Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Interne ziekten & Infectieziekten > Pijn onder mijn navel
Auteur Onderwerp: Pijn onder mijn navel
Simon1983
BerichtGeplaatst: 09-12-2008 13:48 Reageer met quote

Hoi iedereen,

Ik heb af en toe last van pijnlijke steken vanaf mijn navel naar beneden toe. Meestal gaat dit snel weer over, maar vandaag duurt het iets langer. Was aan het zoeken op internet of ik er iets over kon vinden. Op deze site vond ik onderstaande tekst. Een jongen die volgens mij hetzelfde bedoelt als wat ik heb. Ik kan hem helaas niet mailen. Zijn omschrijving van de klacht is wel zo ongeveer hetzelfde als die van mij.

Weet iemand wat voor klacht hier bedoelt wordt??

Hallo allemaal,

Ik heb al tijden op bepaalde tijden last van pijnscheuten direct onder mijn navel. Eigenlijk heb ik dit vooral het laatste half jaar steeds meer en ik weet niet wat ik eraan moet doen of wat het is. Ik heb erover gezocht op het internet, maar niets nuttigs kon ik tot nu toe vinden.

De pijn die ik een centimeter of 1-2 onder mijn navel heb is telkens binnen 10 minuten wel weer verholpen. Zojuist heb ik het weer gehad, en toen duurde het iets langer. Vandaar dat ik even ben gaan internetten opzoek naar hulp van mensen die misschien hetzelfde hebben of deze kalcht kennen. Het is echt heel vervelend, omdat ik tijdens de klachten niet rechtop kan lopen. Het volgende denk ik: Het lijkt alsof de 'urineleiders' zich samentrekken waardoor ze kleiner worden en dus heel strak komen te staan. Dit zou verklaren waarom het in één rechte lijn naar beneden gaat. Maar ik heb ook geen idee, misshcien is het iets anders.
Ad
isabelle
BerichtGeplaatst: 09-12-2008 19:55 Reageer met quote

hallo

Misschien navelbreukje of een andere breukje ten hoogte van de pijn???

Belle
Index > Interne ziekten & Infectieziekten > Pijn onder mijn navel Bookmark and Share
Pagina 1 van 1  

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016