Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Gynaecologie > Klachten na Nova Sure behandeling.
Auteur Onderwerp: Klachten na Nova Sure behandeling.
MarianElise
BerichtGeplaatst: 02-09-2007 21:24 Reageer met quote

Hallo allemaal,

Ik ben nieuw hier, heb eind april een Nova Sure behandeling laten doen, omdat ik al een paar jaar kampte met hevige vloeiingen. Eerder al medicijnen en spiraaltje geprobeerd. Medicijnen kon ik niet tegen, heel veel bijwerkingen, en bij het spiraaltje eigenlijk hetzelfde: veel klachten, voelde mij er niet goed bij, en heb em na 6 maanden weer laten verwijderen. Maar ja, toen kwamen de bloedingen weer terug!
Dus......... daarom Nova Sure behandeling laten doen.
Best heftig, zo'n ruggenprik, de behandeling op zich duurde niet zo lang, maar ik vond het toch heel spannend allemaal.
Nu vloei ik niet meer, dus dat is wel fijn, maar heb nu regelmatig allerlei klachten waardoor ik toch vaak niet lekker in mijn vel zit. Ikzelf denk dat het door de overgang komt, maar de dokter zegt dat mijn FSH-gehalte nog prima is, dus: de hormonen doen nog volop hun werk. En juist daarom voel ik mij soms zo ellendig, die wisselingen zijn vreselijk. Regelmatig last van pijnlijke borsten, gespannen gevoel, slecht slapen, nachtelijk zweten, stemmingswisselingen, enz.
Geen pretje! Heb nu zelfs kalmeringstabletten van de dokter gekregen, die neem ik alleen als het echt nodig is, wil er niet aan verslaafd raken.
Toch denk ik dat de klachten erger zijn geworden na de Nova Sure behandeling. Het is toch een beetje onnatuurlijk: je hormonen werken nog wel, maar er komt geen bloeding meer, je lichaam gaat daar toch op reageren denk ik.... Wie herkent dit???
Ik ben zo benieuwd of er meer vrouwen rondlopen met dezelfde klachten, want ik voel mij soms zo alleen met al die kwaaltjes... Crying or Very sad
Slik nu wel ong. 5 weken teunisbloemolie, dat moet een gunstig effect op de hormonen hebben, maar ik merk er nog niet veel van.
Ik hoop dat er iemand reageert!!!
Groetjes,
MarianElise (46)
Ad
Index > Gynaecologie > Klachten na Nova Sure behandeling. Bookmark and Share
Pagina 1 van 1  

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016