Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Gynaecologie > geen zin in sex
Auteur Onderwerp: geen zin in sex
anoniem
GastBerichtGeplaatst: 04-05-2005 18:54 Reageer met quote

Hebben nog meer vrouwen zoals ik, geen behoefte aan sex. Voor mij hoeft het allemaal niet zo nodig, maar voor mijn partner is het wel belangrijk. Daarom doen we het gemiddeld 1 keer in de maand. We hebben 2 kinderen.Doordat ik niet zo vaak zin heb, hebben we hier vaak ruzie door.Ook kom ik niet tot een orgasme. Zijn er vrouwen die hier wat mee hebben gedaan, zoals bijv. hiermee naar de huisarts zijn geweest.
Graag hoor ik wat hier over.Bedankt
Ad
anoniem
GastBerichtGeplaatst: 31-05-2005 23:55 Reageer met quote

Hoi Anoniem
Beetje late reactie maar ik vind het erg vervelend voor je dat je niet van sex geniet. Je zegt dat je man het wel belangrijk vind. Als het goed is is het iets van jullie samen en dus moeten jullie er allebei van genieten. Probeer er eens met je man over te praten en onder neem aktie. Ik kreeg eerder ook nooit geen orgasme maar als je het eerst eens zelf probeert dan weet je wat je lekker vind en zo kan je je man/ vriend in de goede richting sturen. Vraag aan je partner of jullie een keer sex kunnen hebben alleen op jouw gericht en probeer daarna steeds een stapje verder te gaan zodat jij op den duur ook weer kan genieten van sex.
anoniem
GastBerichtGeplaatst: 26-06-2005 16:50 Reageer met quote

Mij heeft het trainen van de bekken bodem heelgoed geholpen.
Een paar keer op een dag je vagina samen knijpen. Eerst 10 keer verdeeld over de dag en dat steeds opvoeren.
Dus echt die spieren trainen. In het begin is het vermoeiend.
Maar het heft heel goed geholpen.
Hanneke
BerichtGeplaatst: 26-06-2005 21:15 Reageer met quote

Spreek met elkaar af dat je wel sex wilt hebben met elkaar zonder tot het uiterste te gaan, d.w.z. bevredig elkaar op een andere manier. Kijk of dat wil helpen!
Hat kan erg spannend zijn en de weg tot "de echte daad" weer openen....
Jip
BerichtGeplaatst: 27-06-2005 9:52 Reageer met quote

Je leert elkaar ook heel goed kennen, en wat je prettig vind als je penetratie weglaat.
Alleen maar knuffelen, strelen en alles eromheen behalve de daad zelf.
Vaak vinden vrouwen dat veel belangrijker. Alleen word dat vaak niet gezegd.
Brenda
GastBerichtGeplaatst: 17-07-2005 19:47 Reageer met quote

Hallo anoniem,

Een hele late reactie misschien, maar beter laat dan nooit. Ook ik heb een aantal jaren geen sex gewild. Tijdens de zwangerschat en na de geboorte van onze dochter. Tijdens mijn zwangerschap voelde ik me niet mooi genoeg meer voor hem en daarna dacht ik dat het te maken had met het feit dat het na de bevalling zeer deed. Later gaf ik het de schuld aan slapeloze nachten en nog wat later gaf ik het verwijt dat mijn vriend me te weinig aandacht gaf.
Hoe het ook zit. Het feit bleef. We hebben het er natuurlijk over gehad. ( hoewel mijn partner geen prater is) Daarnaast hebben we ook met maatschappelijk werkers gepraat. Maar we vielen al snel in het oude gedrag terug.
Nu 3 jaar later proberen we de draad weer op te pakken. Hoewel ik het nog steeds wel moeilijk vind, ben ik toch zover dat ik me er voor in ga zetten.

Denk wel ...............aan jezelf en je eigen gevoel.

Succes
vrouw
GastBerichtGeplaatst: 30-07-2005 8:18 Reageer met quote

Hoi anoniem en alle andere lezers,
Ik (vrouw) heb al jaren geen zin meer. Misschien net als jij. Mijn vriend en ik hebben er geen ruzie over, maar hij laat wel heel vaak weten het n***** te missen.
Sex op andere manieren doe ik wel met hem. Maar alleen omdat hij dat graag wil. Dan gaat het om p**p** b.v. (Sorrie voor de ***, maar ik wil het toch netjes (=niet shockerend) proberen te houden.)
Ik vind sex op deze manier totaal niet leuk. Maar ik vind er ook zowiezo helemaal niks meer aan.
En mij kan het ook niet meer zo schelen of het niet meer gebeurd. Alleen als mijn partner weer over n***** begint weet ik nog steeds niet wat ik er mee aan moet. "Nee" zeggen en ook niet doen. Zo ver kom ik. Maar op een of andere manier vind ik dat ook niet in de haak. Voel ik me daar schuldig bij.

