Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Gynaecologie > Totaal ruptuur na bevalling en een fistel over gehouden
Auteur Onderwerp: Totaal ruptuur na bevalling en een fistel over gehouden
Fina
BerichtGeplaatst: 25-11-2010 17:22 Reageer met quote

Ik heb hem (traumabevalling) al gevonden. Bij hyves dus.
Ad
alwaysbelieving
BerichtGeplaatst: 23-12-2010 1:09 Reageer met quote

hallo,

voordat ik mijn hele verhaal hier wil gaan doen, is er nog iemand actief op dit forum die een vaginale fistel heeft of heeft gehad en deze ondertussen bij genezen is?

liefs wendy
Suzanne Rethans
BerichtGeplaatst: 16-11-2011 15:53 Reageer met quote

Ha allemaal,

Voor een tijdschrift ga ik een informatief stuk schrijven over de totaalruptuur. Wat houdt het precies in en wat hou je eraan over? De bedoeling is dat ik de medische uitleg lardeer met anonieme ervaringsverhalen, dus ik zou jullie heel graag geheel anoniem interviewen. Als je graag mee wil werken, zou je dan contact met me op willen nemen?

Alvast ontzettend bedankt!

Groetjes,

Suzanne Rethans
srethans@xs4all.nl
Suzanne Rethans
BerichtGeplaatst: 16-11-2011 15:58 Reageer met quote

Ha Rosita,

Voor een tijdschrift ga ik een informatief stuk schrijven over de totaalruptuur. Wat houdt het precies in en wat hou je eraan over? Zou jij anoniem je verhaal willen vertellen?

Ik weet eigenlijk niet of dit bericht rechtstreeks bij je komt of voor iedereen te zien is, maar ik heb meerdere ervaringen nodig, dus schroom niet te mailen allemaal!

Alvast hartelijk dank en groetjes,

Suzanne Rethans
srethans@xs4all.nl


Rosita schreef:
hallo,

Ben op 9 februari 2006 jl. bevallen van een kerngezond dochter,ook heb ik een totaal ruptuur aan over gehouden. volgens de gyanaecoloog lag het niet aan mij dat een totaal ruptuur kreeg,zoals dat vaak gezegd wordt.MIJN WEEFSEL WAS HEEL ERG WEEK EN DAAARDOOR BEN IK HELEMAAL uitgeschuurd.in het ziekenhuis ben ik wel ingeknipt,maar helaas dat mocht niet baten.
Mijn dochter woog 2655 gram en was 51cm lang.dus niet echt een groot babietje.er ontstond een schouderdystocie ; met behulp van manoevre en druk op de voorste schouder werd mijn meisje geboren.

Omdat ik een totaal ruptuur en een vaginawandruptuur had werd ik op de ok gehecht.na amper een week is de wond ontsoken en weekelijks moest ik naar het ZKH voor controles tot 1 juni
Ik heb er nogsteeds last van en een kleinstukje van de wond is nog open. Ook voelt de wond nog pijnlijk.
Kreeg heel veel steun en begrip van mijn man
In mijn geval staat het in mijn dossier vast dat ik jammer nooit meer zo een natuurlijke bevalling mag meemaken.Ik krijg een keizersnee.

Graag wil ik met anderen in contact komen die ook een totaal ruptuur en vaginawandruptuur hebben gehad.

groetjes,Rosita
chrisje69
BerichtGeplaatst: 17-11-2011 18:19 Reageer met quote

Hallo dames,
Ben al een poos niet meer actief hier zie ik, maar mochten er dames zijn die behoefte hebben om over hun bevalling te praten, mijn hyves is nog steeds actief. hyves en dan traumabevalling... en anders mij ff een mailtje sturen.

Daar blijkt toch echt dat we niet alleen zijn met onze klachten en het kan soms echt alleen al opluchten om je verhaal daar te doen! Give it a try!
Landa
BerichtGeplaatst: 15-07-2014 14:18 Reageer met quote

Ik zie dat er nog heel veel gepost is na mijn laatste berichten in 2006 geloof ik alweer.
vandaag kwam ik per toeval eigenlijk weer terecht bij dit topic.

