Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Zwangerschap > lutrelef pomp
Auteur Onderwerp: lutrelef pomp
lmb
BerichtGeplaatst: 04-03-2009 12:06 Reageer met quote

Ik wil graag zwanger worden maar omdat ik niet menstrueer heb ik nu een lutrelef-pomp aangesloten gekregen (sub-cutaan). Ze hebben me wel uitgelegd hoe het pompje werkt maar ik vind het toch allemaal heel onduidelijk en bij een storing moet je het allemaal zelf oplossen, ook snap ik niet goed hoe je de dosis aanpast en wanneer je wel en niet moet flushen. Nu kan ik wel iedere keer de fabrikant bellen maar dan nog weet je niet of je het allemaal goed hebt gedaan.
Wie heeft er meer ervaring met dit pompje? Als je in de buurt van Amsterdam woont zou dat helemaal perfect zijn want dan kunnen we misschien eens afspreken. Het is een heel gedoe, zo'n pompje en voorals nog zit er bij mij weing vooruitgang in, op de laatse echo waren alleen voorlopers te zien, morgen krijg ik weer een echo en als er dan geen vooruitgang in zit gaan ze de dosis verhogen.
ben benieuwd naar jullie reactie
Ad
macka
BerichtGeplaatst: 04-03-2009 12:39 Reageer met quote

Hoi Imb,
Heb er geen ervaring mee maar in het ziekenhuis horen ze iemand te hebben die jou daar bij begeleid tot je het helemaal onder de knie hebt!
Vraag daar morgen maar meteen naar want ze mogen je niet zo laten tobben hoor het is wel een belangrijke medicatie! En flushen is zowiezo wel handig als je weet hoe vaak dat moet want anders zit de pomp zo verstopt en dan kan je weer van voor af aan beginnen!
Succes morgen.

Groetjes Macka
lmb
BerichtGeplaatst: 04-03-2009 15:04 Reageer met quote

in het ziekenhuis (AMC)zelf hebben ze daar juist niet iemand voor! Dat heeft het meisje (dat van de fabricant was) me gezegd toen ze het pompje bij me aanbracht, ik kan alleen maar bellen naar het telefoonnummer of haar 06-nummer. Toen ze het aanbracht leek het allemaal heel simpel, maar als je het dan ineens zelf moet doen is het toch anders, maar ik ga het zeker morgen zeggen dat ik niet goed snap hoe ik de dosis moet veranderen.
macka
BerichtGeplaatst: 04-03-2009 17:26 Reageer met quote

Heel raar zeg en dat in het AMC. Idd morgen maar eens navragen en anders moet die jongedame maar langs komen om het voor te doen Wink maar wie weet vindt je hier iemand die weet hoe het werkt! Succes ermee hoop dat het werkt voor je!

Macka
Index > Zwangerschap > lutrelef pomp Bookmark and Share
Pagina 1 van 1  

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016