijn pols en duim trok. Sindsdien wel veel last maar gewoon doorgaan.
Helaas is het mijn rechterpols/duim en ben ik ook nog een rechts.
Heeft iemand nog waardevolle tips of adviezen voor mij?????

Iedereen veel succes met jullie quervain klachten

Groetjes
Eleni
BerichtGeplaatst: 22-02-2012 21:06 Reageer met quote

Hallo,
Heb zelf ook quervain en in okt'11 geopereerd maar lees tot mijn teleurstelling nog veel ellende van anderen die ook geopereerd zijn en verbazend hoeveel verschillende methodes gehandhaafd worden door de specialisten!
Ik heb na de o.k 7 weken thuis gezeten en direct met fysio moeten starten.Begin dec op at-basis 2 dagdelen aan het werk,begin jan naar 3 en van lieverlee wat uurtjes erbij maar nog steeds op at-basis en zit nu op 3x6 en 1x4 uur.(werk normaal 36 uur)
En dat het langzaam gaat komt door de pijn in andere pols (quervain én cts->vorige week inj voor gehad).
Eind nov '11 voor controle geweest en toen zei de arts al dat ik rekening moest houden met 3 maanden opbouw van het werk. En dat klopt wel alleen gaat door mijn andere pols wel iets langer duren.
Arbeidsdeskundige gaat nu ingeschakeld worden om te zien met welke hulpmiddelen op het werk ik belasting van beide polsen kan tegengaan.
Maar daarnaast is het ook een kwestie van gedragsverandering vertelde de orthopeed destijds.
Waarom?:Ik ben te gedreven,perfectionistisch,heb een hoog arbeidethos en cijfer mezelf weg(klachten negeren) en dat moet echt anders.
Valt niet mee als je al 52 bent maar ik voel zelf wel dat dit hard nodig is en je bent nooit te oud om te leren tenslotte.
Ook thuis doe ik dingen nu anders,makkelijker;de was niet meer met knijpers ophangen maar los over de lijn(kan naturlijk alleen als je je was niet buiten hangt zoals wij),de staafmix-snijder gebruiker voor snijden van ui en sommige groenten,waterketel maar 1/2 vullen ipv vol ,swiffertje gebruiken om te stoffen ipv nat-afnemen zoals voorheen dus wringen hoeft dan meer enz.
En op het werk niet méér willen doen waardoor het te gehaast moet en de spieren veel te veel gespannen zijn.
Grenzen aangeven ,afwisseling in handelingen en rustmomenten inlassen.
Maar dit is een leerproces dus gaat niet vd een op andere dag.
Ik hoop wel dat ik hierdoor mijn werk kan blijven doen.Ga ik wél vanuit.(soms ook wel eens bang hoor)
Ik heb gelukkig veel begrip en medewerking van mijn collega's,manager en arbo-arts .
Misschien herkennen anderen zich in het stukje 'waarom gedragsverandering' en dat ze er iets mee kunnen om herhaling proberen te voorkomen.
Geldt niet voor de quervain veroorzaakt alleen door trauma
ténzij je er mee door blijft lopen!

Iedereen veel sterkte;ben wel benieuwd hoe het met Tamme,Cindy en Stefke vergaan is ondertussen!
CindyvS
BerichtGeplaatst: 28-02-2012 22:31 Reageer met quote

Ik zou nog laten weten hoe het bij de plastisch chirurg was. Hij heeft het wat verder gekliefd. Ook zat er een zenuw vast in het litteken weefsel van de vorige keer, wat nu is losgemaakt. De pijn zou nu al moeten afnemen, maar helaas lijkt het steeds erger te worden. Volgende week heb ik weer een afspraak bij de plastisch chirurg. Heeft er nog iemand adviezen/goede tips? Die zouden zeer welkom zijn! Ik merk wel dat warmte mij meer goed doet dan koelen met ijs! Gr Cindy.
ans6298
BerichtGeplaatst: 29-02-2012 21:18 Reageer met quote

Hallo ik ben Ans en nieuw hier .
Ik heb veel van jullie gelezen over Quvervain.
Ik heb er ook al 2 jaar last van en heb een brace gehad en injectie,s maar niks hielp . ik ben nu 23 januari in velp geopereerd , . Ik heb er nu nog best veel last van en de pols is nog steeds dik en er zit nog vocht in en het zit ook wat vast aan het litteken , ik ben nog steeds bij de hand therapeut .Heeft iemand dit ook dat het zo lang zo pijnlijk en dik blijft.
morgen moet ik weer terug komen dus afwachten maar weer.
ans6298
BerichtGeplaatst: 24-04-2012 12:57 Reageer met quote

Hallo Eleni.

ik ben eigelijk wel benieuwd hoe het nu met u is of het weer helemaal goed gaat met de polsen of dat u ook nog last heeft. ik heb zelf nu 3 maanden na de opratie nog wel last van vocht en litteken weesel, en de andere pols zit het nu ook weer ,

Gr Ans
Index > Spier- en gewrichtsklachten > Syndroom van de quervain Bookmark and Share
Pagina 27 van 28  

Vorige  1, 2, 3 ... , 26, 27, 28  Volgende

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016