Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Huidaandoeningen > Kosten verwijdering moedervlek
Auteur Onderwerp: Kosten verwijdering moedervlek
mirna
GastBerichtGeplaatst: 14-06-2006 10:59 Reageer met quote

Ik kwam bij mijn huisart voor controle en toen zag hij een moedervlek op m`n buik en die wou hij weg hebben.
Maar ik weet niet of ik dat wel wil.
Wegsnijden kan hij wel vergeten, en ik vind het eigenlijk niet erg dat hij er zit.
Ik mag toch zelf beslissen of ik hem laat weg halen of niet?
Het was net of had hij het al beslist.
Ad
C..
GastBerichtGeplaatst: 29-06-2006 22:26 Reageer met quote

Ik heb 3 weken geleden een moedervlek op mijn onderrug laten verwijderen en 2 weken geleden eentje op mijn kont, die altijd langs mijn bikini broekje zat.. maar nu is het nog helemaal rood die op m'n kont is zeker bijna wel bijna een cm terwijl de moedervlek best klein was.. gaat dit rode nog weg? want de huisarts had hem wel verwijderd met een mes..
Groetjes
x-gwen-xx
BerichtGeplaatst: 30-06-2006 17:03 Reageer met quote

Hee alle mensen..
Ik heb vorig jaar een moedervlek laten verwijderen die op me onderrug zat.. (zeg maar in een van me kuiltjes.. die hebben jullie waarschijnlijk ook wel) Hij was best groot een deed zeer als ik hem stootte. Heb gewoon bij de huisarts weg laten halen en deed absoluut niet zeer! Best veel hechtingen erin en na 10 dagen weer terug om de hechtingen eruit te laten halen. Toen ik daarna weer thuis was en op de bank zat ging ik een beetje vooroverhangen.. en ik voelde het openspringen.. Mijn huid was dus nog niet voldoende aan elkaar gegroeit.. Ik had toen letterlijk een gat in mijn rug.. heb toen 2x per dag moeten spoelen met de douchekop erop en een grote desinfectiepleister op me rug. Heb verder ook 8 weken niet mogen gymmen ofzo. Ik wil hier niemand mee afschrikken maar ik wil wel even laten weten dat het niet zonder gevaar is. Meestal gaat alles goed, maar bij mij dus niet.. en heb nu een super groot litteken op me rug... net een grote verbrande vlek.
Als je twijfelt over je moedervlekken of het niks ergs is GA ALTIJD NAAR DE DOKTER!! ook al zou het niet helemaal goed gaan.. het is niet levensbedreigend.. en toch liever een littekentje ipv een tumor..

succes iedereen!

groetjes gwen
Viola
GastBerichtGeplaatst: 14-07-2006 19:35 Reageer met quote

Hallo,
Ik ben zwanger maar wil ik graag mijn moedervlek verwijderen. Is het mogelijk? Hij is best groot en iriteerd me , hij lijkt meer op grote puisje want mijn moedervlek heeft zo huidskleur.

Groetjes,
Gast
BerichtGeplaatst: 30-07-2006 21:04 Reageer met quote

Rianne schreef:
Hoe duur is een operatie voor een moedervlek weg te halen??

andwoord aub..
vlekje
GastBerichtGeplaatst: 06-08-2006 23:31 Reageer met quote

Ik heb ook veel moedervlekken laten weghalen.Zowel laten snijden(heb ik littekens aan overgehouden en laten laseren (waarvan ik kleine deukjes op mijn lichaam heb. Ik zou graag willen weten of er mensen zijn die moedervlekken hebben laten laseren en waarbij het wel mooier is geworden. Die van mij zie je nu niet qua kleur(daar ben ik wel blij om) maar wel een klein deukje omdat het diep zat.Opzich ben ik blij met het resultaat maar nu wil ik die in mijn gezicht ook laten laseren maar ik ben bang dat het niet egaal word dus ik twijfel nog.Ik heb overigens niks hoeven te betalen.Ik had een verwijsbrief van de dokter aan de dermatoloog.De moedervlekken die ik heb laten snijden in het ziekenhuis zijn ook vergoed.
gewoon gast
GastBerichtGeplaatst: 22-08-2006 13:15 Reageer met quote

Hallo, ik ben 13, en ik heb een moedervlek boven mijn lip.Ik vind dit erg storend, vooral op deze plek.Weet iemand wat dit zou kosten op min leeftijd (weghalen)?
girl 18
GastBerichtGeplaatst: 22-08-2006 14:25 Reageer met quote

gewoon gast
ik ben bang dat dat ze op jou leeftijd het niet willen weghallen
mijn zusje van 14 wou een paar moedervlekken op haar arm weglaten hallen maar de huisarts zei dat dat niet kon omdat ze nog ik de groei is.ze zit er wel erg mee.
mriek
GastBerichtGeplaatst: 07-10-2006 11:01 Reageer met quote

