Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Gynaecologie > schijnzwanger?
Auteur Onderwerp: schijnzwanger?
Gast
BerichtGeplaatst: 06-10-2006 1:25 Reageer met quote

hallo lieve mensen..
is het mogelijk dat als je niet zwanger bent je toch een soort van vocht kan knijpen uit je borsten.. dat je hormonenstelsel even uit balans is ofzo... hoor graag van jullie..
alvast bedankt.. groetjes tamara Very Happy
Ad
1girl19
GastBerichtGeplaatst: 12-10-2006 9:19 Reageer met quote

hoi ik heb de laatste 2 weken erg gevoelig borsten en s ochtends en s avonds last van misselijk niet heel erg een gevoel alsof ik mn menstruatie krijgt ik gebruik wel gewoon de pil netjes en op tijd de dokter twijfelt en zegt dat ik moet afwachten maar is het een grote kans dat ik zwanger ben??
Moon27
GastBerichtGeplaatst: 30-10-2006 13:46 Reageer met quote

Hoi Fenny,
hoe is het afgelopen bij de dokter?
Ik zit momenteel in dezelfde spanning, ben nu ongeveer 4 maanden met de pil gestopt en nu dik een week overtijd...Voel me snel moe en af en toe zeurderige pijn in de buik. Als ik de volgende keer niet ongesteld word, moet ik langs de huisarts voor een echo... Erg vervelend om zo in de onzekerheid te zitten! Ben ik nu toch zwanger (ondanks negatieve uitslag van 2 tests) of maak ik mezelf gek!

Groetjes van Monica (27 jaar)
angelique86
BerichtGeplaatst: 03-11-2006 12:10 Reageer met quote

Hoi ,
Ik heb ong 2 1/2 week geleden een vreemde bloeding gehad..
Dat was ong 2 a 3 dagen voor mijn verwachte menstruatie.
De bloeding was donker en vrij weinig . En af en toe weer helemaal niets en dan weer een beetje ..
Normaal heb ik bij mijn menstruatie best veel bloedverlies.
Ik heb ook een erg opgezette buik , en had ook steekjes en soms s avonds krampen , maar dat is nu niet meer zo erg..
Soms voel ik een soort drukkend gevoel.
Mijn borsten zijn ook veel groter en om de tepels is het bruin geworden , valt heel erg op !!!! Exclamation
De blauwe aders zijn ook heel zichtbaar !!
Voel wel wat steken in mijn borst..
Ik moet nu ook geregeld plassen , veel meer en ook s nachts en dat had ik eigelijk bijna nooit !!
Na die bloeding van 2 1/2 week geleden , had ik een dagje gehad dat ik me heel licht in 't hoofd voelde , werd duizelig .. en zag alles heel vaag. Dat had ik toen 'n keer maar komt nu eigelijk niet meer voor.
Wel ben ik erg vermoeid .. Maar goed dat wil niet altijd op zwangerschap duiden.
Ik had een test gedaan en daar kwam Negatief uit..........
Ik verwacht over een week mijn volg. menstruatie.
Dan heb ik pas zekerheid !!
Maar kan het zijn dat ik zwanger ben ? Question
Ik slik trouwens al meer dan een jaar de pil niet meer.

Gr Angelique
jihhhh
GastBerichtGeplaatst: 04-11-2006 18:41 Reageer met quote

mijn vriendin denkt dat ze zwanger is want ze heeft rose bloedverlies...kan het zijn dat het gewoon komt doordat ze het in haar hoofd heeft zitten??
jabbadabba
BerichtGeplaatst: 05-11-2006 13:46 Reageer met quote

Geplaatst: 09-11-2005 13:12

--------------------------------------------------------------------------------
"ik schreef"
ik heb even een vraagje
ik gebruik nu sinds 2,5 jaar de prikpil,
maar een week of 3 geleden ben ik s,morgens opgestaan, ben gaan douchen, wilde me aankleden bleek dat ik mijn broek niet meer dicht kreeg.
ben naar de spiegel gelopen en mijn buik is echt dikker geworden. nu ben ik 3 weken verder en mijn buik blijft groeien en is ook veel ronder geworden.
ook heb ik de symptomen die erop wijzen dat ik zwanger ben.ik heb al een kind en ben toen door de pil heen zwanger geworden.ik heb deze week 2 keer een zwangerschapstest gedaan, een thuis en een bij de huisarts, beiden negatief. mijn vraag is, is het toch mogelijk dat ik zwanger ben? mijn gevoel zegt van wel.moet ik mijn gevoel volgen of van die testen uitgaan, of kan ik ook schijnzwanger zijn?
groetjes ik


Hoi.
Ik heb precies hetzelfde probleem. Vanaf maart geen prikpil meer gehaald. Voel me al weken superzwanger.. echt alle kenmerken. Heb al wel 10 testen gedaan. Maar negatief. Ik ben echt in verwarring. Mijn lichaam schreeuwt het uit, terwijl de test zegt NEE!. Hoe is het bij jou afgelopen? Was je inderdaad schijnzwanger? En wat hebben ze eraan gedaan?

