Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Spier- en gewrichtsklachten > Herkenbaar? Steken in voeten, tenen en been.
Auteur Onderwerp: Herkenbaar? Steken in voeten, tenen en been.
tegast
BerichtGeplaatst: 23-08-2008 20:56 Reageer met quote

Ik krijg flinke steken in mijn tenen, voeten, hakken en ervaar een branderige streng in mijn bil, heup en bovenbeen, wanneer ik lig op mijn rechterzij of buik, of op een terrasstoel, bank, zachte stoel, autostoel zit. Ik kan alleen nog op mijn linkerzij en rug liggen.
Als ik 10 minuut in een standaard terrasstoel zit, dan duurt het hele dag voordat de pijn acceptabel is afgenomen. Al mijn tenen voelen verdoofd aan, ik kan er flink aan krabben zonder dat ik ze goed voel, dit terwijl ik vaak flinke (mes)steken ervaar. Soms zijn de klachten zo erg dat als ik lig mijn been/voet uit een reflex van de pijn heen en weer beweegt.

Een idiote is dat de pijn dus echt behoorlijk is, maar ik krijg geen last bij het lopen. Ik kan kilometers lopen zonder last te krijgen, maar zodra ik ga zitten is het feest over.

Er is inmiddels een Rontgen en MRI in liggende positie gemaakt van mijn gehele wervelkolom. Daarop zijn wel een aantal afwijkingen te zien, maar de pijnklachten kan de orthopaed toch niet verklare hieruit. Op de MRI is geen hernia te zien. Omdat de MRI voor een ziekte is uitgevoerd en niet direct op de klachten zijn er enkel zij aanzichten gemaakt, ik heb het idee dat niet alles in kaart is gebracht hiermee.

Inmiddels slik ik dagelijks Arcoxia en Lyrica om de pijn te verlichten, maar dit helpt alleen om de basale pijn die ik ervaar in mijn tenen enigszins te verlichten, zodra mijn bekken draait bij het zitten is de pijn zo erg dat ik moet gaan liggen of staan.

Ik ben bij een chiropracter geweest, daar werden de klachten zo intens dat ik nergens meer kon zitten en ik twee maanden me grieperig voelde overdag.

De klachten zijn 2 jaar geleden ontstaan nadat ik zware electronica de trap op sjouwde.

Fysiotherapeut heeft mij oefentherapie gegeven, maar dit ging voor geen meter. De pijn werd zo intens dat ik weer amper kon zitten van de steken in mijn voeten en tenen.

Een manueeltherapeut heeft ernaar gekeken en die zij dat ik waarschijnlijk een bulging disc heb. De orthopaed zei dat de band waarschijnlijk niet voldoende opgeblazen was (waarmee hij de tussenwervelschijf bedoelde waarschijnlijk).

Ik ga nu naar het revalidatiecentrum en een pijnpoli.

Herkent iemand deze klachten? Het idiote is dat ik soms mensen tegenkom met soortgelijke klachten, maar die kunnen niet lopen en hebben soms ook nog een stijfheids klachten, maar kunnen weer wel redelijk zitten. Ik snap er niets van. Ik heb lopen surfen en daar kwam ik alle klachten tegen onder naam disc protrusion, een beginnende hernia.
Ad
Index > Spier- en gewrichtsklachten > Herkenbaar? Steken in voeten, tenen en been. Bookmark and Share
Pagina 1 van 1  

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016