Nou ja, anyways: anoniem, dit is mijn kant van de zaak. Geen oplossing eigenlijk.
Sad ??
groetjes.
anoniem
GastBerichtGeplaatst: 30-07-2005 11:41 Reageer met quote

Probeer eens sex met een ander. Wedden, dat jullie libido dan 1000x groter is? Jullie libido/relatie is ingeslapen en moet wakker geschud worden!
tequila
GastBerichtGeplaatst: 14-08-2006 23:25 Reageer met quote

Ik ben een jonge meid van 29 en heb sinds anderhalf jaar een vaste relatie en woon samen met mijn partner. Voor mij is sex iets dat iedereen schijnt te moeten hebben want dat hoort zo in een relatie en als je geen sex hebt met elkaar, zit er kennelijk iets niet goed. Er wordt ook altijd zoveel ophef over gemaakt en overal waar je kijkt zie je sexgerelateerde dingen (advertenties, artikels in tijdschriften, tv-programma's etc) Ik word er zo vreselijk moe van! Ik ben het hele sexgedoe gewoon echt spuugzat!!
lime
GastBerichtGeplaatst: 17-08-2006 18:42 Reageer met quote

Ik heb nou al een 9 maanden geen zin sexmeer met mijn vriendin! Ik geef t al een hele tijd aan, maar ze wil er niet echt over praten...Ik weet niet meer wat ik moet doen!Heeft er iemand advies voor mij!!!
Bersi
BerichtGeplaatst: 18-08-2006 9:38 Reageer met quote

Hoi allemaal,
ik heb vele relaties gehad waarin de sexlust wegebde na ong een jaar. Ik moet eerlijk zeggen dat ik ook nooit klaarkwam. Kon het wel zelf(alleen) maar met een ander erbij kon ik me niet genoeg ontspannen. In het begin is alles nieuw en spannend en vond ik het heerlijk maar als alles bekend was, had ik ook geen zin meer. Heb op een gegeven moment al in het begin van de relatie laten weten dat ik niet makkelijk klaarkom met een adner erbij. Mijn vriend heeft dat heel goed opgepakt. Ik ben gaan voorstellen om een vibrator erbij te gebruiken waardoor ik wel kan klaarkomen.
Mijn vorige partner, ook vader van mijn 3 kinderen, vond dat niets, het duurde te lang en hij vond t te machinaal. Dan lukt het al helemaal niet .
Mijn huidige vriend vindt het just spannend, een vibrator erbij, ook heeft hij alle geduld en snapt dat ik het ook lekker moet vinden. Op die basis kun je je meer ontspannen en word je al opgewonden van het idee dat hij het spannend vindt. Dat maakt dat je dus echt kunt genieten van sex. Er gaat een wereld open voor je.
Ben heel blij dat ik de stap heb durven zetten. Kom dames, klaarkomen is erg belangrijk!
Lime, probeer erachter te komen of je vriendin wel klaarkomt of dat ze faked want op den duur heb je a;leen jezelf daarmee.
Succes allemaal, Bersi
Gewoonikke
BerichtGeplaatst: 18-08-2006 10:08 Reageer met quote

bestaat al een topic van.
zie geen zin in sex, stoornis?

in topic psyche
anoniem unik
GastBerichtGeplaatst: 23-08-2006 13:33 Reageer met quote

ik {vr 25jmet 2 kids} kent dit al tegoed er zijn Mad artikels die echt het sex gevoel wekt in de sexshop heeft mijn goed gedaan en nu heb ik er meerder paartneer aan over gehouden Very Happy

en mochtje deze spul gebruiken regel wel oppas
:} werk echt heel goed. hoe ra ik het idee vont in t begin heb nu geen spijt van Wink
pietemientje
BerichtGeplaatst: 23-08-2006 13:46 Reageer met quote

inderdaad bersi, als je wat meer hulpmiddelen gebruikt dan is het ook veel leuker om te doen. mijn vriend en ik hebben ook de nodige problemen met hoeveelheid sex. we hebben wel een afspraak, 3 xin de week lichamelijk contact. 1x in de maand kan ik hem niet aandoen, dan weet ik zeker dat hij op jacht gaat.
UnKnOwN
BerichtGeplaatst: 23-08-2006 14:54 Reageer met quote

Hoi Anoniem,

Ja heel erg herkenbaar, sex wil ik niet eens eigenlijk maar om de wensen van mijn vriend tegemoet te komen heb ik het toch geprobeerd.

Afgezien van mijn vriend, heeft jou'n man geen begrip voor jou situatie, dit lijkt me erg lastig voor jou!

Praat er met je man over waarom je er nu eigenlijk niet van geniet, en het gewoon niet zo vaak wilt doen.

Sex bestaat uit meerdere dingen dan vrijen alleen, strelen, of kussen hoort ook tot dat begrip, vind jij dit wel leuk?

Succes!!

Groetjes UnKnOwN
nympfomaan
GastBerichtGeplaatst: 23-08-2006 17:38 Reageer met quote

als je je klit stimuleerd en je partner je **** dan heb je ook veel kans op een goeie orgasme
klaarover
GastBerichtGeplaatst: 23-08-2006 17:58 Reageer met quote

allemaal jonkies hier.ik ben 69.We hebben nog steeds iedere week seks,en ik ben nog nooit vaginaal klaargekomen.Mijn man kan heerlijk strelen en masseren en daar genieten we beiden van.Meestal kom ik al vingerend klaar en dat windt mijn man erg op en dan is hij aan de beurt.
muts
BerichtGeplaatst: 27-08-2006 16:41 Reageer met quote

Ik heb al ruim een half jaar geen zin meer in sex. Vind het erg voor mijn vriend en ben er zelf ook niet blij mee! Wie kan "ons" helpen? Zijn er lust opwekkende middelen?

Gr Muts
golf
GastBerichtGeplaatst: 30-08-2006 17:28 Reageer met quote

hallo muts.
er zijn genoeg opwekkende middelen kijk op ***
want zo zijn wij er ook aan gekomen.succes Laughing

    Moderator opmerking:
    Golf heeft u de forumregels wel gelezen? Het is niet toegestaan om links te plaatsen naar sexshops.

    Forum regels
Gast
BerichtGeplaatst: 30-08-2006 18:58 Reageer met quote

Dag GOLF!

Ik kan niets anders op die site vinden dan films... En dat wekt bij mij geen lusten op!
Index > Gynaecologie > geen zin in sex Bookmark and Share
Pagina 1 van 7  

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Volgende

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016