Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Spier- en gewrichtsklachten > pijn in knie na sporten
Auteur Onderwerp: pijn in knie na sporten
lau999
BerichtGeplaatst: 20-06-2008 16:51 Reageer met quote

Ik was 5 weken begonnen met hardlopen. Echt heel rustig aan begonnen. Eerst 10 minuten en zo iedere keer iets langer. Na 5 weken zat ik op 5 km. Ik liep dan 4 keer per week (niet op woensdag en niet in het weekend). Het ging echt lekker, maar de laatste keer dat ik liep, voelde ik 50 meter voordat ik thuis was ineens pijn opkomen in mijn linkerknie. Heb toen een dag rust genomen en ben toen de volgende dag weer voorzichtig gaan lopen. Maar na het lopen werd de pijn steeds erger. Het zit aan de binnenkant en dan aan de onderkant tegen de knieschijf. De pijn straalt uit in mijn hele onderknie. Het is ietsje verdikt. En het maakt niet uit of ik lig, sta of loop, het blijft de hele tijd zo zeurderig pijn doen. Ik heb zelfs het gevoel dat als ik een tijdje heb gezeten, dat het dan ook stijf wordt. De dokter beweert dat het een bloeduitstorting is in mijn knie door een verkeerde stap (ofzo). En volgens hem kan dit maanden gaan duren. Moet dan beginnen met fietsen of zwemmen.
Heeft iemand dit ook meegemaakt en hoe is het verlopen? Hoe lang duurde het voordat je weer kon gaan sporten en hoe heb je dat opgebouwd?
Ad
Index > Spier- en gewrichtsklachten > pijn in knie na sporten Bookmark and Share
Pagina 1 van 1  

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016