Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksuologie > mijn man wil geen sex meer met met mij!
Auteur Onderwerp: mijn man wil geen sex meer met met mij!
chaatje
BerichtGeplaatst: 18-07-2012 19:53 Reageer met quote

ik weet niet meer wat ik moet doen dus daarom via internet, ik hoop dat jullie tips/adviezen etc voor me hebben?

Ik ben een meid van 26 jaar en ben nu 7 jaar en 3 maanden getrouwd met mijn man van 30 jaar.
Toen ik voor het eerts sex met mijn man had was ik nog maagd.
alles ging erg goed en was erg gelukkig met hem we hadden het erg leuk en heel gezzelig ook de sex was top soms wel 2 keer per dag elke dag elke week.
totdat we ons eertse kindje kregen( onze lieve zoon is inmiddels 5 en half) na onze eerste zoon hadden we wel sex maar niet meer zo als in het begin van ons huwelijk en zo intens en nou ja je weet wel vertrouwd etc alles wat erbij hoort!later werd dat ook geen voorspel meer geen zoenen maar gewoon er op en als meneer was klaar gekomen dan was het eraf soms waren we een minuut begonnen en klaar was het daar lag ik dan onbevredigd in bed en meneertje lag alweer te snurken ik dacht toen niet veel ik legde me erbij neer en ik kreeg sex ook al was het niet wat het moest zijn.
ik denk dat na de eerste bevalling niet veel meer dan zòn 16x in het jaar zijn geweest.heb er weleens wat van gezegd maar dan zei hij ja ik ben moe!
toen mijn erste zoontje 4 werd, raakte ik zwanger van een 2de kindje,tijdens die hele zwangerschap geen sex wilde hij niet ik dacht dat hij bang was maar ik had erg het gevoel dat hij mij niet aantrekkelijk genoeg vond want als we in bed lagen en ik raakte hem aan of als ik hem wilde strelen dan deed hij mijn hand weg en draaide zich gewoon om en ging dan naast mij met zichzelf bezig ik vond dit heel erg en voelde me erg onzeker en vernederd gek genoeg had ik tijdens de zwangerscg=ha veel meer behoefte aan sex.vaak moest ik stilletjes huilen in bed en kon ik er niet van slapen als ik hem de volgende dag er naar vroeg zo van waarom wil je niet? maar wel met je zelf dan kreeg ik een antwoord van ik weet van niks hoor ik lag te slapen ,
toen werd ons 2de zoontje geboren en toen ging het helemaal niet meer las ik hem strelde of het initiatief nam dan wees hij me gewon af ik was en ben hier heeeel erg verdrietig over en voel me onaantrekkelijk uiteindelijk durf ik ook helemaal geen initiiatief meer te nemen ik ben altijd degene geweest die ermee begon en dan voelt het zo alsof ik alleen maar wilde en dan als je het initiatief neemt word je zo vernederd, ik voel me erg alleen en mis de intimiteit als ik erover wil praten eindigt dit altijd in ruzie. nu weet ik wel dat sex niet het allerbelangrijkste is in een relatie maar ik vind het er wel bij horen als je niet bij je man terecht kan voor je behoeftes bij wie dan wel?
ik raak er erg gefrustreert van en boos ik vraag me elke keer af WAAROM? ligt het aan mij ? doe ik iets verkeerd? onze relatie is op dit moment niet goed maar goed om het veraahl af te maken... uiteindelijk na een paar maanden na de zwangerschap maar weer aan de pil al weet ik niet waarom want sex is er tovh niet/. uiteindelijk wist ik hem toch te verleiden na maanden afwachtend in bed te hebben gelegen iedere avond voor het eerts weer gebeurt maar zoals al eerder meneertje komt klaar en het is gebeurt ik vol me dan een soort van gebruikt alleen om zijn behoeftes te behartigen hierna nog 2 keer sex gehad en raad eens onverwachts zwanger van een 3de ik was blij maar dacht nou daar gaan we weer .. ik wil niet elke avond maar denken mischien gaaat het vanavond wel gebeuren?maar niets is minder waar er gbeurde de hele zwangerschap weer niets en als ik erover wilde prate dan negeerde hij me totaal vaak lagen we samen in bed en dan deed hij alsof hij sliep door te gaan snurken ik voelde me helemaal aan de kant gezet en helemaal alleen als ik hem vraag waarom hij niet wilde vrijen dan zei hij weet ik niet.
veel ruzie om alles want op en gegeven moment hield ik afstand omdat ik o boos ben dat hij alleen maar aan zich zelf denkt en niet aan mijn gevolens en behoeftes hele zwangerschap derde kind niets gebeurt, hele zwngerschap gaat ie elke avond 7dagen in de week weg en komt om 23.00/23.30 thuis en gaat dan slapen tot mijn grote ergenis als ik hier wat over zeg dan zegt ie ik moet weg word gek thuis ,
na de bevalling nu 3 maanden geleden nog steeds +9 maanden zwangerschap dus een dikke jaar niets 3 dagen geleden heb ik met hem proberen te praten eindigde weer in ruzie omdat ik het gwewoon niet kan begrijpen en het enige wat hij zegt is ik weet niet waarom en dan haalt ie elke ruzie weer naar boven en zegt: vind je het gek dat ik niet met je wil slapen je zeurt alleen maar en je bent een vies wijf als je er probleme mee hebt is het jou probleem niet de mijne dit is heel kwetsend en voel me onbegrepen alleen boos verdrietig gefrustreerd wanhopig etc weet het niet meer!! hij weet het ook nog zo te laten overkomen alsof ik oversext ben waarom wil je alleen maar daarover praten etc maar oversext ben ik totaal niet ik ben gezond ik ben ook een mens met gevoelens en het lijkt alsof hem dat niet kan schelen ik loop er elke dag mee in mijn hoofd en ik voel en merk dat het een groot probleem is gworden voor mij ik weet niet of ik dit kan volhouden.
ik weet niet meer wat ik moet doen de relatie is ook heel stroef en vaak ruzie om alles ik slaap alleen op de babykamer en wil niet meer bij hem in de buurt zijn ik ben boos ik voel me niet gewaardeerd en geliefd door hem ,
wat moet ik doen? wat kan ik doen ik hou wel van die oen! en hij is tenslotte de vader van mijn 3 kinderen maar als dit o doorgaat hebben we niets meer we hebben nu meer een broer zus relatie
en dat dat doet erg pijn.
sorry hier en daar . vergeten maaar het is leesbaar haha
Ad
kim45
BerichtGeplaatst: 23-07-2012 20:49 Reageer met quote