Kan iemand mij helpen. Kun je na het stoppen met prikpil schijnzwanger zijn. Ben nog niet ongesteld geweest!! Het is nu november.
bangmeisje
GastBerichtGeplaatst: 06-11-2006 18:33 Reageer met quote

Hallo allemaal,

Ik heb een heel verhaal.

3 cyclussen geleden, heb ik de pil FOUT geslikt.
ik heb de 19e dag van mijn cyclus sex gehad, met condoom.
deze ging iets aan het rollen, dus ik besloot de morning afterpil te slikken.
ik werd ongesteld,maar lichter dan normaal.dus ik besloot een test te doen,deze was negatief.
daarna heb ik nog 2 testen gedaan (de laatste 3 weken na mijn menstruatie),ook deze waren negatief.

De cyclus hierna de pil gewoon helemaal goed geslikt. Ook weer gewoon ongesteld geworden.

De 3e cyclus pil geslikt, 9 uur later last van diarree die de gehele dag aanhield. Huisarts,apothekers en rutgershuis geraadpleegd, zij zeiden dat de pil na 9 uur is opgenomen en dat dit geen problemen gaf.

Nu zit ik op 2/3 van de cyclus&ik heb klachten (die ik eigenlijk al heb vanaf het innemen van de morning after):
-lage rugpijn (die doortrekt naar billen/benen)
-druk op de borst
-af en toe buikpyn
-moeilijkheden met ontlasting

maar eigenlijk is het onwaarschynlyk dat ik zwanger ben na de morning after pil, ongesteld worden & 3 negatieve testen.

zou ik schynzwanger zyn?
Gast
BerichtGeplaatst: 04-01-2007 9:25 Reageer met quote

bloempje schreef:
hoi ik ben een meisje van bijna 16
ik heb een vraagje , kan het zijn dat ik zwanger ben?
ik blijf ongesteld worden, mijn borsten zijn in 2 maand heel veel gegroeid, mijn buikje is geen buikje meer maar eerder een ton ik eet veel minder aan tafel maar ik heb heel de dagh zin in chips, snoep en in mosterd terwijl ik nogh nooit mosterd gemogen heb, mijn borsten zijn ook heel gevoelig. de laatste keer dat ik sex gehad heb was 4 mand geleden en ik gebruik een nuva-ring dus kan ik niet zwanger worden. maar toch zie ik overal kindjes en zwangere koppeltjes. iedereen is zo gelukkig en mij moederdrang begint echt wel op te steken, ik weet dat het wel heel vroeg is, maar heel veel mensen vragen mij over kindjes , mijn vriend was over een tijdje bezig dat hij kinderen wilde van me en dat we zouden trouwen , nu zit ik er wel heel veel mee in dat ik zwanger zou zijn terwijl ik dat heel graag wil maar weet dat het toch niet kan , kan er ieand mijn vraag beantwoorden aub ik heb nu echt hulp nodig
groetjes


eey meisje,

ik heb ook een tijdje lang de nuvaring gebruikt maar ben gestopt omdat ik zwanger ben geworden door die nuvaring heen.
Ang
GastBerichtGeplaatst: 05-01-2007 22:20 Reageer met quote

Ik maak nu hetzelfde mee als velen hier ook hebben beschreven.
Sinds de zomer gebruik ik de pil (laatste die ik heb gebruikt was de Evra pleisterpil) niet meer, mijn menstruatiecyclus kwam eigenlijk meteen weer goed op gang. Laatste keer menstrueren was van 1 tot 8 dec, erg hevig die keer en pijnlijker dan tevoren. Daarna nog wel gemeenschap gehad met mijn vriend, ook onveilig, morning after pil gehaald. Maar nu blijft mijn menstruatie uit, heb afgelopen dinsdag een ClearBlue test gedaan, die zei positief, alarm alom natuurlijk. Alle nare symptomen zijn aanwezig, misselijk, buikpijn, vaak plassen etc etc, toch zat het me niet lekker en heb ik vandaag mijn urine bij de huisarts laten testen op blaasontsteking en zwangerschap...en wat kwam eruit. Helemaal in orde, niks aan de hand, geen onsteking en geen zwangerschap. Ik snap er niets meer van, mn lijf voelt en doet alsof het zwanger is maar als een huisartsentest uitwijst dat er écht niks te vinden is...houdt dit dan simpelweg in dat mijn hoofd en lichaam nu een loopje met mij neemt? Advies van de huisarts is dat ik gewoon moet afwachten tot ik ongesteld ga worden, maar wat als dat niet zo blijkt te zijn en ik straks tóch wel zwanger ben? Ik word helemaal gek!
nog zo eentje
GastBerichtGeplaatst: 08-01-2007 22:26 Reageer met quote

