Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Neurologie > Hoofdpijn achter 1 oog
Auteur Onderwerp: Hoofdpijn achter 1 oog
Arthy
BerichtGeplaatst: 09-01-2009 11:46 Reageer met quote

Allen, een vraag

Ik heb zelden tot nooit hoofdpijn.
Echter nu heb ik hoofdpijn, anders dan ik gewend ben.
Het bevind zich achter 1 oog, mijn rechter oog, en het voelt alsof ik het zo beet kan pakken. Het is geen kloppende pijn. Het is wel continue met vlagen erger, denk aan 5minuten hevig, en 5 minuten minder hevig. Meest vervelend is dat het heel erg pijn doet wanneer ik bijvoorbeeld mijn neus snuit of buk. Wanneer ik echter opsta van de bank lijkt het korte tijd verdwenen.
Ik ben momenteel verkouden, echter zit mijn neus niet echt verstopt, alleen mijn linker neus gat is wat snotterig, en juist als ik die snuit komt de koppijn heel erg opzetten.
Ik heb hier nu al zo'n 4 dagen last van, en het is geen moment minder geworden, ik heb dan ook al 2 nachten hierdoor amper kunnen slapen.
Ook heb ik het gevoel dat ik af en toe wat duizelig ben, maar dat zo ook goed door de paracetemol kunnen komen. Mijn denk vermogen is hetzelfde en volgens mij heb ik ook geen verminderd gezichts vermogen, behalve wat wazigheid, maar dat lijkt me logisch door mijn slaap te kort.
Iemand een idee wat dit is, en wat ik het beste kan doen op dit moment? Als ik een afspraak met mijn huisarts maak kan die pas over 2-3 dagen...
Ad
hmprff
BerichtGeplaatst: 17-04-2009 6:15 Reageer met quote

daar heb ik nu ook last van Sad
Arthy
BerichtGeplaatst: 20-04-2009 9:54 Reageer met quote

Aah, om hier nog even op terug te komen. Het was niets erg. Hoogstwaarschijnlijk veroorzaak door een flinke verkoudheid waarvan het snot niet echt los kwam..
Index > Neurologie > Hoofdpijn achter 1 oog Bookmark and Share
Pagina 1 van 1  

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016