dit is zo herkenbaar
eerst willen ze dat je begint en dan wijzen ze je af
Juli2011
BerichtGeplaatst: 23-07-2012 22:34 Reageer met quote

Ik herken me in je verhaal, dit zelfde verhaal had ik ook met mijn ex-man en de vader van mijn 2 kinderen. Je voel je zeker onder gewaarderd. Afgewezen en triest omdat je denkt dat het aan jou ligt. Ik was ook diep ongelukkig in die relatie en vergat me zelf als mensen en dat ik het ook verdien om gelukkig te zijn.

Het enige wat je kan doen is erover praten met hem en hopen dat hij je begrijpt.

Ik heb dat jaren gedaan met mijn ex-man en toen was ik uiteindelijk moe geworden van zijn vernederingen en teruggetrokkenheid.

Ben nu gescheiden en in middels in een andere relatie heb hier geen problemen over en ben gelukkig met ons sex leven heb ook een meid van 1jaar met me vriend en ben inmiddels weer zwanger van mijn 4de kind en ben dolgelukkig.

Ik kan je alleen zeggen dat jij alleen weet wat het beste is voor jou en je gezin. En denk ook aan je zelf, want jij verdient het ook om gelukkig te zijn.

Veel succes
Jonkoklappen
BerichtGeplaatst: 31-07-2012 0:00 Reageer met quote

Hoi chaatje,

Wat een naar verhaal, vooral omdat jij er zoveel verdriet van hebt en je man - zo komt het over - erg hard en naar reageert. Hij moet open zijn over zijn gedrag naar jou toe. Zijn reactie lijkt zonder respect en waar is dat goed voor.
Maar ok, mijn reactie op je situatie.

Mijn reactie is gebaseerd op mijn eigen ervaring met relaties en ik herken veel van mijzelf terug in het gedrag van je man, niet zo zeer de toon die bij aanslaat maar wel zijn afnemende belangstelling voor sex met jou, met zijn partner.

Ikzelf ervaar dat bij mij altijd de belangstelling voor sex met mijn vriendin(nen) nooit langer duurt fan pakweg een jaar (of anderhalf). Hoe dat komt? Ik weet het werkelijk niet. Maar op het moment dat de verliefdheid langzaam (stapje voor stapje) wegvloeit, dan verdwijnt ook mijn sexuele belangstelling. Dat is altijd zo gegaan, vanaf mijn eerste vriendinnetje. Ben nu inmiddels 48. Wat na de verliefdheid overblijft is een hele goede vriendin, een warme band, maar absoluut geen sexuele aantrekkingskracht meer. Dat heeft niets, maar dan ook niets met de dames te maken, want die zijn nog steeds fantastisch mooi en aantrekkelijk, maar niet meer aantrekkelijk voor mij. Het rare is dat het sexuele gevoel ook nooit meer terugkomt, nooit meer. Ook niet met een apart onderbroekje, een sfeertje, wijntje. etc. Als je vraagt hoe dat komt, ik weet het werkelijk niet maar het lustgevoel verdwijnt altijd, ja altijd.