Ik heb ondertussen een tweeling erbij gekregen, vaginaal bevallen met 1 van de 2 in stuitligging.
Ik kwam niet in aanmerking voor een keizersnede gezien ik nog andere aandoeningen heb die dan weer voor andere problemen zouden gaan zorgen.

Ik ben er achter gekomen in de tussenliggende tijd dat mijn eerdere arts helemaal niet zo geweldig was als ik dacht, deze arts is over mijn rug gepromoveerd en daardoor in het andere ziekenhuis terecht gekomen.

ik ben uiteindelijk kort na mijn laatste bericht in het Erasmus ziekenhuis terecht gekomen bij dr schouten, na een miskraam eigenlijk want ik was verder gestuurd door de arts waar ik tijdens de miskraam terecht kwam in het EMC.
Ik was sceptisch, en verwachtte niets. na een aantal onderzoeken kwam eruit dat ik nu niet 1 grote fistel had maar verscheidene kleintjes en stelde het volgende;
gezien alles wat je hebt meegemaakt, kunnen we 2 dingen doen, ik kan je nogmaals opereren en daarbij verlies je dan nog meer gevoel in je vagina en komt er weer jaren lang herstel OF je laat het hierbij en ik zie je als er problemen zijn. dit laatste raad ik je aan want je hebt genoeg doorgemaakt, je bent jong en als je kunt leven met hoe het nu met je gaat dan heeft dat mijn voorkeur.
Daarna zei hij, als je nog meer kinderen wil, doe dat dan NU je bent toch al stuk,
ik ben er nu nog dus dan zien we wel weer.

Na mijn verschrikte wat bedoeld u?? nu bent u er nog bleek dat hij over een aantal jaar ( ik geloof nu ongeveer) met pensioen zou gaan.

En zo is het gegaan, 2 maanden later was ik zwanger van een tweeling en ben begeleid door een geweldige gyn die alle geduld van de wereld met mij had, ik mocht vragen stellen en huilen en bang zijn, niets was hem te veel.

3 december 2007 ben ik bevallen van een tweeling, vlak voor dat mijn zoontje werd geboren dacht ik nou ja fluck it dan maar dan maar helemaal stuk en perste hem eruit , toen hij er was zei ik tegen mijn man het is helemaal stuk he? ik ben helemaal stuk, het klapte ook echt naar mijn gevoel open als een bloem daar beneden.
veel tijd om na te denken had ik niet want nummer 2 kwam er aan, zij kwam in stuit IN haar waterzak naar buiten. deze keer had ik geen angst, ik had toch al het idee dat ik tot aan mijn navel open lag dus what ever.

Er was afgesproken dat er speciaal een arts zou komen om te hechten, dus toen alles achter de rug was, werd de beste man uit college gehaald en kwam binnen op het moment dat iemand anders wilde gaan hechten maar met een gepuzzeld gezicht naar het slachtveld voor zich was aan het kijken.

Hij lag alleen maar zijn hand op haar schouder en zei ga maar ik heb een afspraak met deze mevrouw dat ik haar weer netjes zou maken.

Hij heeft ruim 3 kwartier zitten borduren daar beneden en toen hij klaar was zei hij, nou mevrouwtje we zijn klaar! ik heb mijn mooiste werk afgeleverd geloof ik!

