Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Interne ziekten & Infectieziekten post nieuw onderwerp
Onderwerp Naam Reacties Laatste reactie
Cytomegalie wat een feest Anoniem1205 1  17-12-2015 11:38
Pijn rechtsonder borst/ribben bij draaien bovenlichaam Kees1500 3  16-12-2015 21:05
last van maag na ercp Bdd 1  14-12-2015 16:48
Crohn, coeliakie en andere darmproblemen/ziekten lyanne 0  02-12-2015 21:24
Crohn, coeliakie en andere darmproblemen/ziekten lyanne 0  02-12-2015 21:24
jong!operatie aan de alvleesklier! dana89 0  01-12-2015 22:58
Ongelukje zonder condoom Anoniemegirl 0  29-11-2015 11:28
Langdurig gebruik van Pantoprazol Nyamsus 0  23-11-2015 20:32
Voortdurend vocht poepen en accute hoofdpijn bij ophouden roel019 4  06-11-2015 19:48
tryptase te hoog in het bloed annepiet 1  01-11-2015 8:27
Help vorm van mijn drol Dikbilly 2  25-10-2015 11:31
Te snel werkende schildklier? vdbruben 0  02-10-2015 14:46
Chemische geur ontlasting/urine/snot en smaak LAV 0  14-09-2015 22:10
Donker groene ontlasting HELP?! Littlepunkerx 0  13-09-2015 19:38
functionele obstipatie kind danielle1973 9  09-09-2015 19:27
Gamma gt 286 Gamma gt 0  25-08-2015 15:10
Gamma-GT [ : 1, 2 ] Sarina 25  20-08-2015 15:04
Pijn in darm Toon076 1  18-08-2015 20:08
maag/darm pijn balouca 0  10-08-2015 6:51
Hallo allemaal. Robbbo 0  08-08-2015 0:40
vergrote tongamandel [ : 1, 2 ] ellen vs 27  29-07-2015 16:45
Bloed bij ontlasting, HELP! Littlepunkerx 2  23-07-2015 0:15
Bloed bij ontlasting, HELP! Littlepunkerx 0  22-07-2015 13:57
stoma?? Mischien laatste redmiddel... witchie 0  15-07-2015 8:41
stoma?? Mischien laatste redmiddel... witchie 0  15-07-2015 8:40
ondragelijke buikpijn in het maag-darm kanaal evitalolita 1  12-07-2015 16:39
PDS of toch niet @rob 0  10-07-2015 15:43
plassen bij nierdialyse Filip 0  28-06-2015 18:41
Pijn bij slikken Annenniempje 0  20-06-2015 10:07
Ondertussen al 8 maanden onophoudelijke buikpijn. Davidh 7  04-06-2015 15:25
Zorgen om onterechte leverwaarden ! NickvB 1  01-06-2015 22:54
Griepepidemie NL Lakhsmi 0  20-05-2015 14:43
Hevige buikpijn [ : 1, 2 ] Anoniem232 39  17-05-2015 23:29
Opgezette lymfeklieren. Michaelangelo 1  14-05-2015 17:34
Darmklachten Diana1962 14  11-05-2015 20:17
Geen aandrang ontlasting Noa10 5  09-05-2015 17:08
Darmspoelen Dinyy 2  08-05-2015 17:41
Extreem haaruitval!! schorpioentje1 1  07-05-2015 23:13
Veel klachten, veel bacteriĆ«n in urine MauricevanM 0  29-04-2015 15:43
chronische constipatie Beetoven-sca 7 3  27-04-2015 23:24
Buikpijn Buikpijn1994 16  22-04-2015 16:25
Echo gehad: vraag over echo-foto MauricevanM 1  18-04-2015 10:54
Peg sonde lentebloem 0  17-04-2015 12:38
Erg last van "borrelende" en lucht in maag myrna 7  05-04-2015 18:49
Pijn juist onder borstbeen wat kan dat zijn? rupsje100 4  02-04-2015 21:46
Buik/darm-pijn Anoukk 1  31-03-2015 11:32
Slokdarmontsteking ondanks 80 mg Omeprazal / Ranitidine Mientje Merel 2  28-03-2015 7:58
slechte ervaring met wakker worden na operatie op de tafel maro100 4  18-03-2015 15:01
Perianaal fistel leed! Oorzaak Crohn? Geslaagde methodes? [ : 1, 2 ] Kaatje76 22  15-03-2015 22:45
maagklachten en domperidon sweetmimi11 4  09-03-2015 14:21
Lactose allergie/intolerantie? MariscaBambi 1  08-03-2015 10:30
iemand ervaring met galblaas operatie? flz19 5  07-03-2015 16:57
Lever vergroot. vincent241 5  04-03-2015 16:04
CRP waarde van 117 twainy 2  04-03-2015 1:21
Rare klachten darmen/Draaierigheid Wing 6  02-03-2015 9:22
Maandelijks 1 dag ernstige buikpijn! Elna1967 3  25-02-2015 8:51
cyste in alvleesklier dana89 0  16-02-2015 14:48
Pijn in keel na operatie rupsje100 1  14-02-2015 21:23
operaties rupsje100 6  14-02-2015 21:04
De pil (met lichaamseigen hormonen) en PDS, iemand ervarin Butterfly85 1  11-02-2015 7:14
gele ontlasting arno66 1  11-02-2015 6:54
Navel probleem Owe15 1  09-02-2015 19:38
Ook ik ben onlangs geopereerd aan anale Fissuur versl166 4  08-02-2015 20:07
Jeuk na galoperatie [ : 1, 2 ] MARJA 26  08-02-2015 0:40
Tips bij Refluxoesofagitis? Mike123 2  05-02-2015 11:20
Heeft iemand ervaring met FODMaP dieet ivm pds ? annepiet 0  27-01-2015 23:47
In het duister - iemand die mijn klachten herkent? Lestat 5  27-01-2015 12:41
Galstenen SMB 1  26-01-2015 10:51
Operatie [ : 1, 2 ] Claudje 30  21-01-2015 11:23
overleden na galblaasoperatie [ : 1 ... 20, 21, 22 ] willem99 420  16-01-2015 8:56
Tips? gedoeadkont 0  14-01-2015 22:01
soja eiwitten zelfde als gewone eiwitten? Afrodite 0  13-01-2015 15:11
Gescheurde lever en gescheurde galwegzn Jolijn12 0  07-01-2015 23:34
Weer last van galblaas? MauricevanM 1  07-01-2015 17:17
sinds kort pds ryanne1978 2  07-01-2015 9:22
Niet meer plassen zieke zoon 0  04-12-2014 10:20
Fistels - beste artsen/ziekenhuizen? nstl 0  01-12-2014 14:55
Pijn onderbuik spi876 0  30-11-2014 21:43
Ziekte van Weil dees040 0  24-11-2014 13:17
CRP-waarde [ : 1, 2, 3 ] Luca 42  17-11-2014 11:54
Index / Interne ziekten & Infectieziekten Vorige  1, 2, 3, 4 ... 27, 28, 29  Volgende
 

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016