Met mijn huidige vriendin ga ik nu 8 jaar om. We hebben geen sex met elkaar. Het is een fantastische meid, we genieten van onze gezamenlijke hobbies, gezamenlijke leven, vrienden, reisjes, film, muziek, theater, etc. Kortom, supergezellig maar ik moet er niet aan denken om sex met elkaar te hebben; we zijn inmiddels vrienden. Ik kijk ook naar haar als een supergoede vriend. Maar met vrienden heb je geen sex. Daar moet ik niet aan denken. Ik weet ook, de sex komt nooit meer terug.
Kan zij daar mee leven? Ik hoor het je vragen. Ik denk het wel, soms probeert ze wel iets maar dan schieten we gelijk in de lach! Het voelt ontzettend raar om aan haar te zitten op die manier. Volgens mij heeft ze het geaccepteerd.

Mis ik de sex? Nee, totaal niet. Wat ik merk dat ik alleen belangstelling voor sex heb, en dan ook heftig, als ik verliefd ben. Als 'dit eerste vuur' is gedoofd dan heb ik geen belangstelling meer voor sex. Totaal niet. Al mijn relaties zijn op deze manier gegaan, ik heb drie langdurige relaties gehad, ook wat kortstondige.

Ik schrijf dit omdat mogelijk je man met hetzelfde euvel zit. Leg dit eens aan hem voor? Ik ken veel mensen (mannen) die dit hebben. Nogmaals, ik wou dat het anders was maar het is gewoon niet zo.

Sterkte, groetjes
Andreo
BerichtGeplaatst: 01-08-2012 9:03 Reageer met quote

dit gaat niet lang meer duren,
Jonkoklappen
BerichtGeplaatst: 01-08-2012 22:13 Reageer met quote

Gaat prima. We hebben het uitstekend samen. Gaat al ruim zes jaar zo. Helemaal geen sex, ik mis niets.
Andreo
BerichtGeplaatst: 02-08-2012 18:50 Reageer met quote

met jou waarschijnlijk wel,maar dit antwoord was eigenlijk bedoeld voor topicstarter chaatje,

als ik even op jou relatie terug mag komen is dat niks voor mij ,bij mij is het juist helemaal andersom, in begin heb ik het liefst niet zo veel sex omdat ik liever eerst iemand op ander gebied wil leren kennen en doe graag dingen samen maar mijn sexdrang word naargelang de relatie duurd juist alleen maar groter,en dan kan ik er niet meer vanaf blijven.sex is voor mij wel heel belangrijk, als ik geen relatie heb dan trek ik mij ook meerdere keren per dag af en houd er ook van mezelf te strelen en aan te raken,want ik ben heel erg prikkelbaar en gevoelig voor aanrakingen,en als ik een relatie met een vrouw heb dan wil ik dat ook graag kunnen delen.en er gaat dan ook naar jaren ook geen dag voorbij dat het niet gebeurd, voor de rest ben ik heel erg sportief en doe ook heel erg veel aan sport ,vandaar ook dat ik sex ook als sport zie,want ik beweeg graag,kan uren door gaan,heb een rijke fantasie en heel veel controlle over mezelf,en houd er ook van om het werk zelf te doen tijdens de sex, ben gewoon onvermoeibaar en vooral onverzadigbaar,ben in superconditie en heb ook nog eens een lekker strak lijf en daardoor voel ik me ook supersexy,dus een vrouw die mij treft komt nooit niks tekort met de sex en kan van een man genieten die zeker op dat gebied haar weet te behagen Very Happy
moiselle
BerichtGeplaatst: 14-08-2012 0:27 Reageer met quote

hai Chaatje,

Jouw verhaal lijkt op het mijne. Ik ben wel iets ouder 37 om precies te zijn en ben 13 jaar getrouwd. Na drie kinderen wilde mijn man ook geen sex meer. Mijn jongste is nu 9. Ik heb geprobeerd met hem te praten en hij houdt vol dat er niks aan de hand is. Ik heb het met dreigen geprobeerd. Geen effect. Speeltjes laten slingeren: hij lacht erom. Gevraagd of hij misschien toch homo is: hij zegt van niet. Hij zegt dat het aan hem ligt en zich niet lekker voelt in zijn vel. Hij is dikker geworden, klopt. Maar ik vind het erg oppervlakkig als dat de reden zou zijn, ik had hem hoger ingeschat. Tot voor twee jaar geleden had ik maatje 38, nu ben ik 20 kilo zwaarder. Ja ik lijd eronder dat mijn man geen sex wil. Met wie moet ik er tenslotte over praten. Nu huil ik snachts als ik alleen beneden zit. Ik ga niet graag meer naar bed als hij nog wakker is. Dan lig je naast elkaar en dan lig je naast elkaar. Dat vind ik nog erger dan gewoon beneden blijven. De afwijzing doet pijn. Ik heb in het begin nog wel eens aangedrongen, maar dat werkte alleen maar averechts. Zowel bij hem als bij mij. Nu durf ik er niet veel meer over te zeggen. We hebben het verder heel goed. We zijn wel echt maatjes en regelen alles samen, maar op dat punt....
Ergens vond ik het fijn te lezen dat ik niet de enige ben. Het veranderd niks aan mijn situatie, maar geeft toch een beetje opluchting.
sterkte, moiselle
Valerie77
BerichtGeplaatst: 04-11-2012 16:11 Reageer met quote