De dag erna liep ik door de gang van de verloskunde achter mijn kinderen aan te rennen want zij werden gewassen, toen ik ongemerkt op een harde stoel ging zitten ( of eerlijk gezegd neerplofte) en me na 3 minuten realiseerde dat het geen pijn deed.
nadat ze gewassen waren liep ik terug en ik hoorde achter mij, moet je ze nou zien rennen met haar turbo bevalling!! gaat het goed? toen ik me omdraaide stond mijn nieuwe held daar te lachen naar me, ik ben naar hem toegelopen en heb hem gezegd ik ben u voor eeuwig dankbaar... ik kan weer zitten zonder pijn.

de status is nu dat ik uit gedokterd ben. ik kan nog steeds niet fietsen dat doet veel pijn vanwege druk op de littekens, het bloeden is gelukkig stukken minder net als de schimmel infecties. ik heb nog steeds last van licht verlies als de ontlasting te dun is maar het zwaarste is en blijft het gevoel van onmacht, zeker in deze weken als het weer een zoveel jaar geleden is dat dit me gebeurt is.
sex is nog steeds niet echt gezellig, ik voel vrij weinig en dan is er niet echt heel veel lol aan daarna word het meestal gevolgd door een schimmel infectie maar we blijven positief.
Ik blijf bang om naar de wc te gaan, iedere dag weer denk ik: is dit dan de dag dat het fout gaat.. en dat sloopt je.

De laatste bevalling hebben de bestaande fistels overigens niet beïnvloed, ze zitten er nog precies zo, ik heb dus een gewone bevalling ( 1,5 uur over gedaan overigens) doorstaan MET een fistel! Ik ben daar eigenlijk best een beetje trots op!

De assistent gyn werkt nog steeds in het maasland ziekenhuis en ongeveer 2 jaar geleden zag ik haar, ze keek me aan en liep gewoon door. ik ben haar achterna gelopen en heb gezegd, je weet niet meer wie ik ben he? maar ik weet wel wie jij bent, ik denk nog elke dag aan jou en niet op een goede manier. ze keek me nogeens goed aan en vertrok toen wit weg. ik zei dank je wel dat je mijn leven hebt verwoest. en ben weg gelopen.

een advocaat ben ik overigens ook geweest. hij vroeg aan mij of ik instaat was om nog jaren hetzelfde verhaal te vertellen en dan te horen hoe het ziekenhuis mij door het slijk haalden en mijn antwoord was nee. op dat moment was ik gewoon niet sterk genoeg.

ik heb mijn dossier van die tijd door gelezen en wat er allemaal voor leugens instond lusten de honden geen brood van, maar ik ken de waarheid, daarmee leef ik immers elke dag!

ik heb Suzanne toen meegeholpen met haar verhaal in het tijdschrift, dat gaf mij iets wat rust en gaf me het gevoel toch mijn verhaal op een wat bredere schaal te hebben kunnen delen.

dus 9 jaar later en het is nog steeds een horror verhaal wat mensen sprakeloos maakt als ik het vertel. maar het heeft me wel sterk gemaakt, mondig en helaas nog steeds stuk. mijn dagelijkse motto is: je hebt een fistel, je bent geen fistel! en dat helpt me heel goed Very Happy

ik hoop dat vrouwen die dit lezen zien dat je niet alleen bent, we zijn niet met veel maar we zijn er wel!


