Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Diabetes > Heb ik Diabetes
Auteur Onderwerp: Heb ik Diabetes
rupsje100
BerichtGeplaatst: 23-11-2016 0:08 Reageer met quote

hoi,

Ik vroeg me af of het zou kunnen dat ik diabetes heb. Ik ben erg vermoeid ik ga iedere dag tussen 20u30 en 21u gaan slapen en slaap tot 7 a 8u in de week en 10u in het weekend. Ik ben ook af en toe draaierig. Ik drink ook gigantisch veel 3 a 4liter per dag soms (water) Ik draag zoiezo al een bril maar ik heb de laatste tijd de indruk dat mijn zicht echt aan het verslechteren is. Ik heb ook al 3 gehad dat ik een week lang zonder dat ik extreem veel meer drink veel meer (gemiddeld om de 20min) naar toilet moet en ook echt zeer had en branderig gevoel bij het plassen en dat we dachten aan een blaasontsteking maar dat bij testing bleek niet het geval te zijn. in andere gevallen moet ik ook wel vrij vaak naar toilet

nu sinds vandaag (het is daarom dat ik ook beginnen zoeken ben) heb ik ook een erg brandend gevoel in mijn voet. dit is deze morgen begonnen bij mijn tenen en dat is nu al heel mijn voet en het blijft verergeren. af en toe zijn er ook tintelingen. ik zag op internet dat dit ook kan wijzen op diabetes. Kan iemand mij helpen? Wat doe ik het best?

Groeten en bedankt
Rupsje
Ad
neger
BerichtGeplaatst: 07-06-2017 9:50 Reageer met quote

rupsje ik moet je teleurstellen maar je hebt diabetes. er is maar een ding te doen. naar een echte dokter gaan en het spuitje krijgen
rupsje100
BerichtGeplaatst: 10-06-2017 21:30 Reageer met quote

Dag Neger

heb jij ervaring met diabetes? wij zijn naar een dokter geweest daarmee maar die zei dat dit geen diabetes was. we hebben mijn bloedsuiker gemeten dit was nuchter 's ochtens en die was 15 ik weet niet wat een normale waarde is maar ja.

Mijn ouders geloven mij niet meer echt omdat de dokter zei dat het geen diabetes kon zijn. we zijn ook niet bij een 2de dokter geweest.

Verder krijg ik op school altijd maar meer last van draaiingen door iets te eten is dat dan wel opgelost meestal ik moet ook heel regelmatig iets eten, ik drink echt heel veel tegenwoordig.

Hen jij ervaring met diabetes? zoja wat zijn normale waardes voor bloedsuiker? en wat doe ik nu het best?

Wat als dit wel diabetes is ik ben bang als het zo lang niet geweten is of dat geen ernstige bijwerkingen kan hebben. Mijn probleem is vooral mijn ouders meekrijgen naar de dokter.

Ropsje
Koettie
BerichtGeplaatst: 11-06-2017 8:00 Reageer met quote

Waarom geloof je je dokter niet? Als je suiker goed is dam heb je geen diabetes. Je kan wel terug met je klachten en vragen wat dat kan zijn. Klinkt erg vervelend.
rupsje100
BerichtGeplaatst: 13-06-2017 20:57 Reageer met quote

ik heb even op het internet zitten surfen en op de website van het diabetes fonds heb ik onderstaande gevonden

Bloedsuikerwaarde - nuchter geprikt (acht uur daarvoor niets gegeten of gedronken behalve water):

Onder de 6,1 mmol/l - geen diabetes
Tussen de 6,1 en 6,9 mmol/l - voorfase van diabetes
Boven de 6,9 mmol/l - diabetes

Bloedsuikerwaarde - niet nuchter geprikt (zo'n anderhalf tot twee uur na een maaltijd, op het moment dat er het meeste bloedsuiker in het bloed zit):

Onder de 7,8 mmol/l - geen diabetes
Tussen de 7,8 en 11 mmol/l - voorfase van diabetes
Boven de 11 mmol/l - diabetes

bij mij is deze volledig nuchter gemeten en was deze 15 wat moet ik nu doen aangezien mijn dokter me niet gelooft en zegt dat dit geen diabetes is? moet ik nu naar een andere dokter wie heeft er advies
Koettie
BerichtGeplaatst: 14-06-2017 6:41 Reageer met quote

Als je je echt druk maakt zou ik gewoon naar een andere dokter gaan ja. Second opinion kan geen kwaad.
rupsje100
BerichtGeplaatst: 17-06-2017 23:07 Reageer met quote

Ik ben ondertussen om een secound opinion gaan vragen bij een andere dokter en daar bleek dat mij waarde ondertussen naar 25 was gestegen (dit was opnieuw volledig nuchter gemeten). Ik ben meteen doorverwezen naar het ziekenhuis waar bij mij diabetes type 1 is vastgesteld. de eerste dokter zat er dus volledig naast. Ik hoop dat dat niet al te veel gebeurd want bij mij waren de tekenen volgens de 2de dokter heel duidelijk al voor diabetes. ook met zo'n hoge bloedsuikerwaarde nuchter.