Ik ben nu 23 jaar getrouwd en mijn jongste is 9 jaar.
Mijn man vind dat door de zwangerschappen mijn buik niet mooi strak meer is en zegt dat hij daardoor geen erectie meer kan krijgen.
Ik ben hier erg van geschokken en verdrietig. In het begin had ik het te druk met de kinderen, maar mis nu de intimiteit steeds meer..
Mijn man kijkt regelmatig porno wat hij download op internet, hij kan het dus wel met meiden van net boven de 20 jaar oud.
Ik heb besloten om nu verder te gaan met een minaar en dat bevalt mij enorm goed.
Mijn man weet hier niets van, hij gaat maar lekker verder wat hij lekker vind...dat doe ik nu ook.
Verder hou ik op mijn beurt nog van hem en ik hoop hij ook van mij...
Andreo
BerichtGeplaatst: 05-11-2012 23:29 Reageer met quote

kan ik volledig inkomen dat je dan iemand anders pakt,maar wat een rare man heb jij zeg! sex gaat toch niet om een buik,ik kan mij niet voorstellen dat als je man naar porno heeft gekeken en dan opgewonden is,dat hij daarna jou niet even wil grijpen.of gaat hij misschien met al zijn geld naar de hoeren?
maraja
BerichtGeplaatst: 06-11-2012 9:27 Reageer met quote

Lees ik dat goed? Dus haar man moet, opgewonden van de porno, het met haar afmaken???

Wat is dat voor rare gedachte? Ik zou never nooit niet alleen als lustobject, of als ontladingsobject zoals het dan eigenlijk zou zijn, willen dienen. Alles of niets. Come on!! Evil or Very Mad

Tsssssssssssssss...
chaatje
BerichtGeplaatst: 17-12-2012 14:45 Reageer met quote

hoi allemaal

helaas is er niets veranderd
inmiiddels is mijn jongste alweer 8 maanden,
maar niets gebeurd in de 9 maanden zwangerschap en nu 8 maanden na bevalling nog niets ,,,
ik voel me heeeeel alleen en gekwetst .
we slapen al een tijd appart ik slaap in de kinderkamer en hij in onze slaapkamer
ik weet het niet meer,
ik heb besloten voor mijn kinderen te leven en zie wel hoe dat gaat ,
hij ziet mij niet eens staan ,
hoe pijnlijk het voor mij is ik kan er niets meer aan doen.
heb alles geprobeerd hij wil niets!!!
geen aanraken geen knuffels geen kus niets
ik ga kapot van binnen
ben nog maar 27 en nu al weten dat ik zo vroeg geen sex meer kan hebben met mijn man
verschrikkelijk
weet het niet meer
ben zeeeeeeeeeeeeer eenzaan en verdrietig .
ben er kapot van maar ja wat kan je doen ?
Mijnleven
BerichtGeplaatst: 17-12-2012 19:09 Reageer met quote

Als eerste, wil ik je heel veel sterkte wensen.

Probeer jezelf goed te verzorgen, ga nieuw kleding kopen/ naar de kapper??? Misschien helpt het.

En heb je met je huisarts gesproken? Misschien kan die jullie helpen.

Verder weet ik niet wat ik moet zeggen. Ik ben zelf ook een vrouw van 31 jaar en heb ook 3 kinderen. Na de bevalling van ons jongste (3 maanden) heb ik niet zo veel zin in sex. Maar verder hebben we wel een goede relatie.

Ik vind het erg voor jou. Ik hoop dat het nog wel goed zal komen.
putty
BerichtGeplaatst: 20-12-2012 15:29 Reageer met quote

Mannen die niet meer willen ? kan het haast niet geloven ? Ik wil iedere dag wel !
Override100
BerichtGeplaatst: 29-03-2013 22:17 Reageer met quote

