Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksueel overdraagbare aandoeningen > Bloedverlies tijdens seks
Auteur Onderwerp: Bloedverlies tijdens seks
SYAM
BerichtGeplaatst: 19-08-2008 18:56 Reageer met quote

Hoi allemaal,
Van de week seks gehad en constateerden we dat ik bloed had verloren. Zijn penis en binnenkant dijen zaten onder het bloed en mijn dijen ook. Het is puur bloed, niet met slijm vermengd oid. Ik heb hier nog nooit last van gehad en schrok wel een beetje. De penetratie verliep in het begin ook vrij moeilijk omdat ik niet nat genoeg was. Met een beetje spuug erbij toch de penis naar binnen gekregen en voelde tijdens de seks geen pijn oid. Wel is hij groot geschapen en als hij hard aanduwt voel ik zijn penis tegen mijn baarmoedermond duwen.
Ben direct naar de wc gegaan maar mn plas was vrij helder, enkel een klein druppeltje bloed en daarna geen last meer gehad. Het was dus puur tijdens de seks. Zou dit een combinatie zijn van een te grote penis en droge vagina?
Ad
Deb1984
BerichtGeplaatst: 19-08-2008 20:11 Reageer met quote

Ik heb het ook een aantal keren gehad. Heb er zo af en toe last van, maar ik heb nu 3x een relatie gehad waarbij dit voorkwam met allemaal verschillende maten dus naar mijn idee zou het daar niet van komen.Hoewel het bij iedere vrouw anders is.De laatste keer dat ik het gehad heb lag er een grote bloedvlek op het bed en heb een hele handdoek mooi rood gemaakt. Hou het even in de gaten mocht het vaker voorkomen dan toch ff langs de huisarts.
Die van mij zag er geen kwaad in maar misschien dat jou huisarts wat anders zegt.

groetjes Deb
Regenboog
BerichtGeplaatst: 19-08-2008 20:53 Reageer met quote

ik weet niet hoeveel bedpartners jij of je vriend hebben gehad,maar is het mogelijk dat er een SOA meespeelt?
er zijn Soa's waarbij je tijdens vrijen bloedverlies kunt krijgen.

als het vaker gebeurd,zou ik toch even bij de huisarts langs gaan.
is natuurlijk genant genoeg maar lijkt me toch wel aan te raden.
Deb1984
BerichtGeplaatst: 19-08-2008 21:22 Reageer met quote

Bloedverlies komt meestal door de baarmoedermond. Dan is deze geirriteerd en krijg je bloedverlies door. Dit is niet in alle gevallen zo maar in de meeste zeg maar wel.

Een soa zou ik niet zo snel aan denken... Maar beter onderzoeken ze het even...
laura_arual
BerichtGeplaatst: 25-08-2008 17:45 Reageer met quote

De paar keren dat ik bloedverlies had tijdens/na de sex kwam bij mij door chlamydia. En ik twee sexpartners gehad (1 exman van negen jaar die het niet had en nooit gehad heeft en mijn huidige man die het ooit heeft gehad maar op het moment dat ik het had niet). Dus vraag of ze je daarop testen. Zeker als je in de toekomst kinderen wil zou ik extra voorzichtig zijn omdat dit een ziekte is waar je vaak niks van merkt totdat je zwanger wilt worden. En dit niet lukt. Dan komen ze erachter dat je chlamydia hebt en je eierstokken vol zitten met littekenweefsel. Dit is natuurlijk het ergste scenario.

Misschien valt het reuze mee en heb je een baarmoedermond die snel bloed. En dat kan helemaal geen kwaad.
SYAM
BerichtGeplaatst: 30-09-2008 11:53 Reageer met quote

Hoi ik heb het even afgewacht en het is nooit meer voorgekomen. Ik was redelijk droog die avond en de volgende keren (15x ong.) goed nat. Ik denk dat het te ruw was en daardoor is gaan bloeden. Of zit ik helemaal fout?
laura_arual
BerichtGeplaatst: 30-09-2008 13:22 Reageer met quote

Nee hoor dat kan. Maar houd het zeker goed in de gaten.
mel_love
BerichtGeplaatst: 20-10-2008 18:45 Reageer met quote

Hoi allemaal,
Het is alweer en tijd geleden dat ik sex heb gehad.
Maar de laatste keer belande ik in een bloedplas :s
Ik heb er 5 dagen last van gehad dat zoveel bloed opeens verloor, ben uiteindelijk toch maar naar de huisarts gegaan en die vertelde mij dat ik een scheurtje in mijn vaginawand had.Ik had nog nooit eerder die dokter gehad en vroeg ook niet verder. Nu ik denk ong. 2 maanden verder heb ik heel erg last van steken die ik krijg vanuit onderin me buik en die gaan tot me vagina??? wat moet ik hie nou mee?? kan iemand mij helpen??
Liefs
laura_arual
BerichtGeplaatst: 21-10-2008 11:46 Reageer met quote

Ik zou toch weer naar de dokter gaan. Het probleem voorleggen en vragen wat hij hieraan kan gaan doen.
swagirl
BerichtGeplaatst: 13-07-2009 13:10 Reageer met quote

Hoi Allemaal,
Ik heb een vraag aan jullie en ik hoop dat ik hier een antwoord op krijg. ik heb al een tijdje een vriend. tijdens de seks heb ik soms bloed verlies. de ene keer wel en de andere keer niet. dit maakt mijn zorgen. het is niet prettig en ik schaam me er ook echt voor!

bij mijn vorig relaties heb ik dit nooit gehad. ik heb me ook laten testen maar ik heb geen SOA. heeft dit dan echt met de baarmoedermond te maken...? want de ene keer verlies ik veel bloed en dan andere keer heel weinig en soms helemaal niks. ik hoop dat jullie mij hier een antwoord op kunnen geven. en misschien ook wel wat tips hoe ik dit anders kan doen. mijn vriend en ik doen niet veel apparts tijdens de seks. mijn vriend is wat rustiger aan gedaan doen. omdat hij weet dat ik me hier erg voor schaam. ondanks dat blijf ik bloedverlies hebben.

Groetjes Sad
Index > Seksueel overdraagbare aandoeningen > Bloedverlies tijdens seks Bookmark and Share
Pagina 1 van 1  

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016