Ik heb nu voorlopig insuline spuiten gekregen maar zal waarschijnlijk heel rap overstappen op de pomp. het is wel wennen dat je nu over alles moet nadenken dat je eet maar ik voel me stukken beter dan voordien. de symptomen zijn ook beter en ondertussen is mijn bloedsuiker opnieuw naar een normaal niveau gedaald.
Thomas3
BerichtGeplaatst: 18-06-2017 11:00 Reageer met quote

Neem probiotica dan gaat de waarde zakken
rupsje100
BerichtGeplaatst: 20-06-2017 13:58 Reageer met quote

dat thomas
wat is dat juist die prohotica heb daar nog niet van gehoord. heb jij daar ervaring mee? als ik de dokter zie ga ik het hem eens vragen
is er iemand die ook diabetes heeft waarmee ik wat ervaringen kan delen?
alvast bedankt
rupsje
Thomas3
BerichtGeplaatst: 20-06-2017 20:04 Reageer met quote

Diabetes I kan je een jeugddiabetes noemen. Ik neem aan dat je onder 21 jaar bent.
Je hebt 2 soorten Dokters.
1) hij weet heel veel van Diabetes, maar hij kan je niet genezen, je moet hele leven insuline spuiten.
2) hij weet heel veel van Diabetes, hij kan je in korte termijn genezen met een geneeskunde dat je niet het hele leven insuline spuiten.

Diabetes I heb je met de hormonen-stelsel mee te maken. De oorzaak van Diabetes I is eenvoudig als je het weet. Moeilijk als je niet snapt.

De 1e stap is je darm eerst in balans houden. Dat kan de Probiotica helpen.

Probeer daarnaast ook de tips van evitalolita. Dit kan een bijdrage leveren dat de waarde daalt zonder spuit.
http://www.medischforum.nl/viewtopic.php?t=34931
Iedere dag een kruidenthee/soep drinken, .......
rupsje100
BerichtGeplaatst: 21-06-2017 8:37 Reageer met quote

Dag Thomas,

Heel erg bedankt voor je uitgebreide antwoord. Ik ben juist 21 geworden dus ik ben niet meer jonger dan 21.
Ik denk dat ik de eerste "soort" dokter heb want hij zei dat ik heel mijn leven zou insuline moeten spuiten. binnen een 2tal maand zou ik wel overstappen naar het pompje.
Ik zal die probotica zeker eens proberen. Ik heb de tips gelezen en zal zeker eens uitproberen hopelijk helpt dat want voor de moment zit ik met hele hoge pieken en dalen het stabiliseert niet echt maar ja we zijn nog wat aan het uittesten in welke hoeveelheid enzo ik moet spuiten.
Ik doe zeker iets met je antwoord! Bedankt voor de hulp!

Groetjes
Rupsje
marialapet
BerichtGeplaatst: 03-07-2017 12:40 Reageer met quote

Hoge kwaliteit Nembutal beschikbaar voor verkoop.


Beste van Nembutal (Pentobarbital Sodium), mis geen speciale aanbiedingen, bestelling
Nembutal (Pentobarbital Sodium) online en krijg kortingen en geweldig
prijzen! Veilig online kopen Nembutal (Pentobarbital Sodium).

Neem contact met ons op voor meer informatie en info op ......... serenasandra10@gmail.com

Ons kwaliteitsproduct is het beste dat u kunt vinden en we verkopen in kleine / grote hoeveelheden met gegarandeerde discrete levering. Al onze producten zijn leverbaar in pure kristal en poedervorm en zijn van de hoogste zuiverheid beschikbaar. Wij leveren andere producten op aanvraag. Van de klant en we verkopen tegen matige prijzen

Voordelen: Pentobarbitalnatrium (nembutale) is een voorgeschreven medicatie die soms gebruikt wordt voor de korte behandeling van slapeloosheid. Het kan ook worden gebruikt als pre-anesthetic, of voor de noodbehandeling van aanvallen. Nembutal is een barbituraat dat verslavend kan worden met langdurig of zwaar gebruik.

Neem contact met ons op voor meer informatie en info op ......... serenasandra10@gmail.com


Contacteer mij via email voor meer informatie en info op (serenasandra10@gmail.com)
Index > Diabetes > Heb ik Diabetes Bookmark and Share
Pagina 1 van 1  

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016