Hallo,Misschien ben ik te laat met reageren maar deze post gaat voor de mannen als hun zelf mannen mag noemen.ten eerste een vrouw en ik bedoeld een echte vrouw die niet vreemd gaat verdiend respect en genoeg aandacht,het kan zijn na de bevalling iets minder uitzien maar God hun zijn de mama's van onze kids.
ik las de antwoorden van de zogenaamd mannen en ik moet erg van kotsen vooral van ik kan uren gaan blablabla mooi voor jou maar een echte vrouw wil een echte man geen sex verslaafd.en voor jou meid van 27 jaar wie begonnen is met de post.sorry maar apart slapen kan gewoon niet,en porno kijken en daarna jou pakken??Please girl sorry maar jou man is niets waard en mijn ogen zoek naar andere echte man voor jou en denk aan jou kids want als je gelukkig ben zijn jou kids ook gelukkig.ik ben een jaar gescheiden na 8 jaar relatie en ik zit een jaar zonder sex en echt waar ik miss echt niet hoor.En voor de nieuwsgieriger ja mij ex is vreemdgegaan maar ik nooit en ik heb haar altijd als een Princes behandeld altijd haar gezocht en gevraagd wat vind je wel of niet lekker,de antwoord was alles wat je doe is goed genoeg hoor,dus mensen er kaal houden en praat met er kaal als niet meer gaat gewoon eve goede vrienden En Bedankt ,Hou doe Goed God Bless You all.Peace Gr,Edward
Override100
BerichtGeplaatst: 29-03-2013 22:20 Reageer met quote

chaatje schreef:
ik weet niet meer wat ik moet doen dus daarom via internet, ik hoop dat jullie tips/adviezen etc voor me hebben?