groetjes
Landa
Sulmaz
BerichtGeplaatst: 08-04-2015 9:36 Reageer met quote

Landa schreef:
hoi meiden

ik had een hele tijd geleden mijn verhaal hier op geschreven en wou even reageren op waarom hebben bij sommige de kraamzorg of vk het niet gezien. bij mij had ik geen totaal ruptuur, er is iets niet gezien en niet gehecht dus waar niet gehecht was is een gapend gat geworden waar de ontlasting door kon en toen via vagina naar buiten kwam. de reden waardoor mijn kraamverzorgster het niet zag en later de vk ook niet was omdat het voorste stukje ook prachtig dicht was had 1 hechting buiten 2 binnen volgens zeggen allemaal prachtig in orde tot die ontlasting dus 10 dagen na de bevalling. mijn "gat" zat ruim een halve vinger naar binnen en dan was het 5 cm groot, ik kreeg dus bij de operatie een totaal ruptuur van de gyn, je wordt open gelegt als een knakworst en wordt je er beter van nou nee ik niet, nu ruin 15 maanden later zit ik nog steeds 2 keer per week in het ziekenhuis, de al eerder genoemde bekkenbodem fysio`s, sexuologen en dergelijke heb ik ook allemaal gezien. ik wordt er gek van! ik heb een aantal maanden geleden te horen gekregen dat het nog wel jaren kan gaan duren dit foutje,
ook hier problemen met lopen, fietsen ( gaat niet he) zitten, lekker naar de wc gaan vergeet het maar of het ene bloed of de andere kant ( anus) scheurt weer uit en dan bloed het daar yippie. sex gaat eigenlijk pas een beetje beter, sinds dat we besloten hebben om voor een 2e kindje te gaan en we geen condooms meer gebruiken lukt het wat beter voelt veel zachter aan en dus minder pijnlijk voor mij.
ik hoop bij ons eventuele volgende kindje wel op die mooie roze wolk te zitten en wat langer dan 10 dagen, ik vindt dat we dat wel verdient hebben.

ik ben nog steeds aan het overwegen om het ziekenhuis aan te klagen, ze hebben een enorm kneusje van me gemaakt, er komt steeds meer bij en daarbij zijn ze zo godvergeten negatief over alles dat het me flink de strot uit hangt allemaal.

ik hoop dat jullie allemaal je binnenkort je een stuk beter voelen, ik weet hoe belabbert jullie je voelen en hoe zwaar het is om een plaatstje te geven in je hoofd maar ook in je gezin.

groetjes
Landa
Sulmaz
BerichtGeplaatst: 08-04-2015 9:37 Reageer met quote

Landa schreef:
hoi meiden

ik had een hele tijd geleden mijn verhaal hier op geschreven en wou even reageren op waarom hebben bij sommige de kraamzorg of vk het niet gezien. bij mij had ik geen totaal ruptuur, er is iets niet gezien en niet gehecht dus waar niet gehecht was is een gapend gat geworden waar de ontlasting door kon en toen via vagina naar buiten kwam. de reden waardoor mijn kraamverzorgster het niet zag en later de vk ook niet was omdat het voorste stukje ook prachtig dicht was had 1 hechting buiten 2 binnen volgens zeggen allemaal prachtig in orde tot die ontlasting dus 10 dagen na de bevalling. mijn "gat" zat ruim een halve vinger naar binnen en dan was het 5 cm groot, ik kreeg dus bij de operatie een totaal ruptuur van de gyn, je wordt open gelegt als een knakworst en wordt je er beter van nou nee ik niet, nu ruin 15 maanden later zit ik nog steeds 2 keer per week in het ziekenhuis, de al eerder genoemde bekkenbodem fysio`s, sexuologen en dergelijke heb ik ook allemaal gezien. ik wordt er gek van! ik heb een aantal maanden geleden te horen gekregen dat het nog wel jaren kan gaan duren dit foutje,
ook hier problemen met lopen, fietsen ( gaat niet he) zitten, lekker naar de wc gaan vergeet het maar of het ene bloed of de andere kant ( anus) scheurt weer uit en dan bloed het daar yippie. sex gaat eigenlijk pas een beetje beter, sinds dat we besloten hebben om voor een 2e kindje te gaan en we geen condooms meer gebruiken lukt het wat beter voelt veel zachter aan en dus minder pijnlijk voor mij.
ik hoop bij ons eventuele volgende kindje wel op die mooie roze wolk te zitten en wat langer dan 10 dagen, ik vindt dat we dat wel verdient hebben.

ik ben nog steeds aan het overwegen om het ziekenhuis aan te klagen, ze hebben een enorm kneusje van me gemaakt, er komt steeds meer bij en daarbij zijn ze zo godvergeten negatief over alles dat het me flink de strot uit hangt allemaal.

ik hoop dat jullie allemaal je binnenkort je een stuk beter voelen, ik weet hoe belabbert jullie je voelen en hoe zwaar het is om een plaatstje te geven in je hoofd maar ook in je gezin.

