Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksueel overdraagbare aandoeningen > genitale wratten
Auteur Onderwerp: genitale wratten
astrixjes
BerichtGeplaatst: 27-12-2015 15:03 Reageer met quote

voor wie er nog mee kampt: https://geneeshetzelf.nl/wratten/

Makkelijker wordt het niet
Ad
pluto43
BerichtGeplaatst: 03-07-2016 12:03 Reageer met quote

hallo

ik ben een man van 52 en heb ook genitiale wraten
heb van alles geprobeerd maar niets hielp er echt tegen
via een kennis van ons hoorden we dat het sap van het blad van de vijgeboom er tegen helpt
dus een paar boompjes aangeschaft en idd door het sap op de wratten aan te brengen worden ze kleiner
de kleinsten zie je na een week al bijna niet meer maar ook de grootere en ouderen worden kleiner
dit alles doetgeen pijn ofzo
je haalt een blad van d eboom en haalt daar een stukje af en door het tussen je vingers te persen krijg je sap wat je op de wratten smeert de rest vanhet blad bewaar je in de vriezer
Victor1983
BerichtGeplaatst: 03-08-2017 19:42 Reageer met quote

Beste bezoekers,

Ook ik heb er al 2 jaar last van. De dokter heeft ze weg gebrand met stikstof en hierna ben ik Condyline gaan gebruiken. Aanstippen met een wattenstaafje enz. Je hele huid brand weg. Wat een kl*te spul.

Met scheren komen ze 3 x zo hard terug.

Ik heb nu over de apelazijn gelezen en ben het nu aan het doen. 2 Dagen bezig inmiddels. Wel de biologische.Sommige zijn zwart geworden. Vanavond ingesmeerd met sudocrem. Ben benieuwd of het snel weg gaat want het is om moedeloos van te worden. Ik doe ze op make-up watje en doe ze er dan een paar uur op.

Ik laat snel van me horen. Iedereen sterkte en hou je hoofd omhoog.

Groetjes,

Victor
Anoniemgw94
BerichtGeplaatst: 08-08-2017 12:19 Reageer met quote

Victor, vervelend om te lezen dat ze iedere keer terugkomen.

Ook ik heb genitale wratten en heb vooral een aantal groten op m'n schaamstreek. Omdat ik het liever niet thuis bespreek en geen liefhebber ben van de huisarts ben ik inmiddels in het bezit van appelazijn, gekocht bij de Albert Heijn. Hoe behandel jij precies je gw met dit spul? Want zoals ik het nu doe ben ik er soms een uur mee bezig en zie nog geen resultaat.

Heb sinds kort een meisje leren kennen met wie ik graag een relatie zou willen aangaan, alleen door dit probleem ben ik erg terughoudend, terwijl ik juist sinds jaren weer stapel verliefd ben. Echter durf ik dit probleem ook niet aan haar te vertellen omdat ik bang ben voor haar reactie en haar kwijt zal zijn.

Ik hoop dus met behulp van dit appelazijn (of mogelijk iets anders) er van af te kunnen komen. Graag hoor ik jouw vorderingen van het gebruik van appelazijn. Andere tips zijn altijd welkom want ben momenteel echt radeloos, lig er al nachten van wakker.
Victor1983
BerichtGeplaatst: 08-08-2017 13:41 Reageer met quote

Ik ben een week bezig geweest met appelazijn en daarna weer ingesmeerd met sudocrem. Ze droogde wel aardig uit, alleen mijn huid eromheen vond het niet zo leuk. Ik ben vanmorgen bij een andere huisarts geweest (die van mij is op vakantie) en heb een doorverwijzing gevraagd naar een dermatoloog. Ik heb de dokter verteld dat ik er helemaal doorheen zat en er nu al 2 jaar mee rond loop. Hij vertelde dat het inderdaad zo niet langer kan. Hij vertelde mij dat je er zeker vanaf kan komen. Ik heb volgende week woensdag een gesprek met de dermatoloog. Ik ben benieuwd wat zij voor mij kunnen betekenen. Je gaat er inderdaad half aan onderdoor als je het hebt, want de schaamte is groot.
Als ik jou was zou ik ook gewoon naar de dokter gaan en een doorverwijzing vragen.

Die appelazijn deed ik met van die makeupwatjes of met van die oorstokjes of een natte zakdoek erop en dan beetje drukken. De wratten moeten wit worden en daarna zwart. Ik heb het idee dat het bij mij niet werkte.

Sterkte jongen en hopelijk werkt het wel bij jou!
Victor1983
BerichtGeplaatst: 13-09-2017 21:42 Reageer met quote

De dermatoloog heeft Aldara creme mee gegeven maar deze merkte bij mij niet. In de zee zwemmen heeft de wratjes aardig laten uitdrogen. Maar dan wel een zee waar veel zout in zit.
Ik ben van de wek met WILD OREGANO OIL begonnen. Dit koop je in een natuurwinkel en zijn druppels. De druppels zijn erg sterk. Doe een mespuntje kokosolie op een schaaltje. Ik gebruik kokosolie om in te bakken en doe dit even 20 seconden in de magnetron zodat het smelt. Hierna doe ik 3 druppels WILD OREGANO OIL erbij en breng het daarna aan op de wratjes. Het brand wel even, maar hier moet je doorheen bijten. Na 2 a 3 dagen kan je de huid er zo af halen en zijn je wratjes helemaal uitgedroogd. Ik raakte er een beetje aan de poeperij van, maar had het er zeker voor over. Dit is echt de snelste manier om er vanaf te komen. Appelazijn werkte niet bij mij, maar dit droogt de zooi zo snel uit. Je huid kan een beetje rood worden, maar dat kan geen kwaad. Vergeleken met andere middeltjes van de dokter is het helemaal niks. Als mensen het geprobeerd hebben moeten ze maar een berichtje achterlaten om zo andere mensen te helpen. Bij mij heeft het echt goed geholpen!
Victor1983
BerichtGeplaatst: 13-09-2017 21:43 Reageer met quote

Je kan het mengseltje het beste aanbrengen met een oorstaafje.
Index > Seksueel overdraagbare aandoeningen > genitale wratten Bookmark and Share
Pagina 13 van 13  

Vorige  1, 2, 3 ... 11, 12, 13

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016