Ik ben een meid van 26 jaar en ben nu 7 jaar en 3 maanden getrouwd met mijn man van 30 jaar.
Toen ik voor het eerts sex met mijn man had was ik nog maagd.
alles ging erg goed en was erg gelukkig met hem we hadden het erg leuk en heel gezzelig ook de sex was top soms wel 2 keer per dag elke dag elke week.
totdat we ons eertse kindje kregen( onze lieve zoon is inmiddels 5 en half) na onze eerste zoon hadden we wel sex maar niet meer zo als in het begin van ons huwelijk en zo intens en nou ja je weet wel vertrouwd etc alles wat erbij hoort!later werd dat ook geen voorspel meer geen zoenen maar gewoon er op en als meneer was klaar gekomen dan was het eraf soms waren we een minuut begonnen en klaar was het daar lag ik dan onbevredigd in bed en meneertje lag alweer te snurken ik dacht toen niet veel ik legde me erbij neer en ik kreeg sex ook al was het niet wat het moest zijn.
ik denk dat na de eerste bevalling niet veel meer dan zòn 16x in het jaar zijn geweest.heb er weleens wat van gezegd maar dan zei hij ja ik ben moe!
toen mijn erste zoontje 4 werd, raakte ik zwanger van een 2de kindje,tijdens die hele zwangerschap geen sex wilde hij niet ik dacht dat hij bang was maar ik had erg het gevoel dat hij mij niet aantrekkelijk genoeg vond want als we in bed lagen en ik raakte hem aan of als ik hem wilde strelen dan deed hij mijn hand weg en draaide zich gewoon om en ging dan naast mij met zichzelf bezig ik vond dit heel erg en voelde me erg onzeker en vernederd gek genoeg had ik tijdens de zwangerscg=ha veel meer behoefte aan sex.vaak moest ik stilletjes huilen in bed en kon ik er niet van slapen als ik hem de volgende dag er naar vroeg zo van waarom wil je niet? maar wel met je zelf dan kreeg ik een antwoord van ik weet van niks hoor ik lag te slapen ,
toen werd ons 2de zoontje geboren en toen ging het helemaal niet meer las ik hem strelde of het initiatief nam dan wees hij me gewon af ik was en ben hier heeeel erg verdrietig over en voel me onaantrekkelijk uiteindelijk durf ik ook helemaal geen initiiatief meer te nemen ik ben altijd degene geweest die ermee begon en dan voelt het zo alsof ik alleen maar wilde en dan als je het initiatief neemt word je zo vernederd, ik voel me erg alleen en mis de intimiteit als ik erover wil praten eindigt dit altijd in ruzie. nu weet ik wel dat sex niet het allerbelangrijkste is in een relatie maar ik vind het er wel bij horen als je niet bij je man terecht kan voor je behoeftes bij wie dan wel?
ik raak er erg gefrustreert van en boos ik vraag me elke keer af WAAROM? ligt het aan mij ? doe ik iets verkeerd? onze relatie is op dit moment niet goed maar goed om het veraahl af te maken... uiteindelijk na een paar maanden na de zwangerschap maar weer aan de pil al weet ik niet waarom want sex is er tovh niet/. uiteindelijk wist ik hem toch te verleiden na maanden afwachtend in bed te hebben gelegen iedere avond voor het eerts weer gebeurt maar zoals al eerder meneertje komt klaar en het is gebeurt ik vol me dan een soort van gebruikt alleen om zijn behoeftes te behartigen hierna nog 2 keer sex gehad en raad eens onverwachts zwanger van een 3de ik was blij maar dacht nou daar gaan we weer .. ik wil niet elke avond maar denken mischien gaaat het vanavond wel gebeuren?maar niets is minder waar er gbeurde de hele zwangerschap weer niets en als ik erover wilde prate dan negeerde hij me totaal vaak lagen we samen in bed en dan deed hij alsof hij sliep door te gaan snurken ik voelde me helemaal aan de kant gezet en helemaal alleen als ik hem vraag waarom hij niet wilde vrijen dan zei hij weet ik niet.
veel ruzie om alles want op en gegeven moment hield ik afstand omdat ik o boos ben dat hij alleen maar aan zich zelf denkt en niet aan mijn gevolens en behoeftes hele zwangerschap derde kind niets gebeurt, hele zwngerschap gaat ie elke avond 7dagen in de week weg en komt om 23.00/23.30 thuis en gaat dan slapen tot mijn grote ergenis als ik hier wat over zeg dan zegt ie ik moet weg word gek thuis ,
na de bevalling nu 3 maanden geleden nog steeds +9 maanden zwangerschap dus een dikke jaar niets 3 dagen geleden heb ik met hem proberen te praten eindigde weer in ruzie omdat ik het gwewoon niet kan begrijpen en het enige wat hij zegt is ik weet niet waarom en dan haalt ie elke ruzie weer naar boven en zegt: vind je het gek dat ik niet met je wil slapen je zeurt alleen maar en je bent een vies wijf als je er probleme mee hebt is het jou probleem niet de mijne dit is heel kwetsend en voel me onbegrepen alleen boos verdrietig gefrustreerd wanhopig etc weet het niet meer!! hij weet het ook nog zo te laten overkomen alsof ik oversext ben waarom wil je alleen maar daarover praten etc maar oversext ben ik totaal niet ik ben gezond ik ben ook een mens met gevoelens en het lijkt alsof hem dat niet kan schelen ik loop er elke dag mee in mijn hoofd en ik voel en merk dat het een groot probleem is gworden voor mij ik weet niet of ik dit kan volhouden.
ik weet niet meer wat ik moet doen de relatie is ook heel stroef en vaak ruzie om alles ik slaap alleen op de babykamer en wil niet meer bij hem in de buurt zijn ik ben boos ik voel me niet gewaardeerd en geliefd door hem ,
wat moet ik doen? wat kan ik doen ik hou wel van die oen! en hij is tenslotte de vader van mijn 3 kinderen maar als dit o doorgaat hebben we niets meer we hebben nu meer een broer zus relatie
en dat dat doet erg pijn.
sorry hier en daar . vergeten maaar het is leesbaar haha
BerichtGeplaatst: 29-03-2013 22:17 Bekijk gebruikers profiel Reageer met quote Bewerk/Verwijder dit bericht Verwijder dit bericht
Hallo,Misschien ben ik te laat met reageren maar deze post gaat voor de mannen als hun zelf mannen mag noemen.ten eerste een vrouw en ik bedoeld een echte vrouw die niet vreemd gaat verdiend respect en genoeg aandacht,het kan zijn na de bevalling iets minder uitzien maar God hun zijn de mama's van onze kids.
ik las de antwoorden van de zogenaamd mannen en ik moet erg van kotsen vooral van ik kan uren gaan blablabla mooi voor jou maar een echte vrouw wil een echte man geen sex verslaafd.en voor jou meid van 27 jaar wie begonnen is met de post.sorry maar apart slapen kan gewoon niet,en porno kijken en daarna jou pakken??Please girl sorry maar jou man is niets waard en mijn ogen zoek naar andere echte man voor jou en denk aan jou kids want als je gelukkig ben zijn jou kids ook gelukkig.ik ben een jaar gescheiden na 8 jaar relatie en ik zit een jaar zonder sex en echt waar ik miss echt niet hoor.En voor de nieuwsgieriger ja mij ex is vreemdgegaan maar ik nooit en ik heb haar altijd als een Princes behandeld altijd haar gezocht en gevraagd wat vind je wel of niet lekker,de antwoord was alles wat je doe is goed genoeg hoor,dus mensen er kaal houden en praat met er kaal als niet meer gaat gewoon eve goede vrienden En Bedankt ,Hou doe Goed God Bless You all.Peace Gr,Edward
robbie1976
BerichtGeplaatst: 01-08-2013 14:55 Reageer met quote

Hoi Chaatje,

Wat jammer dat je zo'n slechte ervaring hebt. Wat is er nu mooier dan een vrouw die zwanger is? Dat zal je wellicht geen troost geven, maar er zijn dus ook mannen die er anders over denken. En ja, ouder worden komt met gebreken, maar dat zal je beiden moeten leren te waarderen. Er is meer dan alleen sex, maar sex is zeker ook een onderdeel van een relatie. En een achte liefhebber of iemand die van je houdt en je waardeert heeft echt geen moeite een erectie te krijgen, ook niet bij een buikje.