groetjes
Landa

Beste Landa,
Ik wil je paar vragen stellen ..heb ook dezelfde wat jij hebt .. Hoe kan ik in contact met je komen?
Sulmaz
BerichtGeplaatst: 08-04-2015 9:37 Reageer met quote

Landa schreef:
hoi meiden

ik had een hele tijd geleden mijn verhaal hier op geschreven en wou even reageren op waarom hebben bij sommige de kraamzorg of vk het niet gezien. bij mij had ik geen totaal ruptuur, er is iets niet gezien en niet gehecht dus waar niet gehecht was is een gapend gat geworden waar de ontlasting door kon en toen via vagina naar buiten kwam. de reden waardoor mijn kraamverzorgster het niet zag en later de vk ook niet was omdat het voorste stukje ook prachtig dicht was had 1 hechting buiten 2 binnen volgens zeggen allemaal prachtig in orde tot die ontlasting dus 10 dagen na de bevalling. mijn "gat" zat ruim een halve vinger naar binnen en dan was het 5 cm groot, ik kreeg dus bij de operatie een totaal ruptuur van de gyn, je wordt open gelegt als een knakworst en wordt je er beter van nou nee ik niet, nu ruin 15 maanden later zit ik nog steeds 2 keer per week in het ziekenhuis, de al eerder genoemde bekkenbodem fysio`s, sexuologen en dergelijke heb ik ook allemaal gezien. ik wordt er gek van! ik heb een aantal maanden geleden te horen gekregen dat het nog wel jaren kan gaan duren dit foutje,
ook hier problemen met lopen, fietsen ( gaat niet he) zitten, lekker naar de wc gaan vergeet het maar of het ene bloed of de andere kant ( anus) scheurt weer uit en dan bloed het daar yippie. sex gaat eigenlijk pas een beetje beter, sinds dat we besloten hebben om voor een 2e kindje te gaan en we geen condooms meer gebruiken lukt het wat beter voelt veel zachter aan en dus minder pijnlijk voor mij.
ik hoop bij ons eventuele volgende kindje wel op die mooie roze wolk te zitten en wat langer dan 10 dagen, ik vindt dat we dat wel verdient hebben.

ik ben nog steeds aan het overwegen om het ziekenhuis aan te klagen, ze hebben een enorm kneusje van me gemaakt, er komt steeds meer bij en daarbij zijn ze zo godvergeten negatief over alles dat het me flink de strot uit hangt allemaal.

ik hoop dat jullie allemaal je binnenkort je een stuk beter voelen, ik weet hoe belabbert jullie je voelen en hoe zwaar het is om een plaatstje te geven in je hoofd maar ook in je gezin.

groetjes
Landa

Beste Landa,
Ik wil je paar vragen stellen ..heb ook dezelfde wat jij hebt .. Hoe kan ik in contact met je komen?
Sulmaz
BerichtGeplaatst: 08-04-2015 22:12 Reageer met quote