Hallo Ang,
net zo een geval als ik dus, dat wordt nog wat! morgen ga ik naar de dok, en wil een echo laten doen want ook al geef ik borstvoeding niet meer zo veel, en is mijn menstruatie hevig eerst op gang gekomen was ik drie maanden kotsmisselijk en duizelig en zweterig. Mijn arts wilde me testen laten doen maar die waren negatief, dus geen zwangerschap, maar nu ben ik al 58 dagen vanaf de eerste bloeding! het blijft maar uit en testen negatief.
ikwordt er ook gek van en ben heel onrustig, mijn lichaam gaf nooit valse signalen dus wel heel vreemd! mijn man had zich laten helpen steriliseren maar goed het eerste half jaar kan het zaad nog vruchtbaar zijn, dus een kleine kans dathet toch nog gebeuren kan. mijn derde kind was ook ondanks een mirena spiraaltje bij ons terecht gekomen. dus zeg nooit nooit!
nikster
GastBerichtGeplaatst: 09-01-2007 15:03 Reageer met quote

hoi , ik denk dat ik zwanger ben want.. 16 december werd ik voor het laats ongesteld,en 1 janauri heb ik met me vriend gevrijen ,, onveilig en nu ben ik al miselijk,, en me borstenn zijn gevoelig geworden,, wie kan me helpen,, ik kan pas test doen heb ik gehoord,,de eetste dag als ik overtijd ben,, alleen dat duurt me beetje lang als ik senauwatig ben : Rolling Eyes Rolling Eyes ( .. hoop kan iemand snel reageren bedankt kus angel
Jessica&ab
GastBerichtGeplaatst: 10-01-2007 13:02 Reageer met quote

hallo, ik had een vraag
ik heb zondag avond een test gedaan en toen bleek ie positief te zijn maar toen ik bij de dokter een test liet doen was ie negatief, ik moet nog ongesteld worden,maar ik heb wel symptomen die wijzen er op dat ik zwanger ben heb een donkere ring om mijn tepels onwijze krampen
nou is mijn vraag is het schijnzwanger of ben ik nu echt zwanger
kaboutertje
GastBerichtGeplaatst: 08-02-2007 10:08 Reageer met quote

Hallo,

Ik heb precies het zelfde... ik ben nu bijna een week overtijd idd veel buikkrampen en misselijk ook gevoelige borsten en me hormonen gieren door me lichaam.Ik heb nu ook echt moeder gevoelends heb gistere een zwangerschapstest gedaan en gaf aan dat ik niet zwanger ben maar mijn menstruatie komt niet op gang... Ik zou als ik jou was nu een week wachten ochtend urine opvangen 30 min op kamer temp laten komen en dan de test nog eens uit voeren dat ga ik wel proberen iig.

ik hoop dat dit ook voor jou zou helpen suc6 der mee

groetjes laura
lonny
BerichtGeplaatst: 12-02-2007 21:26 Reageer met quote

ik snap er ook niks meer van, heb tzelfde als meeste van jullie
last van misselijkheid wat met de dag iets erger word, last van pijnlijke/gevoelige tepels, meer moe dan normaal en meer plassen. heb 2 tests gedaan allebei negatief heb ze wel niet met ochtendurine gedaan.
heb bloedtest laten doen bij ha en was niet zwanger, weet het niet meer
heb in augustus 1x prikpil gehad en erna 2 maanden pleisterpil(evra) ben 20 november normaal ongesteld geworden zou eigenlijk 20december weer ongesteld moeten worden, maar tot nu toe nog niet, weet geen raad meer
groetjes wendy
Cilou
BerichtGeplaatst: 13-02-2007 14:14 Reageer met quote

lonny schreef:
ik snap er ook niks meer van, heb tzelfde als meeste van jullie
last van misselijkheid wat met de dag iets erger word, last van pijnlijke/gevoelige tepels, meer moe dan normaal en meer plassen. heb 2 tests gedaan allebei negatief heb ze wel niet met ochtendurine gedaan.
heb bloedtest laten doen bij ha en was niet zwanger, weet het niet meer
heb in augustus 1x prikpil gehad en erna 2 maanden pleisterpil(evra) ben 20 november normaal ongesteld geworden zou eigenlijk 20december weer ongesteld moeten worden, maar tot nu toe nog niet, weet geen raad meer
groetjes wendyHey wendy
Ik weet natuurlijk niet wanneer je die test uitgevoerd hebt maar kan je wel dit vertellen.
de eerste dag van je laatste menstruatie was 20 november zoals je zegt, je hebt een cyclus van 30 dagen dus je meest vruchtbare dag zou geweest zijn 5 december, je eisprong 6 december als je zwanger zou zijn zou de innestelling rond 11 december gebeuren
dus als je een test zou doen kan je pas vanaf 16 december een possitieve bloedtest doen en vanaf 20 december een possitieve thuistest doen dus heb je dit gedaan voor de data die ik hier zeg is het mischien slim van het nog eens opnieuw te doen omdat het zou kunnen dat de test toen niet genoeg HCG gehalte hebbe gevonden in je bloed of urine heb je wel pas de testen gedaan vanaf deze data die ik vermeld en je denkt nog steeds dat je zwanger bent is het mischien aan te raden van is gewoon een keertje naar de genecoloog te gaan . grtz
ow myn god
GastBerichtGeplaatst: 18-02-2007 20:57 Reageer met quote