Groetjes,
Robbie
robbie1976
BerichtGeplaatst: 01-08-2013 14:58 Reageer met quote

Valerie77 schreef:
Ik ben nu 23 jaar getrouwd en mijn jongste is 9 jaar.
Mijn man vind dat door de zwangerschappen mijn buik niet mooi strak meer is en zegt dat hij daardoor geen erectie meer kan krijgen.
Ik ben hier erg van geschokken en verdrietig. In het begin had ik het te druk met de kinderen, maar mis nu de intimiteit steeds meer..
Mijn man kijkt regelmatig porno wat hij download op internet, hij kan het dus wel met meiden van net boven de 20 jaar oud.
Ik heb besloten om nu verder te gaan met een minaar en dat bevalt mij enorm goed.
Mijn man weet hier niets van, hij gaat maar lekker verder wat hij lekker vind...dat doe ik nu ook.
Verder hou ik op mijn beurt nog van hem en ik hoop hij ook van mij...


Hoi Valerie, ook een onbegrijpelijk verhaal. Waarom kunnen mensen niet gewoon van elkaar houden en elkaar waarderen, ook als de eerste verliefdheid eraf is.

Groetjes,
Robbie
johanoke
BerichtGeplaatst: 07-08-2013 10:57 Reageer met quote

deze vrijgezel,,,,,vul maar in
Kensen
BerichtGeplaatst: 11-08-2013 22:18 Reageer met quote

chaatje schreef:
ik weet niet meer wat ik moet doen dus daarom via internet, ik hoop dat jullie tips/adviezen etc voor me hebben?

Ik ben een meid van 26 jaar en ben nu 7 jaar en 3 maanden getrouwd met mijn man van 30 jaar.
Toen ik voor het eerts sex met mijn man had was ik nog maagd.
alles ging erg goed en was erg gelukkig met hem we hadden het erg leuk en heel gezzelig ook de sex was top soms wel 2 keer per dag elke dag elke week.
totdat we ons eertse kindje kregen( onze lieve zoon is inmiddels 5 en half) na onze eerste zoon hadden we wel sex maar niet meer zo als in het begin van ons huwelijk en zo intens en nou ja je weet wel vertrouwd etc alles wat erbij hoort!later werd dat ook geen voorspel meer geen zoenen maar gewoon er op en als meneer was klaar gekomen dan was het eraf soms waren we een minuut begonnen en klaar was het daar lag ik dan onbevredigd in bed en meneertje lag alweer te snurken ik dacht toen niet veel ik legde me erbij neer en ik kreeg sex ook al was het niet wat het moest zijn.
ik denk dat na de eerste bevalling niet veel meer dan zòn 16x in het jaar zijn geweest.heb er weleens wat van gezegd maar dan zei hij ja ik ben moe!
toen mijn erste zoontje 4 werd, raakte ik zwanger van een 2de kindje,tijdens die hele zwangerschap geen sex wilde hij niet ik dacht dat hij bang was maar ik had erg het gevoel dat hij mij niet aantrekkelijk genoeg vond want als we in bed lagen en ik raakte hem aan of als ik hem wilde strelen dan deed hij mijn hand weg en draaide zich
gewoon om en ging dan naast mij met zichzelf bezig ik vond dit heel erg en voelde me erg onzeker en vernederd gek genoeg had ik tijdens de zwangerscg=ha veel meer behoefte aan sex.vaak moest ik stilletjes huilen in bed en kon ik er niet van slapen als ik hem de volgende dag er naar vroeg zo van waarom wil je niet? maar wel met je zelf dan kreeg ik een antwoord van ik weet van niks hoor ik lag te slapen ,
toen werd ons 2de zoontje geboren en toen ging het helemaal niet meer las ik hem strelde of het initiatief nam dan wees hij me gewon af ik was en ben hier heeeel erg verdrietig over en voel me onaantrekkelijk uiteindelijk durf ik ook helemaal geen initiiatief meer te nemen ik ben altijd degene geweest die ermee begon en dan voelt het zo alsof ik alleen maar wilde en dan als je het initiatief neemt word je zo vernederd, ik voel me
erg alleen en mis de intimiteit als ik erover wil praten eindigt dit altijd in ruzie. nu weet ik wel dat sex niet het allerbelangrijkste is in een relatie maar ik vind het er wel bij horen als je niet bij je man terecht kan voor je behoeftes bij wie dan wel?
ik raak er erg gefrustreert van en boos ik vraag me elke keer af WAAROM? ligt het aan mij ? doe ik iets verkeerd? onze relatie is op dit moment niet goed maar goed om het
veraahl af te maken... uiteindelijk na een paar maanden na de zwangerschap maar weer aan de pil al weet ik niet waarom want sex is er tovh niet/. uiteindelijk wist ik hem toch te verleiden na maanden afwachtend in bed te hebben gelegen iedere avond voor het eerts weer gebeurt maar zoals al eerder meneertje komt klaar en het is gebeurt ik
vol me dan een soort van gebruikt alleen om zijn behoeftes te behartigen hierna nog 2 keer sex gehad en raad eens onverwachts zwanger van een 3de ik was blij maar dacht nou daar gaan we weer .. ik wil niet elke avond maar denken mischien gaaat het vanavond wel gebeuren?maar niets is minder waar er gbeurde de hele zwangerschap weer niets en als ik erover wilde prate dan negeerde hij me totaal vaak lagen we samen
in bed en dan deed hij alsof hij sliep door te gaan snurken ik voelde me helemaal aan de kant gezet en helemaal alleen als ik hem vraag waarom hij niet wilde vrijen dan zei hij weet ik niet.
veel ruzie om alles want op en gegeven moment hield ik afstand omdat ik o boos ben dat hij alleen maar aan zich zelf denkt en niet aan mijn gevolens en behoeftes hele
zwangerschap derde kind niets gebeurt, hele zwngerschap gaat ie elke avond 7dagen in de week weg en komt om 23.00/23.30 thuis en gaat dan slapen tot mijn grote ergenis als ik hier wat over zeg dan zegt ie ik moet weg word gek thuis ,
na de bevalling nu 3 maanden geleden nog steeds +9 maanden zwangerschap dus een dikke jaar niets 3 dagen geleden heb ik met hem proberen te praten eindigde weer in
ruzie omdat ik het gwewoon niet kan begrijpen en het enige wat hij zegt is ik weet niet waarom en dan haalt ie elke ruzie weer naar boven en zegt: vind je het gek dat ik niet met je wil slapen je zeurt alleen maar en je bent een vies wijf als je er probleme mee hebt is het jou probleem niet de mijne dit is heel kwetsend en voel me onbegrepen alleen boos verdrietig gefrustreerd wanhopig etc weet het niet meer!! hij weet het ook
nog zo te laten overkomen alsof ik oversext ben waarom wil je alleen maar daarover praten etc maar oversext ben ik totaal niet ik ben gezond ik ben ook een mens met gevoelens en het lijkt alsof hem dat niet kan schelen ik loop er elke dag mee in mijn hoofd en ik voel en merk dat het een groot probleem is gworden voor mij ik weet niet of ik dit kan volhouden.
ik weet niet meer wat ik moet doen de relatie is ook heel stroef en vaak ruzie om alles ik slaap alleen op de babykamer en wil niet meer bij hem in de buurt zijn ik ben boos ik voel me niet gewaardeerd en geliefd door hem ,
wat moet ik doen? wat kan ik doen ik hou wel van die oen! en hij is tenslotte de vader van mijn 3 kinderen maar als dit o doorgaat hebben we niets meer we hebben nu meer
een broer zus relatie
en dat dat doet erg pijn.
sorry hier en daar . vergeten maaar het is leesbaar haha