Landa schreef:
hoi meiden

ik had een hele tijd geleden mijn verhaal hier op geschreven en wou even reageren op waarom hebben bij sommige de kraamzorg of vk het niet gezien. bij mij had ik geen totaal ruptuur, er is iets niet gezien en niet gehecht dus waar niet gehecht was is een gapend gat geworden waar de ontlasting door kon en toen via vagina naar buiten kwam. de reden waardoor mijn kraamverzorgster het niet zag en later de vk ook niet was omdat het voorste stukje ook prachtig dicht was had 1 hechting buiten 2 binnen volgens zeggen allemaal prachtig in orde tot die ontlasting dus 10 dagen na de bevalling. mijn "gat" zat ruim een halve vinger naar binnen en dan was het 5 cm groot, ik kreeg dus bij de operatie een totaal ruptuur van de gyn, je wordt open gelegt als een knakworst en wordt je er beter van nou nee ik niet, nu ruin 15 maanden later zit ik nog steeds 2 keer per week in het ziekenhuis, de al eerder genoemde bekkenbodem fysio`s, sexuologen en dergelijke heb ik ook allemaal gezien. ik wordt er gek van! ik heb een aantal maanden geleden te horen gekregen dat het nog wel jaren kan gaan duren dit foutje,
ook hier problemen met lopen, fietsen ( gaat niet he) zitten, lekker naar de wc gaan vergeet het maar of het ene bloed of de andere kant ( anus) scheurt weer uit en dan bloed het daar yippie. sex gaat eigenlijk pas een beetje beter, sinds dat we besloten hebben om voor een 2e kindje te gaan en we geen condooms meer gebruiken lukt het wat beter voelt veel zachter aan en dus minder pijnlijk voor mij.
ik hoop bij ons eventuele volgende kindje wel op die mooie roze wolk te zitten en wat langer dan 10 dagen, ik vindt dat we dat wel verdient hebben.

ik ben nog steeds aan het overwegen om het ziekenhuis aan te klagen, ze hebben een enorm kneusje van me gemaakt, er komt steeds meer bij en daarbij zijn ze zo godvergeten negatief over alles dat het me flink de strot uit hangt allemaal.

ik hoop dat jullie allemaal je binnenkort je een stuk beter voelen, ik weet hoe belabbert jullie je voelen en hoe zwaar het is om een plaatstje te geven in je hoofd maar ook in je gezin.

groetjes
Landa
Sulmaz
BerichtGeplaatst: 08-04-2015 22:12 Reageer met quote

Landa schreef:
hoi meiden

ik had een hele tijd geleden mijn verhaal hier op geschreven en wou even reageren op waarom hebben bij sommige de kraamzorg of vk het niet gezien. bij mij had ik geen totaal ruptuur, er is iets niet gezien en niet gehecht dus waar niet gehecht was is een gapend gat geworden waar de ontlasting door kon en toen via vagina naar buiten kwam. de reden waardoor mijn kraamverzorgster het niet zag en later de vk ook niet was omdat het voorste stukje ook prachtig dicht was had 1 hechting buiten 2 binnen volgens zeggen allemaal prachtig in orde tot die ontlasting dus 10 dagen na de bevalling. mijn "gat" zat ruim een halve vinger naar binnen en dan was het 5 cm groot, ik kreeg dus bij de operatie een totaal ruptuur van de gyn, je wordt open gelegt als een knakworst en wordt je er beter van nou nee ik niet, nu ruin 15 maanden later zit ik nog steeds 2 keer per week in het ziekenhuis, de al eerder genoemde bekkenbodem fysio`s, sexuologen en dergelijke heb ik ook allemaal gezien. ik wordt er gek van! ik heb een aantal maanden geleden te horen gekregen dat het nog wel jaren kan gaan duren dit foutje,
ook hier problemen met lopen, fietsen ( gaat niet he) zitten, lekker naar de wc gaan vergeet het maar of het ene bloed of de andere kant ( anus) scheurt weer uit en dan bloed het daar yippie. sex gaat eigenlijk pas een beetje beter, sinds dat we besloten hebben om voor een 2e kindje te gaan en we geen condooms meer gebruiken lukt het wat beter voelt veel zachter aan en dus minder pijnlijk voor mij.
ik hoop bij ons eventuele volgende kindje wel op die mooie roze wolk te zitten en wat langer dan 10 dagen, ik vindt dat we dat wel verdient hebben.

ik ben nog steeds aan het overwegen om het ziekenhuis aan te klagen, ze hebben een enorm kneusje van me gemaakt, er komt steeds meer bij en daarbij zijn ze zo godvergeten negatief over alles dat het me flink de strot uit hangt allemaal.

ik hoop dat jullie allemaal je binnenkort je een stuk beter voelen, ik weet hoe belabbert jullie je voelen en hoe zwaar het is om een plaatstje te geven in je hoofd maar ook in je gezin.