Ik heb twee moedervlekken op 1 borst en een grote van ongeveer 1,5cm aan de zijkant op mijn rug. Ik erger me eraan wanneer het zomer is. Altijd op zoek naar een bikini waar je de moedervlekken niet ziet, maar ze komen er toch altijd bovenuit gepiept. En bij een leuk hemdje schiet die grote moedervlek aan de zijkant van mijn rug erboven uit. Ik wil ze graag weg laten halen,, maar zou dit kunnen op je borsten, omdat daar niet zoveel huid zit?
anoniem 1
GastBerichtGeplaatst: 12-10-2006 8:11 Reageer met quote

hallo, ik heb een moedervlek zo groot als 50 euro cent. kan ik die weg laten halen? en zou dat gewoon bij de huisarts kunnen?
Gast
BerichtGeplaatst: 23-12-2006 23:12 Reageer met quote

hoi, ik heb een moedervlek boven mijn lip, hij bloed de laatste tijd wel eens een keertje, en er worden ook vaak opmerkingen over gemaakt, dus ik wil hem graag weg laten halen. Komen daar littekens van? en is het duur? groetjes
Gast
BerichtGeplaatst: 03-02-2007 19:40 Reageer met quote

Ron666 schreef:
Ik heb ook mijn moedervlekken gewoon bij de huisarts weg laten halen. Hij brandde ze weg met een soort apparaat. Je voelde even wat, maar eigenlijk stelt het niet zo veel voor. Alles was mooi weg, geen littekens zoals veel mensen hier zeggen. Zelfs moedervlekken die op de huis lagen zijn mooi weg. Wegsnijden zou ik zelf nooit laten doen, tenzij het kwaadaardig is. Maar als het om cosmetsiche redenen is: NIET SNIJDEN !
Maar ja doordat ik natuurlijk een ijdeltuit ben en altijd een mooi bruin kleurtje moet hebben, zijn er inmiddels weer tientallen nieuwe moedervlekken bij gekomen. Dus op naar de huisarts maar weer...heej maar wat voor soort moedervlekken had jij?? want ik heb er nog al veel maar sommige die liggen zeg maar op de huid. in plaats van dat ze 1 zijn met die huid. kan ik die ook weg laten halen?? of zou ik die moeten laten weg snijden??
Ron666
GastBerichtGeplaatst: 17-03-2007 20:05 Reageer met quote

Ik heb een (klein) moedervlekje een halve centimeter onder mijn wenkbrouw is het mogelijk om die weg te halen?(omdat die dicht bij mijn oog zit)
ilse342
GastBerichtGeplaatst: 28-03-2007 11:20 Reageer met quote

ik lees allemaal verhalen over moedervlekjes die mensen weg hebben laten laseren. Ikzelf heb een moedervlek/pigmentvlek op me been die erg groot is (9cm). Kan die in een keer weggehaald worden(met een laser) of moet dat in stappen, wil er namelijk in de zomer echt vanaf zijn! kan gewoon geen korte rokjes aan!
Med123
GastBerichtGeplaatst: 04-04-2007 16:50 Reageer met quote

HOi,,keb een moedervlek naast mn lip.,
tis wel groot vind ik ,dus wil ik da wel zo snell mogelijk late weg doen,,
ken jullie een goeie ziekehuis ofz waar da ge da kunt doen??
kwoon in antwerpen en w8 op jllie antwoord.,
geef aub de adres vn de ziekenhuis en op welke stad da da ligt.,
DAnku!!!!.
Paardiu
GastBerichtGeplaatst: 27-04-2007 11:20 Reageer met quote

Hallo,

door een miscommunicatie heb ik een afspraak gemist bij de dermatoloog. Nu heb ik gehoord dat je dan de kosten van de behandeling zelf moet betalen?
momo
GastBerichtGeplaatst: 18-05-2007 13:17 Reageer met quote

wat moet ik doen om moedervlekken dat ze niet meer komen Question Question Crying or Very sad
a.n
GastBerichtGeplaatst: 18-05-2007 13:28 Reageer met quote

hoi iedereen die moedervlekken hebben zijn niet blij met zijn gezicht ik ook niet. ja ik heb zoveel op met gezicht ik ben heel verdrietig dat ik zo lelijke gezicht heb Crying or Very sad Crying or Very sad iemend die heel graag coole gezicht wil is altijd lelijk waarom is dat zo ik ben jaloes op iemand die mooi is Wink
doncarlos88
GastBerichtGeplaatst: 22-05-2007 16:50 Reageer met quote

Ik zie moedervlekken niet als ''lelijk''. Het is iets wat heel normaal is, en elk mens heeft ze. De een meer dan de ander.
Moedervlekken in het gezicht storen het meest. Ik heb ook veel moedervlekken die gewoon ''glad'' zijn om het zo te zeggen. Het zijn geen bultjes. Ik heb 1 wat wel een klein bultje is en mij hinderd tijdens het scheren. (gezicht)

Ik ben niet bang voor een liteken trouwens. Die vervaagd bij de meeste mensen wel.

Het is zo; als ik op een foto sta kijk ik altijd naar die ene moedervlek die mij stoort.
Gast
BerichtGeplaatst: 24-05-2007 15:59 Reageer met quote

ik heb een moedevlek boven me oog kan ik die weg laten halen
Index > Huidaandoeningen > Kosten verwijdering moedervlek Bookmark and Share
Pagina 2 van 4  

Vorige  1, 2, 3, 4  Volgende

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016