Oh lieve schat ik kan wel janken as ik dit hoor of lees zoooooo herkenbaar !! In het begin leuk , gezellig ,normaal , niets aan de hand, en na een tijdje ga je aan alles en iedereen en vooral jezelf twijfelen. ik heb bijna gphetzelfde meegemaakt.mik ging er kapot aan !!!!

Ik kan je 1 ding zeggen : zet m voor het blok:
Zeg bijvoorbeeld:
" je hebt hier je verplichtingen, alsman vader en echtgenoot, je gaat mee naar de sexuoloog in het ziekenhuis , je veranderd je leven, je houding, je uiting van liefde en genegenheid, je komt na werktijd thuis om er te zijn voor mij en voor de kinderen, je doet mee aan alles, of het is gebeurd, we gaan uit elkaar, ik stop deze toestand, want hier ga ik niet mee akkoord , zo wil ik niet langer met jou onder 1 dak leven, als je van me zou houden zou je ook aan mijn behoeftes denken, ik ben een gezonde jonge
meid en ik heb recht op
een normaal sexleven en dit is nix hier kan ik niet meer tegen.
Ik wil een normaal sexleven en een normaal huwelijk en ik wil gelukkig zijn en een man
die mij als koningin of prinses behandeld en voor minder doe ik het niet meer. " zoiets
zou ik Zeggen. ( en heb ik destijds ook gezegd).

Lieverd denk ook aan jezelf. Je man lijkt een dikke egoïst te zijn . Wil je hier echt nog 50 jaar mee doorgaan ? Je kunt het echt wel beter krijgen. Iemand vinden die echt gek op je is en je op handen draagt!! Dat verdien je gewoon. Je bent veel te goed nu. Je slooft je uit en krijgt er nix voor terug. De kous op de kop. De eenzaamheid de pijn de woede de frustraties maakten mij ook kapot .ik ben veel te lang gebleven had na een paar maanden al weg moeten gaan en blijven. Hou van jezelf Meissie. Plaats waarde op jezelf. Praat erover met anderen en maak de keuze of een beter leven of ik ga door maar dan niet meer met hem. En een happy mom is ook beter voor de kids !! Heel veel sterkte bij alles !! Hoor graag hoe het met je gaat !!

Groetjes !!
Index > Seksuologie > mijn man wil geen sex meer met met mij! Bookmark and Share
Pagina 1 van 2  

1, 2  Volgende

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016