groetjes
Landa
Sulmaz
BerichtGeplaatst: 04-08-2015 15:59 Reageer met quote

Landa schreef:
hoi meiden

ik had een hele tijd geleden mijn verhaal hier op geschreven en wou even reageren op waarom hebben bij sommige de kraamzorg of vk het niet gezien. bij mij had ik geen totaal ruptuur, er is iets niet gezien en niet gehecht dus waar niet gehecht was is een gapend gat geworden waar de ontlasting door kon en toen via vagina naar buiten kwam. de reden waardoor mijn kraamverzorgster het niet zag en later de vk ook niet was omdat het voorste stukje ook prachtig dicht was had 1 hechting buiten 2 binnen volgens zeggen allemaal prachtig in orde tot die ontlasting dus 10 dagen na de bevalling. mijn "gat" zat ruim een halve vinger naar binnen en dan was het 5 cm groot, ik kreeg dus bij de operatie een totaal ruptuur van de gyn, je wordt open gelegt als een knakworst en wordt je er beter van nou nee ik niet, nu ruin 15 maanden later zit ik nog steeds 2 keer per week in het ziekenhuis, de al eerder genoemde bekkenbodem fysio`s, sexuologen en dergelijke heb ik ook allemaal gezien. ik wordt er gek van! ik heb een aantal maanden geleden te horen gekregen dat het nog wel jaren kan gaan duren dit foutje,
ook hier problemen met lopen, fietsen ( gaat niet he) zitten, lekker naar de wc gaan vergeet het maar of het ene bloed of de andere kant ( anus) scheurt weer uit en dan bloed het daar yippie. sex gaat eigenlijk pas een beetje beter, sinds dat we besloten hebben om voor een 2e kindje te gaan en we geen condooms meer gebruiken lukt het wat beter voelt veel zachter aan en dus minder pijnlijk voor mij.
ik hoop bij ons eventuele volgende kindje wel op die mooie roze wolk te zitten en wat langer dan 10 dagen, ik vindt dat we dat wel verdient hebben.

ik ben nog steeds aan het overwegen om het ziekenhuis aan te klagen, ze hebben een enorm kneusje van me gemaakt, er komt steeds meer bij en daarbij zijn ze zo godvergeten negatief over alles dat het me flink de strot uit hangt allemaal.

ik hoop dat jullie allemaal je binnenkort je een stuk beter voelen, ik weet hoe belabbert jullie je voelen en hoe zwaar het is om een plaatstje te geven in je hoofd maar ook in je gezin.

groetjes
Landa


Beste Landa,
Ik wil graag met je in contact komen? Ik woon ook in Rotterdam,ben 8 maanden geleden bevallen heb Total reptuur gehad waar ik nog ook last van rectovaginale fistel heb.ik had paar vragen over.
melli_x
BerichtGeplaatst: 13-06-2016 19:53 Reageer met quote

Ik zit je verhaal te lezen en ik heb precies hetzelfde als jou gehad.
ik zou graag wat vragen aan je willen stellen.
ik zie dat dit al erg lang geleden is.
hopelijk kan ik nog met je in contact komen?

vriendelijke groet,
melissa
Sulmaz
BerichtGeplaatst: 14-06-2016 8:32 Reageer met quote

melli_x schreef:
Ik zit je verhaal te lezen en ik heb precies hetzelfde als jou gehad.
ik zou graag wat vragen aan je willen stellen.
ik zie dat dit al erg lang geleden is.
hopelijk kan ik nog met je in contact komen?

vriendelijke groet,
melissa


Beste Melissa ,

Bedankt voor je bericht , ik heb het nog steeds hoe kan ik je privé bereiken ?
Mijn mail is sulmaz_keshavarzi@yahoo.com
Groetjes sulmaz
Index > Gynaecologie > Totaal ruptuur na bevalling en een fistel over gehouden Bookmark and Share
Pagina 6 van 6  

Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016