Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Tandheelkunde > Ervaringen met Facings
Auteur Onderwerp: Ervaringen met Facings
Jip
BerichtGeplaatst: 24-09-2008 10:48 Reageer met quote

Mijn vraag is zoals titel is, heeft iemand ervaringen met Facings??

Na veel gepruts van een "amateur'' tandarts heb ik vullingen en zenuwbehandlingen in al mijn voortanden! Daardoor verkleuren deze dus en had ik bij alle vullingen donkere randjes, gevolg bij elke lach het gevoel dat men daarnaar keek.

Nu wou ik heel graag Facings, mijn nieuwe tandarts heeft deze vullingen vervangen en het ziet er goed uit en geen donkere randjes, nu ben ik vergeten te vragen of die randjes na een tijdje vanzelf weer komen, maar hij zei...denk nog maar even na over die facings....
Ik moet zeggen dat het er 10x beter uitziet maar toch....
met Facings is het lijtk mij nog beter, dat weet ik dus niet zeker maar is alles mooi recht en witter

iemand een idee? ervaring?

groetjes Jip Wink
Ad
Gaatlukken
BerichtGeplaatst: 24-09-2008 10:58 Reageer met quote

Hi Jip,

Ik denk dat ik nu alweer 10 jaar een facing heb. Tot grote tevredenheid. Het is ook nog eens mijn voortand dus niet onbelangrijk. Nu na zoveel jaren merk ik dat mij andere voortand dunner wordt en tja de facing blijft natuurlijk het zelfde. Heb wel porselein genomen. Het is iets kleur verschil in de loop der tijd, maar verder niets dan positief.

Zeker een aanbeveling door een "goede" tandarts waard.

Succes
Anita
Jip
BerichtGeplaatst: 24-09-2008 11:01 Reageer met quote

Okee dankje wel ! Mijn oude tandarts zei dat ik beter dan de hele rij kon doen, dat was mooier, nu gaat het ook om 4 voortanden maar zie je het verschil dan niet met de rest?
Heb je keuze uit kleur?? dus witter?
en het afslijpen en rest van de behandeling pijnlijk?

heb door die amateur echt angst voor de tandarts, ook na zoveel behandelingen, en tja wie vind het nou wel leuk.

thanks voor je snelle reactie
moessie21
BerichtGeplaatst: 25-09-2008 21:46 Reageer met quote

hee jip!

als het goed is zie je niet het verschil met de rest van je tanden.. wel heb je, zo ging dat bij ons in de praktijk, keuze uit kleur, maar als ik jou was zou ik niet voor witter gaan, dan valt het juist op.. maar kies dus de kleur die het beste bij jou past.. waarschijnlijk krijg je gewoon verdoving als ze gaan slijpen, dus is het niet pijnlijk.. en als je bang bent voor de tandarts, misschien helpt het om te vragen of ze je kunnen uitleggen wat ze allemaal gaan doen!! succes!
Jip
BerichtGeplaatst: 26-09-2008 7:20 Reageer met quote

Thanks moessie! Ik heb al zoveel prikken en behandelingen gehad dat ik het wel weet maar toch..angst blijft maar als ze toch weer verkleuren ga ik er voor..tis toch je aangezicht he.

bedankt!

xx
Juliet_M
BerichtGeplaatst: 24-05-2014 9:58 Reageer met quote

Ik zie nu dat dit topic er ook is, met hetzelfde onderwerp. Ik kwam terecht hier: http://www.medischforum.nl/viewtopic.php?p=528165#528165

Ik hoorde al op andere fora mensen praten over een kliniek die 3D designs maakt van je gebit. Of van de facing die erop gaan dan. Ze noemden geen namen, maar dat zal ook wel glamsmile zijn.
Index > Tandheelkunde > Ervaringen met Facings Bookmark and Share
Pagina 1 van 1  

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016