Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Huidaandoeningen > Pukkeltjes op me rug.
Auteur Onderwerp: Pukkeltjes op me rug.
helpmedan
BerichtGeplaatst: 27-03-2008 15:02 Reageer met quote

Hey,

Ik ben 16 en heb allemaal van die kleine pukkeltjes op m'n rug. Geen puisten maar van die kleintjes. Ze gaan niet weg ofzo. Ik ben nu ook al bijna een jaar Clean van de snoep, chocola, fastfood enzo. Sport veel.
Dus zou graag willen weten hoe het komt dat ik ze heb en hoe ik ze laat verdwijnen.
Ik heb ze ook heel licht op mijn voorhoofd, had al wat onderzoek gedaan en mischien komt het omdat ik een vette huid heb? Mijn voorhoofd glimt namelijk altijd door vettigheid wat zomaar tevoorschijn komt.

Ik reinig mn hoofd voorhoofd smorgens en savonds sinds kort met alcohol is dit goed of niet?
Ad
*Birdy
BerichtGeplaatst: 01-04-2008 18:07 Reageer met quote

Qua eten ben je op de goede weg lijkt me, het is altijd goed om gezond te eten en te sporten. Drink je ook voldoende op een dag?
Over de alcohol: dat is veeel te hardnekkig! Niet doen hoor, ik zou eerder even naar een schoonheidsspecialist(e) gaan in jouw omgeving, die kan je advies geven over reiniging en verzorging van je huid. Die kan je ook behandelen zodat je puistjes wat minder worden. Succes! Wink
helpmedan
BerichtGeplaatst: 01-04-2008 20:20 Reageer met quote

Het zijn niet echt puistjes. Die krijg ik wel zo nu en dan 1 op mn voorhoofd ofzo het zijn van die kleine pukkeltjes die je nauwelijks zien. Maar als een beetje van de zijkant kijkt zo zie je het wel goed. Zouden ook hormomen kunnen zijn?

Genoeg drinken op een dag doe ik niet altijd ik heb ook vaak dat ik echt nauwelijks wat drink. Zou het hier dan aan kunnen liggen? Telt dat zwaar mee?
*Birdy
BerichtGeplaatst: 14-04-2008 23:01 Reageer met quote

Vocht helpt je lichaam wel om afvalstoffen te lozen, ik denk dat het wel handig is om je aan de 1,5 liter te houden. Anders neem je een flesje water wat je een paar keer vult, dan weet je zeker dat je aan dat minimum zit?

Puistjes, pukkeltjes, hoe je het wilt noemen, het zijn in ieder geval talgbultjes zeg maar? Zit er ook een witte kop op of zijn het alleen rode bultjes?
Ja, het kan zeker aan hormonen liggen, dat is ook de reden waarom veel jongeren in hun pubertijd puistjes krijgen, omdat de hormoonlevels zo hoog zijn in die tijd. Smile Daar kun je soms niet veel aan doen behalve goed eten en genoeg drinken, en regelmatig naar de schoonheidsspecialiste te gaan Wink
helpmedan
BerichtGeplaatst: 15-04-2008 14:45 Reageer met quote

Wow, Ik drink nu wel aantal liters per dag. En het word minder O_O. Het zijn geen rode bultjes maar het lijkt net of zit het onder de huid zeg maar. Geen kop erop.
Index > Huidaandoeningen > Pukkeltjes op me rug. Bookmark and Share
Pagina 1 van 1  

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016