ik ben nu al 3 weken over tijd!!!
ik ben een stuk dikker
maar ik ben pas 13 dus dat kan dan tog niet?
kan je egt zwanger raken bij je eerste keer?
ik durf niet naar mijn ouders omdat ik had belooft te wachten tot mijn 15de:(
wat nu?
ni
GastBerichtGeplaatst: 19-02-2007 14:47 Reageer met quote

ik ben 5.5 week overtijd en heb een test gedaan maar die was gegatief, ik heb een paar reacties gehad van dat ik dikker ben geworden maar zelf heb ik dat niet door.
een paar weken terug had ik heel erg last van het moe zijn. ik kon de hele dag wel slapen. verder heb ik heel af en toe wat branderige borsten maar verder heb ik niets.
hoe groot is de kans dat ik toch zwanger ben ?
hoop dat jullie mij verder kunnen helpen!
Cilou
BerichtGeplaatst: 19-02-2007 16:44 Reageer met quote

ow myn god schreef:
ik ben nu al 3 weken over tijd!!!
ik ben een stuk dikker
maar ik ben pas 13 dus dat kan dan tog niet?
kan je egt zwanger raken bij je eerste keer?
ik durf niet naar mijn ouders omdat ik had belooft te wachten tot mijn 15de:(
wat nu?
hey, meid het kan altijd gebeuren dat je bij je eerste keer sex zwanger word het gebeurt niet vaak maar het kan. als je echt twijfeld en je durft het echt ni aan je ouders vertellen denk ik dat je het beste het JAC ( jongeren advies centrum) is kunt raadplegen deze helpe en zo kan je zonder het iemand weet een gratis dokter krijge blijkt dan dat je niet zwanger bent is dit goe als je wel zwanger bent zou het wel het beste zijn van er met je ouders eens goed over te praten effe al de moed bij elkaar halen en er mee prate want als het zo is is dit een belangrijke keuze in je leven en ook al kunnen je ouders mischien wat kwaad worden het blijven je ouders en die kunnen je dan toch het beste steunen en helpen hoor . xxx
Cilou
BerichtGeplaatst: 19-02-2007 16:50 Reageer met quote

ni schreef:
ik ben 5.5 week overtijd en heb een test gedaan maar die was gegatief, ik heb een paar reacties gehad van dat ik dikker ben geworden maar zelf heb ik dat niet door.
een paar weken terug had ik heel erg last van het moe zijn. ik kon de hele dag wel slapen. verder heb ik heel af en toe wat branderige borsten maar verder heb ik niets.
hoe groot is de kans dat ik toch zwanger ben ?
hoop dat jullie mij verder kunnen helpen!


hey,

de kans bestaat dat je zwanger bent maar het wil niet zeggen dat je zwanger bent vanwege de kwaaltjes het kan ok zijn dat je denkt dat je dat bent waaronder je dinge ziet die er helemaal niet zijn .
je menstruatie kan ook uitblijven van andere dingen .
als je echt twijfeld of je zwanger bent of niet kan je best een keertje naar de dokter gaan en bloed laten trekken als hieruit blijkt dat je niet zwanger bent en je twijfeld nog steeds kan je best naar de gynaecoloog gaan die kan het dan direct zien .
ni
GastBerichtGeplaatst: 20-02-2007 13:15 Reageer met quote

dankje wel voor de reactie op mijn berichtje.
ik denk dat ik nog even 2 week ofzo wacht, ben ik dan nog niet ongesteld geweest, neem ik dan contact op met de huisarts.
maar hoe betrouwbaar zijn zwangerschapstesten eigenlijk?
ik hoor van heel veel mensen dat ze niet eens zo betrouwbaar zijn. zo ken ik iemand die heel veel testen heeft gedaan allemaal negatief maar toch bleek ze 5 maand zwanger te zijn. hoe kan dat eigenlijk?
Index > Gynaecologie > schijnzwanger? Bookmark and Share
Pagina 5 van 8  

Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Volgende

Copyright © Medisch Forum.nl 2004 - 2016